User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
53 sonuçtan 39 ile 53 arası

Konu: Diyetisyen tanıdığı olan

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son dönemdeki iş yoğunluğumdan ve birazda şehir dışına çok çıkmamdan dolayı hafiften kaçırdım

2.5 ay oldu ortalama ve 9 kg verdim.haftaya perşembe kontrol var..10 kilo vermiş olarak gitmeyi düşünüyorum.

hala düşünenler varsa olay önce kafada bitiyor belirtmek isterim
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuya ilk postU ben yazmışım , o zaman 105 dim , şimdi 102.5 Geçen zamanda kilo almamış , azda olsa vermiş olmama sevinmem mi lazım , yoksa o kadar zamanda sadece 2.5 kilo vermeme üzülmem mi lazım bilemedim Pazartesinden itibaren bende başliym tekrar.

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1 sene once 90 kusurlerdeydım ekmeğı kestım 83lere kadar ındım, ış dolayısıyla gece geç yemek yıodm gene 90lara gelmeye başladım, akşam yemeğını kestım oğunlerı zatn az yıorm ekmek tuz kullanmıorm, normalde 1 ay aynı kıloda kalıp kılo vermeye başlıodm ama son 6 aydır aynı kılodayım, mıdemı ufalttığıma ınanıorm ama kılo veremıorm yardmcı olun arkadaşlar..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dukhan diyetimi dukan diyeti mi öyle bişey varmış babam uyguladı 100 kilodan 86 ya düştü 1 1.5 ay gibi bi sürede isterseniz detaylar öğrenirim ama zor bi diyet diye duydum babamdan
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gopro zaten opsiyon parcalari ile bi dogan parası

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canan Efendigil Karatayın kitaplarını okuyupta uygularsan sonuç alabilirsin.

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi anlamadigim nokta şu.
    dukan diyoki yag kesinlikle dişardan alinmayacak herseyin yagsizi kullanilacak.
    bir bitkinin ya da hayvanin yagini vucudunuza sokarsaniz kendi yaglarinizdan nasil kurtulabilirsiniz ki? ki bu mantikli geliyor.
    canan karatay ise diyor ki salataya abanin zeytinyagi , pilavi bol tereyagli yapin falan. karbo da ayni sekil karboda da sikinti yok falan.
    dukanin kitabini okudum ama karatayi daha okumadim.
    onun kitabini da en kisa zamanda okumayi planliyorum.
    diyetisyenler hala kibrit kutusu kadar peynir 2 zeytin 1 köfte gibi tavsiyelerde bulundukça gözümde nakit kaybindan başka bir yerleri yok. (işini layiği ile yapan kişileri tenzih ediyorum.)

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen kış kafaya koydum 2 ayda 14 kilo verdim gören hastamısın hayırdır falan diodu yazın falan kilo almadm yaz bittikten bugüne kadar 6 kilo aldm baktım olcak gibi deil tekrar rejime başladım 1 haftadır bide dambıl seti aldım evde sıkıldıkca çalışıyorm 80 civarına gelince salona yazılcam şuan 88

