15:00 - 16:00 saatleri arası bence ideal teslim olmak için. Ben şahsen öyle yaptım. Yatağıma oturduğumda saat 20:15 falandı. Koğuş yat 21:00'dı.
Bu arada aranızda Manisa Alaşehir Ulaştırma var mı?
15:00 - 16:00 saatleri arası bence ideal teslim olmak için. Ben şahsen öyle yaptım. Yatağıma oturduğumda saat 20:15 falandı. Koğuş yat 21:00'dı.
Bu arada aranızda Manisa Alaşehir Ulaştırma var mı?
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Acemi; 2.NCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / İSTANBUL MALTEPE / İSTANBUL
Usta: 1 İNCİ OR.KH.DES.GR.LOJ.DES.K.LIĞI 1 İNCİ BKM.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL
Sınıf: Bakım
Bilgisi olan varmı bakım araştırdım pek bilgi yok maalesef.
Bu arada sülüste saat 10da teslim olacağımız belirtilmiş ordada bu konuda uyardılar 10da orda ol diyeBilginize.
tam olarak bütün sayfaları okumadımda uzun çıkan varmı ? eğer varsa hangi bolum vs paylaşabilirmi
şu sınav kalktığından beri çozemedim nasıl oluyor diye![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
337 olarak orda yaptım,bizim dönemde kimse kalmadı tabi olsa baya yardımcı olurdum
Rahattı bizim zamanlar,klasik askerlik dışında ekstra bir zorluğu yoktu. Hala aynı ise rahat bir askerlik geçirirsin. Etimesguttan sonra en büyük ikinci yer. Bayırı,yürümesi boldur. Bakım Çavuş Taburuna attırabiliyosan kendini süper olur
Bu arada Balıkesir soğukturMümkünse haftaiçi çarşı alın,haftasonu kötü oluyor. Merkez küçük bir yer gidebileceğiniz mekan sayısı belli,haftasonu tüm bölüğü orda görebilirsiniz
![]()
Çok geç teslim olmayın arkadaşlar,eğer kalabalık bir yerse ızdırabı bol olur... 13-14 iyidir,hatta daha erken... Ben erken gideyim ranza seçerim diye düşünmüştüm ama dolaplara kadar herşey belliydi bir cacık seçememiştim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)