Yazık üzüldüm gerçekten keşke sizde atar gider yapmayaydınız video çekip ne olacak sanki...
geçmiş olsun değişik modeller ülkemize has olaylar bizi şaşırtmıyor artık malesef...Bi kanala gitsen haber olursun![]()
Yazık üzüldüm gerçekten keşke sizde atar gider yapmayaydınız video çekip ne olacak sanki...
geçmiş olsun değişik modeller ülkemize has olaylar bizi şaşırtmıyor artık malesef...Bi kanala gitsen haber olursun![]()
bunca yıllık polisim böyle kafa görmedimo şeyden bende içmek istiyorum
altı ayda kabak yetişmeyen topraklarımızda , bazı kendini bilmeyen uç noktada polis yetişiyor
![]()
geçmiş olsun kardeş.işini hakkı ile yapanda var devletin kendisine vermiş olduğu yetkiyi kişisel egosu için kullananda var.hakkını aramandan yanayım ancak bu ülkede adalet mekanizması çökmüş durumda
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
Şöyle bir haber var.Araştırmak lazım.
O cezaları ödemeyin!- Sözcü Gazetesi
ya faruk abi şu alınganlığından vazgeç allah aşkına.
seni bilen herkes adamın hası kare kökü olduğunu biliyor
genellemelerde hep üstüne alınıyorsun bozuluyorsun. daha dün benim samimi polis bir arkadaşım ben bu polislerin diye başlayarak sövmeye başladı, dedim olum sende polissin kendine gel. ben geneline saydırdım adam gibi polislere saydırmadım ki içimi allah biliyo hangilerine sayıyorum dedi
yani bazen siz bile sizinkilere kızıp saydırabiliyorsunuz. alınma böyle şeylere artık. keşke bütün polisler senin gibi adamın dibi olsa da ülke süperleşse. allah senin gibileri eksik etmesin başımızdan.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
valla abi biz arkadaşla beraber gittik çok sıra var ya dedi çocuk aradı tanıdığını bir polis geldi 15dk sonra çıktı gitti benim işim bittiğinde 3buçuk saat geçmişti iki yıl önce yani hala oluyor ha sınavda bişey yok belki ama mülakatta kimse yok diyemez
edit bugünde facede gördüm lise arkadaşım 2kez lise1de kalıp okuldan atıldı şimdi polis okuluna girmiş zeki olsa iki kez lisede kalmazdı ve 5zayıfla bir üst sınıfa geçebiliyorken
Yahu bu alınganlık neden?
Bi marka otomobil 25 milyon tane araba üretiyor senelik diyelim. Etrafında 2 kişi sorun yaşadığında bi nebze kendini geri çekersin. Bu 25 milyonunda aynı çıkma ihtimalinden ötürü dğeil, senin de sorunlu bir modele denk gelebileceğindendir. Belki de geri kalan 24 milyon sorunsuz, ama yaşanan örnekler bi nebze de olsa etkiler insanı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)