User Tag List

Sayfa 286/326 İlkİlk ... 186236276284285286287288296 ... SonSon
6190 sonuçtan 5.416 ile 5.434 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    steroidle 4 yılda yapan var ama işte steroid kullanmadan çok zor galiba .
    Kenara bi 10 bin lira at olursun.1 sene içinde.

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kenara bi 10 bin lira at olursun.1 sene içinde.
    bir sene içindemi

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum ben hoca değilim sadece ilgili bir kişiyim. Rüzgarın oynatacağı erkek hangi kıza sert böyle seksapatik gelebilir ki ?
    Kilo alırsan hacim kazanırsın buda seni iri gösterir , psikolojik olarak etki sağlamanın yanında vay kardeşim body e gidiyorsun yaramış sana baya irileşmişsin övgülerini duyup egoyu tatmin etmeye yarar
    Anladım reis, yani aldığın kilo ile aldığın yol paralel olarak ilerliyor.

Ne kadar kilo o kadar gelişme diyorsun yani.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladım reis, yani aldığın kilo ile aldığın yol paralel olarak ilerliyor.

Ne kadar kilo o kadar gelişme diyorsun yani.
    Paralel demişim yukarıda, 20 yaşında hapse falan girmeyelim.
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    natral bır yere kadar arkdslar vucut artık testo ıstyr
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    natral bır yere kadar arkdslar vucut artık testo ıstyr
    Ölçülerin nedir tam bilemiyorum ama fotoğraftan bakınca kol sıcakken 41 42 gibi duruyor. Hafif bi küre girebilirsin abi ama bence gerek yok şuan ki vücudu biraz daha parçalasan daha estetik durur tabi karar senin.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar bende club aydınogluna gıdıyorum boyum 1.72 102 kıloyum 1 bucuk ay ıcınde ıdman yeme duzeni ve alkolu bırakarak 8 kılo verıp 92 ye dustum sımdı devam edıyorum sadece takvıye olarak lecarnetın ıcıyorum yarım saat onceden goruslerınızı almak ıstedım daha sonrarları tavsıye edecegınız bı suplement varmıdır suan ıdman programımın cardio ve karın calısıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hep merak etmişimdir; inşaat, yol, sanayi vb işlerde çalışanlar neden genelde göbekli olurlar?

Bu adamlar "ALLAH" kolaylık versin akşama kadar ağırlık kaldırıp yük taşıyorlar.

Yani bi nevi akşama kadar kardiyo yapıyorlar.

Nereden baksanız günde 7-10 saat çalışan adam 3500-5000 kalori yakıyor. Eee bu durumda neden göbek yerine baklavaları yok cidden merak ettim doğrusu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hep merak etmişimdir; inşaat, yol, sanayi vb işlerde çalışanlar neden genelde göbekli olurlar?

Bu adamlar "ALLAH" kolaylık versin akşama kadar ağırlık kaldırıp yük taşıyorlar.

Nereden baksanız günde 7-10 saat çalışan adam 3500-5000 kalori yakıyor. Eee bu durumda neden göbek yerine baklavaları yok cidden merak ettim doğrusu.
    E tamamda ağırlık kaldırmıyorki sanayideki adam. İnşaatta çalışanlara bakın. İncecik olurlar genelde.

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

çünkü o baklavaların %70 hatta 80 i mutfakta oluyor. Düzgün beslenmeyip, kahvaltını işe geç kaldım diyerek ayaküstü atarak, öğlen yemeğini yarım ekmek o bu şu diye geçirip akşamda ooo saat boyu sofrada yemek meyve tatlı götürünce ister istemez göbek çıkıyor. tabi aldığı karbonhidrat yağ ve protein oranıda bir sporcu ne kadar önemserken öyle bir derdi olduklarını düşünmüyorum.

birde herkesin metabolizması hızlı değil, ben dediğin şekilde çalışıp fit olarak nitelendirilen vücuda sahip çok insan tanıyorum. Ama dediğim gibi bizim insanımız akşam yemeğine düşkündür kahvaltının aksine, oysa bu sporda en önemli öğün kahvaltıdır.

sana kendimden örnek veriyim, sporu bırakıp normal yaşantıma döndüğüm an kilo verip, göbekleniyorum adeta. Spora başladıktan 1 ay içerisinde vücüdum toparlanma evresine girmiş, beslenme düzenine oturuncada kilo alınmaya başlanmış oluyor. tabiri caizse " büyüyorum."

Bu başlığı uzun zamandır takip ediyorum, lakin ben gibi suplement, ek besin ek gıda her neyse kullanmayan için genelde sayfaları okumakla yetiniyorum.

