Bizim milletimizin uydurması çoğu...
İki soru sorsan mavi ekran verir ancak iş *** atmaya gelince üstüne yoktur.
Printable View
Bizim milletimizin uydurması çoğu...
İki soru sorsan mavi ekran verir ancak iş *** atmaya gelince üstüne yoktur.
Benimde aklıma geldi marealar linealar aynı şekilde ikiside fiyatlarına göre çok güzel donanıma sahipler ama tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz.
Herkes hem kendisi ucuz olsun,hem parcasi ucuz olsun,hem az yaksin,hem en guzeli olsun,hem kolay satilsin istedikce tum markalarin birtakim durumlarindan dolayi tutulmuyor oluyor,adi cikiyor.
Bende eski bir marea hlx sahibi olarak beni hiç üzmedi. Tam bir şaka makinası, onunla çooook defa altında uçak var sanan kibirli , ukala adamları tokat manyağı yaptım.çokta konforludur kendileri.millet iyiki anlamıyor arabadan yoksa şahin parasına hlxe nasıl binerdik.
Yahu Rover komple battı kendi memleketinde de aynı yani onu neden ekliyorsunuz..
en sıkıntılısı bence proton
Bmw 98 5.20i lerde 25 civarı onlarda aynı şekilde
Bmw BinMeWe Derler :D
bravo mk2 lerin 2.eli çok ağırdır fiat yaramaz boşver.
Mareadan soğutmuşlardı beni yorumları okudukça tekrar ısınmaya başladım peki marea ile 2000 civarı Bravalar hemen hemen aynı araclar değilmi Mareayı kötüleyenlerin bazılar Bravayı övüyor saçma geldi bana
2005 de vectra alıcam dedim o zaman 1 yaşında alıcakdım 2004 model..
millet bir vectra resmi çizdi elektrik arızlaarıyla baş edemessin yok efendim sanayiden çıkamassın ön takımları devamlı yenilemek zorunda kalırsın türkiye yollarına göre değil o araç v.b.. :)
2005 de 2004 model o zamanında 1 yaşında olan vectra elegance ını aldım dolu dolu da sürdüm çokda memnun kaldım bana en ufak bir arıza sıkıntı vermedi üstüne gırtlağına kadar dolu bir araçdı o kadar memnun kaldımki gittim makyajlı kasa 2006 sını aldım daha sonra..
Kısaca milletde bu ön yargılar oldukça söylenir durur..
Hlxler süperdi mahallede birine düz boru egzoz yapmıştık fena alev atıyodu çat çat çat 106 gibi :D
Şu an benim bindiğim araç olan 2.0 16V Tipolara olan önyargı bence diğer modeller arasında başı çeker. Ya öyle insanlar gördüm ki yok efendim o araba alınırmı son sahibi olursun. Yok yatak sarar yok çok yakar yok son sahibi olursun, parçasını bulamazsın ön takımı dayanmaz vs vs. Bu kadar önyargıya rağmen gözümü karartıp aldım. Valla iyikide almışım çevremde ön yargısı olan herkesi çürüttüm resmen. Gerek yakıtı gerek motor performansı gayet iyi. Ezbere konuşması kolay. Sinir oluyorum böyle insanlara !
Adı çıkmışmıdır bilmiyorum ama ülkemizde Saab a hak ettiği değer verilmiyor bence.
marea 2.0 mk 2 sahibi oldum beni hiç üzmedi önemli bir iki sensörü var onları değiştirip yağına suyuna dikkat edersen iddia ediyorum üzmez ne marea ne bravo nede brava.lpg ye oldukça uyumludur.bunlar asfalt için yapılan araçlar toros gibi dağa döşe vurursan adam gibi bakımını yapmazsan değil marea bravo ; mercedes bile dayanmaz .
92 honda accord lara hala öcü gibi bakanlar var gerçketen ilginç insanlar..