User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Yaya olarak ceza yedim..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabada kız arkadaşınızla gezerken bile tip tip bakıyorlar ,bi yanlışını görsekte ceza yazsak ib.. der gibi bakıyorlar . Yalan mı ? Doğru .

Şu polis memurluguna bir düzenleme şart . Liseden çıkan jöleli tipler polis oluyor .
    imzasız..

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    48 saatte kadar içeride tutma yetkisi verildi sanırım birde bunlara.

Fatihöztürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    korkaklık değil , üstelesen nolacak ? angaradaki olay tamamen farklı.
    polis benim yeni çekip yeni çekemiyceğime karışamaz. ozaman gözaltına alsaydı beni yola indirip anayolu işgal etmekten ceza kesemez resmen tuzak kurup yola indiriyor sonra yolu işgal etmekten ceza kesiyor. ispatlasın ozaman yolu işgal ettiğimi bakalım. ne mobese var nede polis kamerası hiç bişey yok elinde. ama benim elimde görüntüler var kaldırımda olduğuma dair )
    FatihÖztürk..

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallahi gezide gördüklerimden sonra devede kula kalır..

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Diyosun
    Polisin yolda duran adama ceza kesmesi zaten komedi, bu capsi de görünce patlattım kahkahayı eyvallah ) İnşallah bu parayı ödeme gibi bir niyetiniz yoktur?
    zaman kaybetmeden idare mahkemesine cezanın iptali için başvurun. Askeri bölge değil bir şey değil çekim yapmana kim karışabilir? Bu tarz polisler siz sessiz kaldığınız sürece bu şekilde harekete edecektir. Olay anlattığınız gibiyse size ceza kesmesinin kesinlikle hukuki bir dayanağı yok.
    men dakka dukka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu Abuk subuk ceza yazmalari vs nedeniyle inmiyorum artik o taraflara aracimla filmleri söktüm, app de yok ama illa birsey bulur ceza keserler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    48 saatte kadar içeride tutma yetkisi verildi sanırım birde bunlara.
    Abi şuan polisde bütün yetkiler var. yeterki kafasına taksın seni ne yapar ne eder bi yolunu bulur sana ceza keser. veya arabanı bağlar.
    FatihÖztürk..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl iştir bu yani

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tipimizi beğenmediler diye '' olay çıkarmaya müsait kişileri polis gözaltına alabilecek.'' nezarete atacakları günler de gelecek .

Durun bakalım daha neler olacak neler ,hakkımızda hayırlısı . Ben diyorum da kimse pek sallamıyor ya ,güzelce araştıralım irtica yoluyla farklı ülkelere geçelim baba
    imzasız..

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuraya yazıyımda belki görür okur da biraz düşünür.Ulan s virajında 2000 tane erkeğin arasında kızı çevirip o kdr adamın içinde o kızı zora düşüren adam godoştur.Başkada bir şey demem.Karını kızını ***** o kadar adamın arasında sırf kendını tatmın edicek diye orda işlem yapsalar ne dersin acaba..Ayrıca allahın davarı milyon tane cooper var ulan bu işi yapıyorsun madem biraz araştır bu amk arabanın tavanın rengını niye herkes değiştiriyor acaba orjinal olabilirmi de..Hee şu saatten sonra s e gidipte polisi zora sokanlarında mantıgını anlamıyorum.Milyon tane cafe var caddede fenerde maltepede kartal git çayını iç arkadaş,eskiden gidilirdi viraj yapan arabalar seyredilirdi mantıklı derdik bizde giderdik 170 le filan viraj yaparlardı.Şimdi zaten caddebostandan trafik tıkanıyor neyi seyrediyorsunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polisin yolda duran adama ceza kesmesi zaten komedi, bu capsi de görünce patlattım kahkahayı eyvallah ) İnşallah bu parayı ödeme gibi bir niyetiniz yoktur?
    zaman kaybetmeden idare mahkemesine cezanın iptali için başvurun. Askeri bölge değil bir şey değil çekim yapmana kim karışabilir? Bu tarz polisler siz sessiz kaldığınız sürece bu şekilde harekete edecektir. Olay anlattığınız gibiyse size ceza kesmesinin kesinlikle hukuki bir dayanağı yok.
    ödeme gibi bir niyetim yok zaten. eğer ceza gelirse direk mahkemeye giderim.
    FatihÖztürk..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuraya yazıyımda belki görür okur da biraz düşünür.Ulan s virajında 2000 tane erkeğin arasında kızı çevirip o kdr adamın içinde o kızı zora düşüren adam godoştur.Başkada bir şey demem.Karını kızını ***** o kadar adamın arasında sırf kendını tatmın edicek diye orda işlem yapsalar ne dersin acaba..Ayrıca allahın davarı milyon tane cooper var ulan bu işi yapıyorsun madem biraz araştır bu amk arabanın tavanın rengını niye herkes değiştiriyor acaba orjinal olabilirmi de..Hee şu saatten sonra s e gidipte polisi zora sokanlarında mantıgını anlamıyorum.Milyon tane cafe var caddede fenerde maltepede kartal git çayını iç arkadaş,eskiden gidilirdi viraj yapan arabalar seyredilirdi mantıklı derdik bizde giderdik 170 le filan viraj yaparlardı.Şimdi zaten caddebostandan trafik tıkanıyor neyi seyrediyorsunuz.
    S virajı artık bitti zaten. ama artık olay S virajlıktan çıktı. adamın motorunda oyuncak bisikletlere bağlanan sirenden var diye motoru bağladılar. çektiğim video olayıda oydu zaten adam delirdi sireni kopardı kabloları söktü. yerde kırdı ama motoru bağladılar yinede. adamda küfürü bastı Allahsızsınız dedi gitti.
    FatihÖztürk..

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte olay s virajından çıkmadı.S virajı o halde diye bu kadar uygulama en ufak şeyde bile terslik çıkarıyorlar ben arabamı 2 haftadır o tarafa indiremiyorum bile.Ki gittim konuştum adamlar ne yapıcaz edicez bizde bilmiyoruz tek umudumuz kış hava soğunca inmezler diye düşünüyoruz diyorlar.Hee bak korumuyorum onları da ki demin ki mesajda ağır sövdüm ama s virajının hali hal değil.

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabada kız arkadaşınızla gezerken bile tip tip bakıyorlar ,bi yanlışını görsekte ceza yazsak ib.. der gibi bakıyorlar . Yalan mı ? Doğru .

Şu polis memurluguna bir düzenleme şart . Liseden çıkan jöleli tipler polis oluyor .
    önceki arabamda bi tek cam filmi vardı en açık tondan. trafik kontrol çevirme herneyse yine uygulama var tekim kız arkadaşım yok yanımda geçtim yanlarından durdurmadılar yolun ortasında bi memur elinde fenerle dur yada geç yapıyor neyse kız arkadaşımı aldım yine aynı çevirmeden geçmek zorunda kaldım aynı elinde fener olan lavuk dur işareti yaptı.
    yanımda kız yokken geç kız olunca dur filmi sök dediler dedim neyini sökeyim gözüküyor içi zaten en incesi bu falan o ara başka bi arabaya yöneldiler yaşlı bi polis geldi yavaş yavaş git sen hadi abim dedi gönderdi. adam insafa geldi arabanın içi gözüküyor zaten en incesinden çektirdim özellikle. polise kazık atmak farz oldu artık arabamı dışarı çıkarmadığım gün bile ceza yazılmış hatalı park diye zaten abilerden çıkan tak polis oluyor bu ülke böyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    28 yaşındayım,25 yıldır Bostancı tarafında oturuyorum şu son olaylardan sonra değil kendi arabamla , patronumun aracıyla dahi(özel şoförüm) ne cadde yi ne de sahil yolunu kullanmıyorum. Geçtiğimiz cumartesi saat 16:00 /16:30 gibi gösteri merkezinin önünde uygulama vardı, bulundugum noktadan evime gitmek 5 dk iken sırf polislerle muhattap olmamak için yolumu değiştirip trafiğin içine girdim inanın yarım saatte eve ulaşmışımdır.Boşverin arkadaşlar benım şahsı fikrim eger görebiliyorsanız ve yolunuzu değiştirmeniz mumkunse yolunuzu değiştirin ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    imzalık olmuş

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceza maksimum 3 katına çıkabilir. yani öyle 5bin 6 bin korkun olmasın.

yıllar sonra karşına en fazla 3 x 77 tl çıkabilir. başka bişi çıkamaz.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önceki arabamda bi tek cam filmi vardı en açık tondan. trafik kontrol çevirme herneyse yine uygulama var tekim kız arkadaşım yok yanımda geçtim yanlarından durdurmadılar yolun ortasında bi memur elinde fenerle dur yada geç yapıyor neyse kız arkadaşımı aldım yine aynı çevirmeden geçmek zorunda kaldım aynı elinde fener olan lavuk dur işareti yaptı.
    yanımda kız yokken geç kız olunca dur filmi sök dediler dedim neyini sökeyim gözüküyor içi zaten en incesi bu falan o ara başka bi arabaya yöneldiler yaşlı bi polis geldi yavaş yavaş git sen hadi abim dedi gönderdi. adam insafa geldi arabanın içi gözüküyor zaten en incesinden çektirdim özellikle. polise kazık atmak farz oldu artık arabamı dışarı çıkarmadığım gün bile ceza yazılmış hatalı park diye zaten abilerden çıkan tak polis oluyor bu ülke böyle
    ceza yedim diye araçtan filmleri söktüm. megane rs lerinde orjinal ön camı yanar dönerli. öğlen vakti güneş vurunca içerisi gözükmez mavimsi filan garip bir şekle girer.

adam durdur bu arabada film var dedi. yok dedim. var dedi. içerden bir baktı yok.

hatta o anda da e5 in karşı şeridinden forumdaki tunç geçiyordu. durup korna filan yaptı o da gördü. tabi olayı anlamamıştır o an.

neyse yani film olmadığını ispatlamak için çaba harcamak bile iğrenç birşey. ulan arabanın camı colormatik işte kamil. git öğren.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamlar o kadar rahat'ki nasılsa kimse bize bir şey diyemez yapamaz mantığında istediğine istediği cezayı kesip ahkam kesebiliyor..Ne güzel memleket yaa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)