Bu başlıkta gördüğünüz veya programınıza dahil ettiğiniz hareketleri isimli yada video olarakda paylaşırsanız çok sevinirim.
    TR - B13

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çünkü o baklavaların %70 hatta 80 i mutfakta oluyor. Düzgün beslenmeyip, kahvaltını işe geç kaldım diyerek ayaküstü atarak, öğlen yemeğini yarım ekmek o bu şu diye geçirip akşamda ooo saat boyu sofrada yemek meyve tatlı götürünce ister istemez göbek çıkıyor. tabi aldığı karbonhidrat yağ ve protein oranıda bir sporcu ne kadar önemserken öyle bir derdi olduklarını düşünmüyorum.

birde herkesin metabolizması hızlı değil, ben dediğin şekilde çalışıp fit olarak nitelendirilen vücuda sahip çok insan tanıyorum. Ama dediğim gibi bizim insanımız akşam yemeğine düşkündür kahvaltının aksine, oysa bu sporda en önemli öğün kahvaltıdır.

sana kendimden örnek veriyim, sporu bırakıp normal yaşantıma döndüğüm an kilo verip, göbekleniyorum adeta. Spora başladıktan 1 ay içerisinde vücüdum toparlanma evresine girmiş, beslenme düzenine oturuncada kilo alınmaya başlanmış oluyor. tabiri caizse " büyüyorum."

Bu başlığı uzun zamandır takip ediyorum, lakin ben gibi suplement, ek besin ek gıda her neyse kullanmayan için genelde sayfaları okumakla yetiniyorum.

Bu başlıkta gördüğünüz veya programınıza dahil ettiğiniz hareketleri isimli yada video olarakda paylaşırsanız çok sevinirim.
    Zayıf adamda baklava şişman kadındaki göğüse benzer.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar -5 -8 arası havalarda dışarda koşmanın bir tehlikesi var mı?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya onu bunu geçinde n11de 30tl anında indirim var 150tl üstü spor kısmında alışveriş yapınca. Çek filan varsa elinizde 130 140lye güzel wheyler var bilginiz olsun
    AC/DC Back In Black

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar -5 -8 arası havalarda dışarda koşmanın bir tehlikesi var mı?
    Gökhancım, soguk hava solumaktan pnömoni olabilirsin, Akciğerlerin hastalanabilir fazlasıyla..uzun koşu -5 yada -8 + denize yakın bir ise hakaten tehlikeli olabilir.

Tabi sallıyorum 20 dakika yarım saat koştun, bakarsın hiçbirşey olmadı.. ihtimaller.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökhancım, soguk hava solumaktan pnömoni olabilirsin, Akciğerlerin hastalanabilir fazlasıyla..uzun koşu -5 yada -8 + denize yakın bir ise hakaten tehlikeli olabilir.

Tabi sallıyorum 20 dakika yarım saat koştun, bakarsın hiçbirşey olmadı.. ihtimaller.
    teşekkür ederim. fitness salonu buldumda burda doğa çok güzel, acaba dışarda yapmak varken boşuna bayılmasam mı bir süre dedim ama havalarda aşırı soğudu.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim. fitness salonu buldumda burda doğa çok güzel, acaba dışarda yapmak varken boşuna bayılmasam mı bir süre dedim ama havalarda aşırı soğudu.
    Yani çok birşey olmayabilir lakin, haliyle yıllarca yaşayıp florasına alışkın olmadığın bir yer. Ben riske değmez derim
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

evliya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yağ yakımı için terminolojik yağ yakıcı deneyimleyen var mı acaba? Tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ürün hakkında ki düşünceleriniz neler abiler? Hardline Carbopure 4000 Gr servis sayısı çok fiyat olarak gainerlardan daha ucuz verdiği karbonhidrat oranı da iyi, şeker tatlandırıcı yok optimum wheyle tüketmeyi planlıyorum sizce nasıl kullanan oldu mu veya olumlu olumsuz yorum okuyan duyan?

AC/DC Back In Black

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba,

ciddi anlamda kilo aldırabilecek tam yağlı sütle tüketebileceğim tam very alabileceğim bir karbonhidrat arıyorum arkadaşlar ne önerirsiniz. 4-5 kilo olanlardan olabilr. sonrasında protein-amino-bcaa vs güzel bir set alacağım. 55 ten 70 lere geldim ama şekil yok, şimdide üstüne koyamıyorum, takviye olarak karbonhidrata başlayacağım artık.
    masalla masalla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)