Herkes bıraktı mı sporu yav :)
Kimseden ses çıkmıyor bu aralar:)
Millet yavaş yavaş yazlıklara gitmeye başlıyor, salon daha bir keyifli olmaya başladı.
Herkes bıraktı mı sporu yav :)
Kimseden ses çıkmıyor bu aralar:)
Millet yavaş yavaş yazlıklara gitmeye başlıyor, salon daha bir keyifli olmaya başladı.
iştah kapatmak için ne önerirsiniz ? spor geçmişim var ama şu an aşırı yağlıyım eskiden bu kadar yemek yeme isteğim yoktu şimdi habire elim bişeylere gidiyor ne yapabilirim beyler var mı önerisi olan ? zayıflayıp tekrar body yapmak istiyorum.
Yani normalde ben tavsiyeyle ilac kullanmayi ve kullandirtmayi hic sevmem ama bi ara gizli seker olabilir diye doktor tavsiyesi uzerine Glucosamin almaya basladim. Istahi zart diye kesiyor. Bazen hafif mide bulantilari yapiyor ama caniniz hicbirsey yemek istemiyor. Kandaki insulini dengeliyor. Bu ilaci butun kilo vermek isteyen kadinlarin hemen hemen hepsi kullaniyor. Ben de 2 ay kullandim ve diyet yaptim diyemicem cunku zaten caninin birsey yemek istemiyor, yaklasik 9 kilo verdim.
Ama tekrar soyluyorum istah kapatmak adina sana onerebilecegim tek sey irade gucu olacaktir. Belli bir sure sonra beyin almadigi tadi unutur. Ben mesela Coca Cola Zero cok severdim ve hemen hemen her ogun icerdim. Ancak birgun tamamn kestim. 1 ay kadar canim cok cekti ama 1 aydan sonra resmen tadini unuttum. Gormesem hic aramadim. Biraz kendinizi zorlamaniz gerekiyor. Bunun malesef baska yolu yok. Var da iste ilac vs takviye ile ancak sidik zoruyla oluyor.
Pardon yanlis yazdim Glucofaj olacak Glukosamin degil.
Bu glukofajı bende çok duydum acaba doktor tavsiyesi ve danışmadan kullansak bir zararını görür müyüz ?
Ben 96 kilo ile başladım tekrar , günlük kardiyo 20dk bisiklet 20dk koşu şeklinde , daha sonra hafif ağırlıklarla programsız triceps biceps sırt vb. kas çalıştırıyorum.İş nedeniyle hergün gidemiyorum haftada 3-4 oluyor genellikle , 1 ayda 6 kilo verdim hardline l-karnitin kullanıyordum yeni bitti , bende hardline CLA ve hardline sıvı thermo karnitin aldım, ikisini yeni kullanmaya başladım sonuç umuyorumki daha iyi olacak.
bu dönemde yağ yakmak için tüyolarınızı paylaşırsanız sevinirim. :)
En sonunda bende basladım 15 ay lık bir programa
Programı 2 ayrı şekilde yaptı hoca
1 gün omuz bacak arka kol
1 gün göğüs sırt kol
daha baslayalı 1 hafta oldu.Uzmanlara birkac sorum olacak
-Kendimce protein ağırlıklı besleniyorum ama bunu nekadar basarıyorum bilmiyorum.Fakat kime sorsam kesinlikle vitamin yada BCAA al diyor
Hocada ilk 3 ay tavsiye etmiyorum dedi bende ramazan ayından sonra alıp baslamak istiyorum.
Help me :)
Merhaba spora başlayalı 1 buçuk ay kadar oldu 96 kilodan 92 kiloya indim fakat yeterli değil 85 civarlarına düşmeyi planlıyorum fakat ben çok fazla kardiyo çalışmıyorum.Şimdi ramazan geliyor kilo vericem fakat ramazanda spora gitmeyi düşünmüyorum sadece akşamları yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.
Cla kullanıyordum daha önce etkisini gördüm fakat günde 3 kere kullanılması gerekiyormuş.Ben sadece iftardan sonra 1 sahurdan sonra 1 tane yutsam etkisi olur mu ?
yoksa ya da günde sadece bir tane yutsam etkisi olur mu ? Diyelim ki olmuyor bir öğünde 3 tane yutsam zararı olur mu ?
Not:Kullandığım cla yemekten hemen sonrası yutuluyordu şimi baktığım cla ların çoğu yemekten 30 dakıka önce diyor
Protein tozunun bozuldugunu nasil anlariz
daha once kendım evde youtubedekı vıdeolar sayesınde bişeler yapmaya çalısıyordum fakat evde kısıtlı oldugu ıcın salona yazıldım suan 3.ayımdayım kg ve hacım olarak istedim gibi olmadı fakat boyle bır sonuç aldık 3. ayın ıcınde , 2 fotoda 3. aya aittir suplament kullanmadım protein tüketmeye çalıstım fakat yeterli olmadı önümüzdekı aylarda işe başladıgım da suplament desteği alacagım buyrun fotolar
http://i58.tinypic.com/x0p6yu.png
http://i59.tinypic.com/3008ytu.jpg
Herkese selam,
***** askerden döndük, hedefim olan kiloyu verdim ve korumaya çalışıyorum. Ancak verdiğim kiloyla birlikte 3 sene önce yaşadığım sakatlık dolayısıyla mevcut kaslarımında çoğunu kaybettim. Özellikle üst bacak, sırt, omuz ve kol çalıştırmak istiyorum. Var mı program öneriniz?
Boy 1.90
Kilo 78,8
abidin gelişme var hacı . bırakma devam et:icon_tup: