Yerinde olsam goruntuleri internete sizdirirdim, demekki memur bey birseylerden iskillenmis. Sicil no'su yada adi soyadi varsa, bunlarla birlikte cesitli internet kanallarda yayinlatilabilir. O 77 TL'nin fazlasi bile cikabilir ondan.
Kufur falan varsa medya zaten internet video kanallarini takip ediyor, haber bile yapabilirler.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
o an çekmiş bulundum) çekip çekmemem önemli değil zaten 77 TL okadar büyük bir mevlada değil zaten sadece kesilip kesilmediğini merak ediyorum. kesildiyse ödeyelim kapansın konu ama kesilip makbuzu göndermediyseler ceza katlanmasın diye uğraşıyorum. öğrenebilceğim site veya kurum varmıdır?
FatihÖztürk..
İyicene polis devleti olduk... Kendilerini kral zannediyor bu tipler..
Gerçi, o çakma padişahları onlara yetki üstüne yetki verdikçe böyle yapmaları da doğal..
hiç bir çevirmede polis inermisiniz demeden arabadan inmem , inince adamlar gereksiz stres oluyorlar şahinle çevirdiklerinde bir iki kere yaşadık cam acılmıyo kapıyı actık adam silahına davrandıcamı ac diye amerikan polisi gibi bağırıyo dedim cam bozuk kapıyı acıyoruz dur .
bide olduda arabamı aradılar kesinlikle başlarından ayrılmam bende sen gibi
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ceza sana tebliğ edilmiş gibi görünüyordur muhtemelen gidip vergi dairesinden yatırabilir sonra da sulh ceza mahkemesine dava açabilirsin böle böle bi durum oldu diye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)