User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
117 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Piyasada Adı Çıkan Araçlar

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Saab da eskidende sıkıntı yokdu.. Fabrikayı kapatması demek yedek parça üretimini durdurması anlamına gelmiyor bu iki unsur ap ayrı şeyler..

Keza roverın hala 70 modellerinin bile ingilterede yan sanayi yedek parçaları üretiliyor.. kaldıki 90 lı ve 2000 li yıllarda üretilen modellerinin hayli hayli parçası var..

national channel izleyenler yenileme diye bir program var adamlar 30 yada40 yaşında lotus topladılar bir toptancıya gittiler adamların elinde 30 yıllık rover lotus parçalarına kadar her tür parça vardı ve her tür lotus rover parçalarının üretildiğini istediklerinde sipariş bile verip ürettirebildiklerini söylediler..

Bu insanların hepsinin Ebayda orda burda diğer sitelerde dükkanları var..

Saab rover türevi araçları sürmek tabiki kolay değildir ama Çok Çok Ucuza fiyatının misli misli üstünde bir konfor donanım kalite alıyorsan elbetki onun bir bedeli olucakdır..

20 bin tl ye Full + Full saab alıyorsan ve normalde bu aracın fiyatının piyasada eş değer akranları 30-40 bin tl lerde ise elbetki o 20 bin tl ye aldığın lüks konfor donanım kalite ve cebindeki 10-20 bin tl lik Karın Bedeli olucakdır..

Bunu göze alarak sürdükden sonra bence hiç bir sıkıntı olmaz..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hep merak etmişimdir , şu stilo neden tutmadı?

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda.....
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir profesör,bilim adamı vs. çıksın saatlerce konuşsun kimseyi inandıramaz ama kıraathanedeki Ahmet amca bir şey söylesin tüm Türkiye inanır. Adam hayatında volvoyu saabı canlı bile görmemiş belki,'yok abi araba yaramaz yea!,onun parçası yok,fazla yakar,satamazsın' dediği anda tüm insanlık için volvo ve saab bitmiştir

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat oluşundan

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat oluşundan
    Markayla alakalı değil, aşırı yakan ve parçası pahalı olan bir araç diye biliyorum sebebide Alfa bandında üretilen bir araçtı.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tigra kadar adı çıkan bir araba daha bilmem :d
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kronik elektriksel problemlerinden ötürü.. duyduğum buydu.

stiloyu bende severim sade tasarımı,skywindow tavan,bugün bile

dedirten donanıma sahip olması.. severim yani
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    volvo nun nasıl nerede adı çıkmış? konfor dayanıklılık olarak ne geri kalır yanı var almanlardan ? sadece tek sıkıntısı fahiş yedek parça maliyetleri.

saab fabrika kapattı diye millet almak istemiyor ve satamıyor neyseki 1-2 ay içinde üretimi başlıyormuş worldcarfansın dediğine göre.
    İşte bende bundan bahsediyorum. Şahsen ben Volvo,özellikle Saab gibi arabaların Türkiye'de tutulmamasına üzülüyorum. Şaka değil,bu arabalara 1 kere bindiğin zaman bir daha inmezsin ama anlayana işte...

Saab markasının parçasının zor bulunduğu doğruydu evet ama günümüzde değil 4-8 sene önceleri parça olarak şimdiye nazaran çok pahalı ve az bulunuyordu. Bunun sebebi de bu arabanun fazla kullanılmaması,2.eli olmaması falan filan..

2007 yılında 2005 model 9.3 TİD Aero şaşe Saab kullanmışlığımız oldu. Konfor,yol tutuş,donanım,frenler,arabanın verdiği güven,motor gücü yakıt ilişkisi çok çok iyi bir arabaydı fakat rutin bakımında yağ filtresini 1 hafta beklediğimizi hatırlıyorum. Hiçbir yerde yoktu kimse hazırda bekletmiyordu yan sanayi dahi bulamıyorduk.
    Kesinlikle satılmayacak 4-4lük bir araba ama bu sebeplerden dolayı arabayı Konya'da bi galeriye verdik.
    Ama son 2-3 senedir bu sıkıntılar bitti artık Opel servisleri yani GM hepsini getiriyor hazırda tutuyor ve parça fiyatlarıda hemen hemen Opel'e eş değer fiyatlarda.

