bende 4.topçu bataryasında yapmışdım lefkoşe dediğine bakma orda öyle yazar ama sizi ordan dağıtıcaklar büyük ihtimal diğer birliklere türkeli magosa v.b obüs birliklerinde spor biraz on plandadır spor eğitim ağırdır onun dışında güzel dir..
kısa dönem olarak gidiyorsan zaten yüklenmezler sana fazla bir iki nöbet tutturur bir yere çavuş falan yaparlar yada yazahaneye alabilirler oraya gittinmi işin rengi belli olur şöför falanda olabilirsin yada karargah desteke alırlarsa seni tamamen karargah işleri yaparsın yani orada şekil renk belli olur.. hayırlı teskelereler şimdiden
Diğer arkadaşlarada hayırlı teskerelerarkadaşlar hepiniz kısa dönem gidiyorsunuz size ağır bir iş görev vermezler zaten botları bağlamanızla çözmeniz bir oluyor..
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
hayırlı olsun
bende 347 donem ızmır focadaydım umarım dusmessınız oraya
Revo
tlf işi yerine göre değişir arkadaşlar onları düşünmeyin hiç , ben gerek görmedim hiç cep tlf u askerde![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Acemilik: SERİNYOL 121.J.EĞT.A.K.LIĞI/SERİNYOL / SERİNYOL / HATAY
Usta: İl J K.LIĞI / GAZİANTEP / GAZİANTEP
var mı buralara gelen, yardımcı olabilecek yada ?![]()
What Goes Around,Goes Around
Acemilik: Kastamonu 5. Jandarma egitim a.k.
Esas birlik: Sinop il jandarma komutanligi
Kisa donem er
Celp 2
Acemilikte usta birlikte balikesir merkez komutanligi cikti bana hadi hayirlisi
R-Turbo Arif Gökdemir
EĞİTİM :İL Jandarma K.lığı / AFYONKARAHİSAR /JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI
USTA : İL Jandarma K.lığı / AFYONKARAHİSAR /JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI / JANDARMA
CELP GRUBU : 1
Hepimize hayırlı uğurlu olsun . Afyon'da olan varsa paslaşabilirsek güzel olur![]()
Charged & Supercharged
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)