Benzin aldım biraz toparladı kendini cift pompa yapınca skntı kalmaz iyi dileklerin için tesekkrler
Benzin aldım biraz toparladı kendini cift pompa yapınca skntı kalmaz iyi dileklerin için tesekkrler
S2000 turbo
Leventcim cok saol gece icin kimi zaman devirlerde anlasamasakta benim icin cok guzel bir kistas oldu arabanin N/A hali beni fazlasi ile tatmin etti
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Güzel geceydi izlemekten cok keyif aldım
Araçların tümüne maasallah rooster be kadayı sow yaptı![]()
Levent senınde aracına ayrı maasallah cok güzel![]()
kimsede video yokmu?
rooster la ilk deneme gecesiydi nos da bi aksilik oldu basamadık benim turbo setup ım da nos un önemi büyük, turbom büyük şanzımanım uzun olduğu için nosla doldurmam gereken yerler var.ayrıca semi slick siz bu kadar tutuna bilmesine çok şaşırdım benim için iyi bi deneyim oldu.herkese tşk.ederim
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
videoyu buldum coşup küfürler uçuşmus havada kusura bakılmasın sahsiyetlere değil tabiki tanımam zaten diğer arkadasları birde devamı heyecandan unutmusuz gereksiz cekmişiz kısada olsa ilk 10 saniye yeterli herhalde
asıl güzel olan motorla denemeyı arıyorum elimiz geçişdeki hıza yetişemiyor
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
biz anlamadık zaten slick yok meth yok diye biliyorum zaten biyere kadar sara sara tutununca uçan kırmızı bişey gördük eleman costu yanımdaki zaten susturamadım onuda zorla racing motor ile arkadan basılan bir video wardı ışınlanıyor moonster onu arıyorum hala telde bu lumıa'da böyle boktan telefon
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
VID 20131124 00009 - YouTube
link
saol kardeş
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
ataşehirdeki araç bağlamalardan dolayı haber gelince yarı yoldan geri döndüm kısmet olursa başka akşam deneriz...
Levent golf R & Orcun mustang - YouTube
Levent golf R & Orcun mustang - YouTube
LEVENT 2 DENEME VİDEOSU ATTILAR BANA BENİM DEVRİM Dİ BU DENEMELER ONU BİLİYORUM
DR.ECU
Eyvallah kankam araba gittikçe kendıne geldi son ayar güzel oldu bende bunu söylemek istiyordum bazı arkadaşlara artık 2 haritam var atmo ayar tamamdır
200 shot basıcaz ve düşenemiyorum bende durum 6 sn hedefimdi veolacak gibi gözükmekte çünkü levent 8.1 yürüyordu golf ile
valla süper oldu leventte akşam dedim zaten nossuz senle gidersem bu iş tamamdır dedim ve oldu iyide oldu
bu haftadan sonra komple nos sistemini elden geçiricez nos basmıyor arabada bı sıkıntı var geri çekiyor kendıni afr degişiklik bile olmuyor etki nos ya sistem yada tüpün içindeki nos degil bizde anlamadık![]()
DR.ECU
herkesin arabasına maşallah ama cok kalabalıktı![]()
Beyler plakalari ya kapatin videolarda yada koymayin
Evinize ceza gelicek
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)