Bugün çoğu şirket Ceo'ları ya da müdürleri vs. kişilerin Passat'tan sonra ilk istedikleri araba Saab'dır. Nasıl olsa kiralık düşüncesiyle 2.el yavaşlığı,derdi tasası kişiyi ilgilendirmediği için Saab tercih ediliyor çünkü kalitesini biliyorlar.
    Şuanda satılık 2007-2008-2009 model 9.3 TTİD modellerinin çoğu İntercity gibi firmalardan çıkma arabalar.

Onun dışında Volvo markasına neden önyargılı bakıyor bizim insanlarımız gerçekten şaşırıyorum Türk haklını anlamak zor. Saab hadi tamam diyebilirim ama Volvo'da ne var?
    Corolla,Civic,Megane,İ30,Bravo gibi arabalara 60-65-70 bin tl veren insanları eleştirdiğiniz zaman demedikleri söz kalmıyor ama 80-90 bin tl verip Volvo alan insanları ilk başta onlar eleştiriyor. Volvo markası Mercedes-Bmw-Audi ve egzotik markalar dışında bütün markalardan daha sağlam daha kemikli arabalardır. Ama bu ön yargı yüzünden maalesef insanlar bu 2 markaya binmiyorlar. Keşke ülkemizde Saab ve Volvo daha yaygın olsa,2.el piyasası daha hızlı olsa...
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bi onu anlayamadım. 2009 yılında tutuluyodu baya 30liraydı piyasası... ama şimdi...
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte bende bundan bahsediyorum. Şahsen ben Volvo,özellikle Saab gibi arabaların Türkiye'de tutulmamasına üzülüyorum. Şaka değil,bu arabalara 1 kere bindiğin zaman bir daha inmezsin ama anlayana işte...

Saab markasının parçasının zor bulunduğu doğruydu evet ama günümüzde değil 4-8 sene önceleri parça olarak şimdiye nazaran çok pahalı ve az bulunuyordu. Bunun sebebi de bu arabanun fazla kullanılmaması,2.eli olmaması falan filan..

2007 yılında 2005 model 9.3 TİD Aero şaşe Saab kullanmışlığımız oldu. Konfor,yol tutuş,donanım,frenler,arabanın verdiği güven,motor gücü yakıt ilişkisi çok çok iyi bir arabaydı fakat rutin bakımında yağ filtresini 1 hafta beklediğimizi hatırlıyorum. Hiçbir yerde yoktu kimse hazırda bekletmiyordu yan sanayi dahi bulamıyorduk.
    Kesinlikle satılmayacak 4-4lük bir araba ama bu sebeplerden dolayı arabayı Konya'da bi galeriye verdik.
    Ama son 2-3 senedir bu sıkıntılar bitti artık Opel servisleri yani GM hepsini getiriyor hazırda tutuyor ve parça fiyatlarıda hemen hemen Opel'e eş değer fiyatlarda.

Bugün çoğu şirket Ceo'ları ya da müdürleri vs. kişilerin Passat'tan sonra ilk istedikleri araba Saab'dır. Nasıl olsa kiralık düşüncesiyle 2.el yavaşlığı,derdi tasası kişiyi ilgilendirmediği için Saab tercih ediliyor çünkü kalitesini biliyorlar.
    Şuanda satılık 2007-2008-2009 model 9.3 TTİD modellerinin çoğu İntercity gibi firmalardan çıkma arabalar.

