1.2 benzini nir hafta kullandım sıfırdan 750km ye kadar.bende memnun kaldım.zaten poloya yönelmeme sebep o araç ama bo ve içi sert olması bayaa kafamı karıştırıyor.
1.2 benzini nir hafta kullandım sıfırdan 750km ye kadar.bende memnun kaldım.zaten poloya yönelmeme sebep o araç ama bo ve içi sert olması bayaa kafamı karıştırıyor.
32-33 milyara bravo 1.6 mj emotion alınır 120 bglıklerden mis gibi binilir bence gereksiz olur sızın bu maceranız 1.2 araba hemde benzinli![]()
boşuna konu açmışssınız , yani cevabını zaten siz biliyorsunuz alıcak olsanız konuyu açmazdınız
pert araba fikir alınarak alıcnak bişey değil yani mantık işi , binerim takıntım yok diyorsan hayırlı olsun elbette satarsınızda
Livestrong
Normalde binecek olsam kayıtlı ama mekanik yapısı kusursuz , düşük km yüksek model dolu bir araçta fiyat cidden makulse düşünmez alırım.Ama hem satacağım hemde vw piyasasını bilmediğim için emin olamıyorum.
trendline paket cidden çok tatsız kalıyor comfortline yanında. tamam oda dolu birşey değil ama en azından iç kalitesi çok farklı. birde hasarlı aracın piyasası bence markaya bağlı değil. biraz hasara bağlı birde kısmetinize karşınıza çıkacak alıcılara bağlı. karşınıza hasarlı araç arayan kimse çıkmadığı sürece satmak zorlayacaktır illaki.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)