Hyundai nin adı neden çıktı belli değilmi ?;
Printable View
Hyundai nin adı neden çıktı belli değilmi ?;
hondaların alayı kimse dile getiremesede s2000 den tut eg kasaya kdr :)
Türkiyede uzak durmanız gereken arabalar
-smart
-saab
-volvo
-alfa romeo
-proton
-tata
-sang young
Parça bazında ciddi sıkıntıları olan araçlarr ve sıkıntılı olduğu gibide pahalıdırlar..
hayret kımse mazda'dan bahsetmemiş
Civc 1.8 hb ler de tutulmadi
Alfa Romeo lar belki parça fiyatlarından dolayı denmiştir. Biz 156 kullanmıştık bir dönem hiç bir sıkıntı yaşamadık aksine ondaki rahatlık ve kullanım gerçekten çok farklı bir araç ... ben alfa romeo tutku... Trim parçalar pahalıdır orası ayrı ben aynı pahalılığı nissan aracımdada görmüştüm. ancak hiçbir zaman arızadan yada farklı bir sorundan dolayı servise gittiğimizi hatırlamam.
Bence adı Çıkan araçlar Hyundaidir.
Megane 2 1.6 ve 1.5 dizeli kronik arızalarla dolu bir araçtır 4 yıl 1.6 benzinlisi kullandım aynı zamanda renocuların içindeydim dizellerde turbo - enjektör arızaları konusu oluyordu çoğu soğudu aracından yaptırıp satanda oldu kullananda kokpiti vs. çıtırtılar , bizim yaptığımız masraflar 2004 - 45.000'de almıştık 80 binde sattık 6 tane bobin değiştirdik - tüm cam beyinleri farklı zamanlarda ve kısa süre içindede değiştirildi , ön taraflar 2 kere değiştiğide oldu vsvs ufak defek araçdan soğutucak arızaları oldu ve son zamanalrda lpg taktırmayı düşünüyorduk hiç uğraşmadık sattık direk
Bu aralarda s2000 kotuleyen cok duyuyorum.
Yok sanayici arabasiymis yok apaci arabasiymis :D
Yok daha neler.kendi adima konusayim s2000 bende bi asktir ;)
Millet olarak kulaktan duyma,ezbere iş yapmayı çok severiz
Bu markaların çoğu da bu durumların eseri aslında
en önemlisi de talep olayı