Onun dışında Volvo markasına neden önyargılı bakıyor bizim insanlarımız gerçekten şaşırıyorum Türk haklını anlamak zor. Saab hadi tamam diyebilirim ama Volvo'da ne var?
    Corolla,Civic,Megane,İ30,Bravo gibi arabalara 60-65-70 bin tl veren insanları eleştirdiğiniz zaman demedikleri söz kalmıyor ama 80-90 bin tl verip Volvo alan insanları ilk başta onlar eleştiriyor. Volvo markası Mercedes-Bmw-Audi ve egzotik markalar dışında bütün markalardan daha sağlam daha kemikli arabalardır. Ama bu ön yargı yüzünden maalesef insanlar bu 2 markaya binmiyorlar. Keşke ülkemizde Saab ve Volvo daha yaygın olsa,2.el piyasası daha hızlı olsa...
    aynı duyguları beslememiz haricinde şunu ekliyorum çift turbo dizel motorlarının o güzelim malzeme kalitesine sahip areo,vector paketlerinin değerini bilmeyenler utansın çok istedim saab'ı bmw filan alsın hakkını verdirsin olmadı. sürünüyor netcar'ın elinde gibi.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    volvoyu bitiren şanzımanı malesef . 2.el de tutmamasının sebebi de s60 s80 lerin şanzıman sorunu.
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabada parça diyince aklına ön takım gelenleredir lafım saydıgım arabalar sanzıman yada mekanik problemi yaşamışlarmı acaba ben 14 senedir sanayide esnafım ben zorlanırlen siz nasıl tedarik ediyosunuzz anlamadım
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka bildiğin kara eşşekdir stilo, 1 seneye yakın kullandım. aracım 5 kapılıydı trdeki en dolu araçlardan biriydi, elektronik çok olunca sıkıntısıda ona paralel oluyordu. en basitinden skywindow ara sıra atlatarak çalışıyordu. göstergedeki yazılar siliniyordu sol aynanın altını okşayınca felan düzeliyordu abidik kubidik bir arabaydı

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlike 106 gti, cunku ne zaman gorsem koltuk sezlong spec yatmis arkaya, bir kol dirsek camda, muzik son ses, obur el tam saat 12 yonunde direksiyonda, kafada hafif yana yatik sapka, bide vitesi dolmuscu gibi tokatliyarak atmalar falan, bi kasinti tripler, her yerde ota diskiya makas atma hevesi (atilmayacak yerde darliyolar) falan... yoksa fiyatina gore iyi araba ama trafikte gordugum kullananlarin yuzde 80i boyle.
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böcekgöz corolla e11

ae101 lerden modelli olmasına rağmen onlardan daha düşüğe 2. elde satıldı. Halbuki donanım mekanik olarak hiçbir eksiği yoktu. Tek sorun çirkin olmasıydı.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Era : Sarıysa taksi; diğer renklerse kiralık araç.

Hatta 2 kere polis sordu kaça kiraladınız diye.

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opel insignia 1.6 180 lik benzinli olanı oo abi çok yakıyor o araba nasıl yakıt yetiştiriyorsunuz siz ona. diyorumki 1.500 kg olan araba kac lt yakmalı sence? ve altında 180 bg lık arabadan bahsediyoruz diyorum. atmosferik arabaları araştır bir önce 10 11 lt gezenleri görmezden gelip hemen çok yakıyor ayağına yatıyorlardı. bu yüzden galericiler çok ucuza alıp yüksek karla sattıkları oluyordu. en cokta onlara yarıyordu bu durum. koskoca izmirde 10 lt görmedim adam gibi kullanıldığı zaman 9.7 lt lerde kalıyordu ortalama dur kalkta yani 2500 3000 deviri geçmedikten sonra arada yol boşken gaza bastığım zaman çok oluyordu yani. devirli kullanılıp sürekli sehir içinde 15 lt yakanlarıda biliyorum yani . çok sinir bozucuydu gerçektende
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2001 Nissan primera 1.6 comfort piyasası hakkında yorumunuz nedir ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)