Renoya hala teneke gözüyle bakanlar var mercedes bile renodan motor alıyor sen neyin tiribindesin :)
Bizim insanımız herşeyi çok bilir herşeyle arası iyidir uygulamaya gelince de apışır kalır
Printable View
Renoya hala teneke gözüyle bakanlar var mercedes bile renodan motor alıyor sen neyin tiribindesin :)
Bizim insanımız herşeyi çok bilir herşeyle arası iyidir uygulamaya gelince de apışır kalır
otomobil dünyasından en fazla aklıma kazınan ve silemediğim adı çıkmış iki şey var: alfa romeo ve dsg.
accent eralar , kasası hafifmiş hızlı gidermiş ama kutuymuş ölüm makinasıymış vs çok duydum doğru mudur bilmiyorum
arkadaşlar ayrıca konuyu doğru anlayalım: "adı çıkmış" ile "tutulmayan" farklı şeyler, karıştırmayalım. ;)
E30 ve E36 'ları da ekleyin listeye. çakal çukal gözüyle bakılıyor. adam yerine konulmuyor binenler genellikle. Haksız da değiller. E46'nın da listeye dahil olması yakındır.
Megan Coupe'ler de kötü bilinir tigralar gibi :D
rx8 çok yakar uçak motoru var gibi :D
crx o ne ki laa araba markası mı :D diyenler çok oldu :D
Her ne kadar tabuları az cok yıkılmış olsa da Cooper 'lar için bayan arabası diyen çok vardı.Erkek adama yakışır mı küçücük araba falan :)
Renault Safrane vardi bi dönem :) hayranıydım ama Roverlar gibi bi kadere sahip bi model o da ..
Tamamen doğru arkadaşımda var 1.4 benzinli hafif olduğundan çok kaçıyo bir çok arabayada şaka yaptık ama gitiğimiz gibi hiç bir zaman duramadık parça kalitesi zaten berbat pas tutuyo daha yeni araba emniyet kemeri mekanizması sorunlu takıyosun çıkmıyo :D kaza yaparsak nasıl çıkarız araba dan hiç bir fikrimiz yok :D
Konuya dönersemde alfaromeo ve fransız arabası yorumu klasik fransız arabasımı uzak dur neden diye sorulduğunda hiç bir zaman fikirleri yoktur :D
o değilde bizim komsuda var vectra c kasa. arıza lambasının söndüğünü hiç görmedim adam sanayide sildiriyor arızayı 10 km sonra yine yanıyor :)
mondeo mk2 lerde çok yakar diye çıktı adı. ama ben 1.6 lar ile aynı yakıyordum lpg de. ray üstünde gider gibi gidiyordum ilanı koydum 1 gün sonra adam geldi aldı gitti kar bile etmiştim :)
şimdi soruyorlar bu kaç motor diye eş dost 1.9 diyorum ortalamam 5.5 şehir içinde.
1.9 bu çok yakar diyorlar. bugün 100 km yol yaptım ortalamam 5.0 dı. 20 lira yaktı baba diyorum olur mu lan öyle şey bu arabanın heryerini değiştirdin 1.9 araba hiç öyle yakar mı en az 40 lira yakmıştır o diyor :) adam da haklı arabayı daha hiç kullanmadı bilmiyor neyin ne olduğunu
4tane alfa değiştirdim hiç biri sorunsuz olmadı ama sorunsuz denenlerden daha fazla sorun çıkarmadı.Anlayana.Millet hala alfa 33 ler zannediyor bu markayı.Hem adı çıkmış dolayısıylada tutulmuyor ama en keyifli kullanımı olan bağımlılık yapan araçların başında gelir.
Peugeot alınmaz her yerinden ses çıkar. 1 206 1 307 2 partner 1 bipper geçti elimden iş yerinde ki motosiklet yazlıkta ki bisikletim hepsi peugeot. Yine alırken yine peugeot alıcam. Sadece 307 denildiği kadar kötü zaten peugeot kötüdür lafıda 307den çıktı. Adın çıktı mı 9a inmez 8e
Konu dönüp dolaşıp hep aynı yere geliyor ön yargılar ve eğitim meselesi başka bir şey değil..
şirket aracı alıp accent v.b türevi ondan mercedes dayanıkllığı ve kalitesi konforu beklentisi içinde olanla... merceeds bmw audi sürüp ondan rolly royce,Bentley,Maybach kalitesi konforu lüksü ve zengiliği beklentisi içinde olan arasında bence gram zihniyet farkı yok.. ikiside aynı zihniyet bana göre..
sadece birinin parası diğerinden biraz daha fazla o kadar..
alsan satamazsın.