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2 ayda 14 kilo verdim 128 dim 114 teyim suan. aradigim diyetisyeni buldum gibi. yelda kahvecioglu bi arastirin istiyosaniz
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi anlamadigim nokta şu.
    dukan diyoki yag kesinlikle dişardan alinmayacak herseyin yagsizi kullanilacak.
    bir bitkinin ya da hayvanin yagini vucudunuza sokarsaniz kendi yaglarinizdan nasil kurtulabilirsiniz ki? ki bu mantikli geliyor.
    canan karatay ise diyor ki salataya abanin zeytinyagi , pilavi bol tereyagli yapin falan. karbo da ayni sekil karboda da sikinti yok falan.
    dukanin kitabini okudum ama karatayi daha okumadim.
    onun kitabini da en kisa zamanda okumayi planliyorum.
    diyetisyenler hala kibrit kutusu kadar peynir 2 zeytin 1 köfte gibi tavsiyelerde bulundukça gözümde nakit kaybindan başka bir yerleri yok. (işini layiği ile yapan kişileri tenzih ediyorum.)
    Karatay kesinlikle pilav makarna gibi yiyecekleri tüketmeyin diyor.Saltaya da bol zeytin yağı kullanma tüketeceğin kadar kullan bol limon ile .Ben ekimin başından beri karatay beslenme düzenini uyguluyorum.Ekim başında 71 kiloydum bugün uyanır uyanmaz tartıya çıktım 62.8 kiloyum.Hafta sonları yemek saatlerime uymam sabah simit keyfiyle geçer bazen hafta sonu gece de geç saatte yemek yerim ama durum bu şekilde.Bir de şu var 6 ocaktan beri 1 haftadır p90x antreman programına başladım belki onunda kilo kaybında etkisi olmuştur.Özetlemem gerekirse (bu benim hem okuduğum kitaplar hemde araştırmalarım sonucunda vardığım kanı) işlenmiş paketlenmiş gıdalardan uzak dur.Şekeri unut illa olacaksa günde sadece 1 küp şeker başka yok.Tuz tüketimini azalt.Ara öğünleri kaldır.Sabah en geç 9 da kahvaltını bitir.13-14 arası öğle yemeğini ye 19:30 en geç akşam yemeği yedikten sonra yemek faslını bitir.(öğün aralarına 4-5 saat ara olsun ki depo edilmiş yağlar yakılmaya başlasın ve leptin direnci kırılsın.)Gece sadece şekersiz sıvı tüket.Su , şekersiz çay, şekersiz kahve gibi.Meyve dersen günde bir adet öğlen saat 15.00 gibiolabilir hatta sabah ta yiyebilirsin akşam yeme derim.Meyve de şeker içeriyor.Ekmek,makarna,unlu gıdalar,abur cubur hepsini unut.Sabah kahvaltıda ekmek yerine birgün ceviz , birgün fındık , birgün badem yiyorum hepsi çiğ.Karokarbonhidrat alımı baklagiller, sebzeler, kuru yemişlerden.Ben bunlara dikkat ederek kilo verdim.Çok kolay değil bütün beslenme düzeninden vazgeçip yeni bir düzen kuruyorsun ve nefsine hakim olmaya çalışıyorsun.Son olarak spor ve harekleri yaşamı da dahil etmen gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    18/02 tarihindeki kontroller sonucunda 14 kg vermişim kaldı 16

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende diyete başlayalım dedim 14 gün oldu. 121 kg ile başladım 1,93 cm boyum var. baktım durduramayacak hale gidiyor el koyalım dedim gittim diyetisyene ilk 1-2 gün aşırı zordu şuan zerre açlık hissetmiyorum sadece nefis çekiyor ama hiç bozmadım 14 günde tekrar tartıya çıktım ( tek tartıda denemedim 3 tartıyla deniyorum ki yanılma payı az olsun diye) 117 kg ya düştüm şuanda. amacım 100 - 105 kg ya düşmek. şuanda kendimi çok rahat hissediyorum gömlekler bollaşmaya başladı kemeri bir delik daha sıkmaya başladım.

verdiğim 4 kg nun içinde ödem şişliği vs. felanda vardır mutlaka yoksa doktor kontrolünde sağlıklı bir şekilde ilerliyorum şu ara az birşey durdu verme durumu ama doktorun dediğine göre hızlanacak yine.

herşey kafada bitiyor bir lokma yiyip biraz dursak mide şişiyor hemen zaten ama bizde nerdeeee.hommıdı gırtlak yiyoruz. hadi siz yine iyisiniz diğer şehirlerde. biz anadolu sofrasının harmanlandığı yerdeyiz adana kebap adana döner içli köfteler çiğ köfteler bol yağlı patlıcan yemekleri miss ama artık bunlara dur dedim. genel olarak salata+domates+salatalık+yoğurt ve bir adet haşlanmış yumurta+akşamlarıda 1 tane küçük but tavuk veya bir adet küçük kıyma gibi şeylerle geçiştiriyorum her günümü. hepsi bir öğünde değil tabiki toplu yazdım öğünlere siz bölersiniz
    YamahA Xmax 250 ABS

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler diyetisyene gittiğinizde kan testi yaptılar mı?

Yoksa sadece beden kütle endekslerinizi mi ölçtüler?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coastguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler diyetisyene gittiğinizde kan testi yaptılar mı?

Yoksa sadece beden kütle endekslerinizi mi ölçtüler?

14 adet test yapıldı benden 4 parmak kalınlığında tüp kan alındı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kan testi yaptırdım ama 14 tane yaptırmadım 1 tane trigisele baktırdım vs.
    YamahA Xmax 250 ABS

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende fazla kilo yok ama göbek bölgesinde aşırı yaglanmadan dolayı başladım diyete akşamları yürüyorum birazda bogazımı keserek 1 ayda 4 kilo verdim 81 dim şu anda 77 yim hedef 70

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)