bi arkadaşım var , yoğun değilse irtibat kurdurayım.mail adresi yada cep tel pm alabilir miyim?
Printable View
bi arkadaşım var , yoğun değilse irtibat kurdurayım.mail adresi yada cep tel pm alabilir miyim?
beyler , mimari projede konutla ilgili ; bir odanın en kısa duvarı 230 dan kısa olamaz şeklinde bir mevzuat var mı?
Ahmet abi ilk defa senden duyuyorum öyle bişey... Bursada inşaat yaparkende hiç öyle bişeyle karşılaşmadım.
normalde bende bilmiyordumda 240 m2 ye 3 daire sığdırmaya çalışıyorum iki gündür.Sinekten yağ çıkarmaya döndü :D
İç mimarlık 2. sınıf 1. dönem 1. proje; Kreş :D
Kampüs içerisinde bi kreş yapacağız,antepte buldum bi kaç yer daha gidip inceleme şansım olmadı şimdilik internetten bişeyler araştırıyorum önce sunum yapılacak daha sonra plan çizim kesit maket vs olaylarına gireceğiz. Daha önce bu tarz bi proje yapan var mı ya da kreş tasarımı nasıl yapılır bilgi verebilecek olan varsa çok makbule geçer. :)
Selam gencler, bende 10 yillik mimarim, Proje sorularinizi gorunce okul zamanlarim aklima geldi :) Hey gidi gunler hey... Su anda Tav insaat Riyad projesinde mimari koordinatorluk yapiyorum...
Kardeşim ben kreş projesi yapmıştım zamanında ama hoca hiç kastırmayan , kanatsız melek bi kadın olunca hiç detaya girmeden sallamasyon bi şekilde bitirmiştik:) onun için remder proje vss döküman yok elimde.
Fakat yüzeysel olarak bölümleri saymam gerekirse ;dış alan ve izole alan olarak ikiye ayır , dış alanda kapı girişinde veli belleme odası , ona bağlı öğretmen ve yönetici odası , yetişkin wc ,,, sonrasında izole alan içerisinde çocukların oyun alanının olduğu geniş salon , yemekhane , ona bağlı mutfak , uyku odası , çocuk wc , yine boş alan varsa slayt sinema vss izlenebilecek bir oda.Aklıma gelenler bunlar.Şuan ankaradayım.bi tane renkli plan olacaktı bulursam onuda atarım sana.
Ydu de peyzaj mimarlığı okuyurum :)
Abi çok teşekkür ederim bilgiler için. :) Peki bu kreşte kullanılacak mobilya,yer kaplamaları vs hakkında bilgi nerden bulabilirim? 2 gündür kreş yönetmeliğini okuyorum bişey bulamadım. :D Şimdilik işin içinde yok ama daha sonra ergonomi vs de girecek işin içine,sunuma bunları da katsam ekstra puan olarak geri döner diye düşünüyorum bana.
bence yer döşemesi olarak antibakteriyel halı kullanmalısın, mobilyalarında köşeli olmamalı. Yönetmeliğini nerden bulursun bilemicem :) Şuan benimde projem avm içinde restoran 3. sınıf 2. dönem projesi. Renk seçtik ve o rengi hiç kullanmadan o rengi mekanda anlatacağız :) ve benim rengim MOR :) Var mı nasıl anlatabileceğim hakkında bir fikri olan :)
Key word çıkardım : Asalet, Krallık, Mistitizm, İhtişam, Güç, Aristokrat, Karanlık. En son hoca ile konuşmamda Mor karanlık bir renk demesi ile Karanlık ile yürümeliyim dedim. Ve şimdi mekanda nasıl bir şey yapacağımı düşünüyorum..
Yeni mevzu :D Esnek Döşeme Kaplamaları hakkında olabilecek bütün bilgilere ihtiyacım var hatta malzeme örnekleri de lazım fakat nereden nasıl bulacağım bilmiyorum öncelik bilgi araştırmaya verdim ondan sonra bakıcam artık. Var mı bilgisi olan?
http://www.youtube.com/watch?v=b91EY2u2FR4 böyle bişey mi yanlış anlamadıysam
Şezlong maketi (estetik,görünüş,konfor içericek sıradan şezlong değil kendimiz tasarlayacağız) ve bunun paftasını yapmam gerekiyor. Daha önce yapmış olan veya bilgi sahibi olan var mı ?
bi inşaat satış ofisi projemde tarkett marka ürün kullanmıştım.çeşitleri güzeldi.sana face den kaplama resimleri atmıştım bi ara hatırlarsan.O firma işte.
bu arada değişiklik ekleyeyim bende , arel mimarlığa kaydoldum bu ay :D
Proje hocama sarayım bakalım birazdan o malzemeleri biliyosa yazarim