Bir de deneme,roll falan yapanların ***** yer muhabbeti var,akşama ***** yere gelin vs..her okuyuşumda merak ediyorum acaba neresi o ***** yer diye![]()
Bir de deneme,roll falan yapanların ***** yer muhabbeti var,akşama ***** yere gelin vs..her okuyuşumda merak ediyorum acaba neresi o ***** yer diye![]()
Bence hata sizde değil yönetimlerde.. Çünkü birşey anlatıldığında demekki, "yeni doğmuş bebeğe" anlatır gibi anlatması lazım yönetimlerin ..
Diğer şekilde "gördük valla yassah yazdılar" diyen üyeler çıkması normal..
Neden diyecek olursan, bizimle aynı şekilde ilanlarda sadece sahibinden.com linki verilmesini yasaklayan gezenbilir sitesinde de, üyeler aynı şekilde "yassah galiba" anlayışına bürünüp ***** site demeye başlamışlar.
Şuradan okuyabilirsin;
sahibinden.com'a neden ***** site diyorsunuz ?
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
bizim derdimiz hiçbir sekilde bilgi verilmeden sahibinden linki vermeyindi ayrıca adminlerden 1 tane var oda demediğine görebeyler lütfen ya
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
şu ***** siteyi millet ile demeye başladığında roll drag mekanı gibi acaba herkesin bilmemesi gereken yer mi diye düşünüyodumda sonra baktımki iş değişik. bide o kadar söyleyin ceza yok denmesine rağmen hala halk tedirgin ceza gelir diye söylemiyorlar![]()
***** site demek mi yasaklandı şimdi![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
kıskanma favorilerini paylaş başlığı altında önceleri ***** site çok dönüyordu ama her yazılan yorumun altında sahibinden linkleri vardı son zamanlarda Connecting site linkini gördükce heralde sahibinden de bu foruma özel link veriyor mu diye düşünmüştüm![]()
şuan baktım tekrar normale dönmüş
![]()
Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)