User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Alkoldan Ehliyeti 2. Kez kaptırma ??

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıl heycanlı bir arkadaş galiba. Bir 3 gün hava alsın gelsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahahaha en çok şu S-İKİ-K muabbetine güldüm

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onuda söyledim kabul etmiyor alkolik degilim ben diyor ama işten gelirken alır 3 5 bira çaka çaka gelir eve alkolik ama kabul etmiyor hayır yani illa birine vurup öldürüp hayatının geri kalanını hapiste geçirmesimi daha iyi yoksa sembolik 3 5 ay hapisle akıllanmasımı ?
    Seninkisi cahil çözümü. Sembolik olarak hapis yatsin ne demek yahu 1 lirada koyalim bari cebine girmeden tam sembolik olsun.

Arac kullanmasini engelleyin is yeriyle konusun vs ama hapis yatsin demek sacmalik sadece.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bu ülke 9 gün cocugunu bir evde yanlız bırakıp tatile gitmiş öğretmen gördü babasını hapse attırmak isteyen hain cocuğumu kaldıramayacak

Emre Akçay
    Misafir
    Genelde mahkemede beraat kararı veriliyor. Eğer ortada yaralama, mala zarar verme gibi suçlar oluşmamışsa.

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu nedir arkadaş insan babası için öyle söylermi ana-baba atadır hher ne kadar kötü de olsa o senin canındır kardeşim öyle saçma sapan düşünceleri sil kafandan, ailene hayırlı evlat ol onu alkolden nasıl kurtaracağının çaresine daga düzgün yollarla bak

ersandeniz
    Misafir
    bende böyle baba olsa, ben de hapse girmesini isterdim..
    laf dinlemiyorsa, babaya el de kalkmayacağına göre girsin hapse, aklı başına gelsin...

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cocuga niye hemen hain diyorsunuz? Basindan neler gecti bilmeden yorum yapiyorsunuz. Belki denemedigi sey kalmadi? Babasi gelipte bi yakininizin canini yaksa mangalda kul birakmazdiniz burda saydirirken... Cocuk gidip yalan delille babasini iceri mi attirmak mi istemis? isterdim girmesini demis. Demek ki baya bi mucadele etmisler. Hadi onu gectim bu cocuk babasi alkolluyken kaza gecirse sllah korusun sakat kalsa gelip buraya konu acsa ne yazardiniz?

setnogrom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buna benzer durum başıma geldi ama ben almaya bile gitmedim,gitmemde!
    Kanun ülkemizde yavaş ilerliyor ummadık yerde önünüze çıkabilir.

xx
    Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02

www.setnogrom.com

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler arkadaşımızın bazı tabirleri ve yazdığı yazıları güzel değil çok çirkin arkadaş sadece anlatamamış ve çok sinirli bir şekilde yazmış.Ama onun anlatmak istediğini düzgün bir dille anlatmak gerekirse ;

"Babamı bir çok defa uyardık halen daha alkollü araba kullanıyor, kendine zarar verebileceği gibi başkalarını da zarar verebilir. Onu bu yoldan çevirebilmek için iyi bir ders lazım onun içinde hapse girerse belki aklı başına gelir." demek istemiş. Bence hiç bir evlat babasının hapse girmesini istemez , hatta hapse girse çok üzülür. Arkadaşımız sadece babasına çok kızmış ve bunları da yazıya dökerken kızgınlıkla beraber yanlış cümleler kurmuş. Ama S-2-K'nın sözlerine karşılık senin de başına gelirse görürsün demesi çok büyük bir yanlış. İnternet ortamında duygular tam olarak yazıya dökülemiyor.Anıl'ın söylediği sözleri tamamen çocukluğuna verin bence büyüklük sizde kalsın.

Son olarak Allah hiç birimizin ailesine,yakınlarına ve sevdiklerine kaza bela yaşatmasın sağlıklı ve mutlu günler göstersin.

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim babamda öyleydi 5 sene ehliyet yok şimdi 3 kez yakalandı şimdi yemin etti içmiyor artık ama daha 5 seneden 1 senesi bitti 4 sene daha yok ehliyet şimdi alkole karşı max içeceği caydır oda her zaman değil

prosödür şöyle ;

2 sene kaptırdıysa eger psikoteknik denen bir derse giricek bu sınavdan yüksek not olması gerekiyor ehliyetini alabilmesi için ve psikiyatri bölümüne en az 6 ay gidicek eger kuruldan geçerse sınav ve psikaytriyi geçerse ehliyeti alıcak tekrar yakalanırsa 5 sene ehliyet olmıycak 5 sene bitince amateme sevk edilicek tedaviden sonra ehliyet için sınavlara giricek sonra tekrar alıcak eger tekrar içerde yakalanırsa davalık duruma geliyor işte
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cocuga niye hemen hain diyorsunuz? Basindan neler gecti bilmeden yorum yapiyorsunuz. Belki denemedigi sey kalmadi? Babasi gelipte bi yakininizin canini yaksa mangalda kul birakmazdiniz burda saydirirken... Cocuk gidip yalan delille babasini iceri mi attirmak mi istemis? isterdim girmesini demis. Demek ki baya bi mucadele etmisler. Hadi onu gectim bu cocuk babasi alkolluyken kaza gecirse sllah korusun sakat kalsa gelip buraya konu acsa ne yazardiniz?
    anıl nezaman yazsa ateşli ve anlamsız biyere gider ama bu sefer bende bertan gibi düşünüyorum.

bu arada herkesin babasıyla cocuguyla annesiyle olan münasebeti,
    evlatlıgı
    babalıgı v.s. aynı değildir.

cocuk kendince uğraşmış can havlide buraya konu acmıs
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlike katılıyorum. neden banlandı ki ?
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anıl nezaman yazsa ateşli ve anlamsız biyere gider ama bu sefer bende bertan gibi düşünüyorum.

bu arada herkesin babasıyla cocuguyla annesiyle olan münasebeti,
    evlatlıgı
    babalıgı v.s. aynı değildir.

cocuk kendince uğraşmış can havlide buraya konu acmıs
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlike katılıyorum. neden banlandı ki ?

Çok basit, madem kimsenin zarar görmesini istemiyor ve ciddi anlamda alkolik olduğunu düşünüyor, ya yapabiliyorsa altındaki arabayı alsınlar ki başka bir araba kullanabilir çözğm değil yada gidip bir merkezde tedavi görmesini sağlayabilir. Kabul etmemesi istememesi mazeret değil polis zoruyla ailenin ifadesiyle götürülebilinir, eminim babamı hapise sokayım bi aklı başına gelsin mantığından çok daha hayırlı bir iş yapmış olur hemde herkes için.

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasin ne yasadigini hic birimiz bilemeyiz ama bu arkadasin attigi her yorum ofsayt surekli tepki aliyordu benim okudugum kadariyla.en son alkollu direksiyona oturana o direksiyon demisti ipler koptu biraz daha sakin olsa keske.

ELeon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkez baba olamaz
    34 EL 4204 - Seat Leon FR 160hp

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin gibi evlat olmaz olsun
    hardcore girişmişin abi
    DR. OWL

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuda herkes kendince haklı görünüyor çünkü herkes o an kendi babasını düşünüyor , önemli olan anılın yerine kendini koymanız ama onuda yapamazsınız çünkü tanımıyorsunuz.
    23 yaşındaki bir insan babasına yaptırımda bulunamaz diye düşünüyorum ( tabiiki aile yapısıylada ilgili ama çoğunluk düşündüğüm gibidir )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin gibi evladı olan babaya hapis koymaz koçum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)