Halil İbrahim süper acemide aynı yerdeyiz de orda nasıl bulacağız birbirimiziaynı yol verdilerse birliktemi teslim olsak ?
Usta birliği ordu il jandarma varmı bir bilgisi,i fikri olan arkadaşlar?
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Usta birliğinde Batmanda tek başımayım![]()
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
kastamonular korkmasınorda yaptım 325 k.s.d
www.honda-tech.com
Emniyet ve muhafiz bolugu nedir beyler?Bizi kalipli gordulerde body guard mi yaptilarkimisi diyor inzibat olabilirsin kimisi diyor acil mudahale mangasinda olabilirsin kimisi nobetleri siz tutacaksiniz kimisi bayram seyran filama tasirsiniz kimiside hepsini yapacaksiniz sictiniz diyor
nedir dogrusu oncesinden bilenler aciklayabilir mi lutfen?
Acemiyi serinyol 121de yapmistim..
Beyler serinyola duseceginize kotu yola dusun daha iyi.. Bu lafimi gidince cok duyucaksiniz...
Su an hatay il jandarmadayim.. Atarsa 96..
Gaziemir harika bir yer 3 ay acemilik yaptım,, büyük ihtimal sizde egitim çavuşu olucaksınız...
+1000
antep güzel yerdir bakalım seni hangi il ve ilçe arasındaki karakola vericeklermavi cupra görürsen çevirme sakın
![]()
Muhafız taburu genelde üçe ayrılır..
a) Günde ortalama 8 saat nöbet tutarlar geri kalan zamanda karışanı görüşeni olmaz. 2 saat nöbet 2 saat dinlenme şeklindedir. (nöbet süresi hava şartlarına göre değişkenlik gösterebilir)
b) Tören mangası var. Resmi geçitlerde törenlerde özel tören kıyafetleri ile saatlerce ayakta dikilebilirsiniz. Sürekli eğitim alırlar. Yürüyüş, silah ile yürüyüş, hareketleri koordineli yapma vs gibi
c) Acil durum mangası adı üstünde olası bir durumda ilk o manga koşar olay mahaline. Kulağa en rahat kısım gibi gelsede o askerlerede nöbet yazılır. a şıkkındaki asker kadar olmasada nöbetleri olur. Kalan zamanlarda bazen eğitimleri olabilir.
d) Biliyorum 3 dedim ama 4. şık yazıyorum.. Birde 3 5 tane seçme asker olur. Nizamiyede sürekli memur gibi çalışırlar. Bu askerler üstteki 3 ana dala ayrılan muhafız askerlerin içinden seçilir.
Tamamen bakış açına bağlı olay. Kimisi için çok rahatken kimisi için ızdıraptır.
edit: Gittiğin ilk hafta zaten rengini belli ederler. Hangi şıkkın askerisin anlatırlar detaylı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)