Üniversite olsun askerlik olsun hiç sivas'a gelen yok zaten![]()
![]()
Hic malatya yok iyimi ben kimle konuscam orda arabaydi pistti yazilimdi vs vskara havaci olduk mukemmel yuzeriz yukseklik korkumuz var dedik denizden uzak havaci yere verdiler mantiga gel
![]()
Antalya tayfası yemek bakımından şanslılar. Özel bi yemek şirketiyle anlaşmalı tabldotla yersiniz yemek. Sabahları gofret vs. enteresan şeyler gelebilirKantin olayı kötüydü hatırladığım koğuşlar bölgesinde büfe kılıklı bi yer vardı ve para üstü diye bi kavram pek yoktu. Yemin töreni çok gaz olur. Hırsızlığa dikkat edin baya vardı zamanımda. Sıcak sıcak askerlik yaparsınız. Allah kolaylıklar versin.
Kısa donem denızcı hatay nasıldır?
Herkesin hayırlı uğurlu olsun.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Askere gidecek olan arkadaşlar avatarlarına künye fotoğrafı koysunlar ki kim gitmiş, kim gitmemiş bilelim![]()
Kastamonu gölköy acemi çıkanlara yardımcı olabilirim
ulaşım için otobüslerle gidecek olanlar otogarda insinler servisle çarşı merkezine gidip meydandan er eğitim alayına giden dolmuşlara binsinler taksiyle vs gitmeyin her 15 dk da bir kalkıyor 1,5 liraya gidersiniz şehir merkezine biraz uzak.
Özel araçla gidecekler için karabük üstünden gelenler kastamonu otogar kavşağından dönsün şehir içine hiç girmeden. kavşaktan döndükten sonra bir sonraki kavşağa kadar çevreyolundan devam etsinler bidahaki kavşaktan en solda olandan devam edip 5 km ilerden sapsınlar
bende eğitim kastamonu bende dinliyorum can kulağıyla![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)