Eskiden az mı kastık lan gamelerde... Şimdi herkes player olmuş)
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Tech cs serveri vardı kapandı heralde. Bende bu aralar tekrar sardım oyuna, geç geldim yoksa izlerdim turnuvayı kaçırdık tühhhh.
Bunun boyle olduğunu 2 mizde iyi biliyoruz görende her el hs atıyorsun sanar hayatımın çoğu unıde geçtıgınden laptopdan oynamak zorunda kalıyorum ve 150 kişinin kaldığı bı yurtta 16 mbıt lık ınternetle yaklaşık 80-200 arası pıngle oynamama rağmen " tuğralı alın gerisi kolay " diyorsanız. Çok kaşınma derim
edit : benım masaustunde oynayıp oynamadığımı awp kullanım sıklığından anlayabılırsınız eğer laptopdaysam ımkanım olsa bile awp almam çunku zaten oynayamıyorum laptopta. Eğer hemen hemen her el fırsatım varsa ve awp alıyorsam ve bileğinize guvenmıyorsanız sw den çıkın derım çünkü masaustundeyım demektır![]()
DR. OWL
hadi sw kiralayıp açalım o zaman.Tuğral beyi ben alırım kaçamaz benden)) şaka bir yana cidden oynamak isteyenler varsa açılsın server ,maddi manevi yardımcı olurum seve seve.
açılırsa bende gelirim ayrıca forumda +3 arkadaşım daha var onlarda gelir sürekli başka sw lerde takılıyoruz yerimiz belli olur hiçyoktan![]()
Umarım açılır , oynamayı isterim
Instagram: mehmetbatuhansari
" Racing is an art. But racing with passion, that is high art. "
Eskiden çıkmazdık sw den yine açılsın kasarız![]()
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Server açılırsa, geceleri senoyna'nın gelenek haline getirdiği telli-sefer maçları. Ya da 5 vs 5 maçlar yapılıp turnuvalar düzenlenebilir. Destek veririz forum olarak biri el atsın yeterki![]()
men dakka dukka.
Hmm bilemiyorum ki ya![]()
Yönetim'den izin isteyin alıyım beyler. Bir tek cem uğraşıyordu o da askere gidiyor.Pek sanmıyorum izin vereceklerini ama verirlerse alırım.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)