hemen bakıyorm abi oraya.
radisson doluymuş. suadadan yer ayırdım kampanyalı 130 lira ıvır zıvır derken 150-160 ı rahat bulur.
hemen bakıyorm abi oraya.
radisson doluymuş. suadadan yer ayırdım kampanyalı 130 lira ıvır zıvır derken 150-160 ı rahat bulur.
masalla masalla
evet firsattan aldim cok acele oldu kafamda radisson vardi aradim.cumartesi dolu dedi bende suadaya dondum orasini aradim 2masa bosmus hemen aldim rezervasyon yaptim bukadar. fix menu vericekler. ama 130la kalmaz illa orda birsey eklerler gibi geliyor bana. gozume yetersiz gelirse zaten ben eklerim.
masalla masalla
yardımların çok sağol vallayemek tamam şimdi aklımda taksimde arabayı nereye bırakıcam hangi apartta kalıcamhepsi birbirine benziyor caddeye en yakın hangisiyse onu seçiçem artık ve tabi park sorunu olmayan hangisiyse. Ve en önemlisi hangi clup chanta ya bakıyorm şuan. Alternatif birşey önerebilirmisin ?
masalla masalla
arkadaşlar herşey tamam, taximde eğlence mekanı bulamıyorum . nereye giderim varmı fikri olan örnek verecek gidip memnun kalınan yer. küba fln hariç
masalla masalla
bakıyorm dediğiniz yerlere şimdi. suadadan oraya geçiçem 11 gibi 2 şer bardak bişeler içeriz fazla durmam max 200 tl giriş dahil verebilirim.
masalla masalla
oo iyidir ozamn, kaliteli diyosun mekana yani. sitesine girdim hiç güncellenmemiş. Varmıdır başka önerin ?bugecede bunu tamamlamam lazım
![]()
masalla masalla
Zilly ile IQ kıyaslarsak zilly daha üst ve kaliteli bir mekan. IQ'nun rezervasyonsuz dam ile gelındıgınde kapı gırısınde sıkıntı yaratmadıgını bıldıgım ıcın aklıma ılk orası geldı, oyuzden onerdım.
Tercih senin aslında telefonla Zilly'nin sistemini ogrenıp ufak bi rezerve yaptırabılırsın kendi adına. En azından girişte beklememek adına![]()
Jolly joker var orayada bakabilirsin ama zillypera farklı bir mekan eğlenmeme gibi bir lüksün yok biraz kalabalık olur mekan küçük o kadar...
jolly jokere baktım haluk levent var o gecezilly biraz daha ağır bastı yarın rezerve yaptırayım son kararı vericem inş
![]()
masalla masalla
Zillypera iyidir![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
internette sitesini falan bulamadım ya, nasıl giriş ücreti fln, standa illa şişemi açılır ben şişe fln açmam 2 kişi nereye şişe açıyon![]()
masalla masalla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)