User Tag List

Sayfa 246/326 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296 ... SonSon
6190 sonuçtan 4.656 ile 4.674 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1,93 boyunda 123,7 kiloydum ve bende diyet yapmaya başladım. şuana kadar başarılı gidiyorum. Tamamen yemeklerimden hiç kısmadan hatta istediğim kadar yiyerek zayıflıyorum. yaptığım tek şey düzenli saatinde beslenmek ve birkaç maddeyi hayatımdan çıkardım Kola-Şeker-Unlu mamülleri ve meyve suyunu hayatından çıkardım geri kalan herşey sınırsız bir şekilde yiyerek 26. günümdeyim ve 123,7 kilodan 115,5 kiloya düştüm 8,2 kilo verdim. Hedef 99 inşallah. sonrasını düşünmedim. hiç spor yapmıyorum muhasebeciyim günde 7-8 saatim oturarak geçiyor. spora da inşallah geçirmiş olduğum ameliyatlarım kapandıktan sonra başlamayı düşünüyorum kesin bir şekilde. detayını öğrenmek isteyene yardımcı olabilirim özel mesajla ulaşabilirler herhangi bir ücret felan istermi düşüncesine kapılmayın bende sizin gibi vatandaşım amaç yiyerek zayıflayın aç kalmayın arkadaşlar

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sporu bıraktım 10 gündür.Sabah 8 akşam 8 gibi bi şantiye mesaim var baya yoruyor.Ofis saha arası 300m gibi.Günde en az 10 kere gitsem git gel 5 6 km.Yediklerime dikkat ediyorum.Kahvaltı akşam yemeği diet.Bi tek öğlenleri çıkan yemekteki çorba+et i yiyorum.Pilav vs.yok.
    Bu tempoya adapte olup akşamları 45dk 1 saat yürüyüş+öğle yemeğimi de oraya götürebilirsem çok daha iyi olacak.Bakalım.
    Şuan 98-99 aralarında indim.Yaz sonuna kadar 90 hedefim.
    Aynı tempo + bol bol su içerek 91 92 arası geziniyorum şuan. Ama göbek ve bel çevresi halen yerli yerinde duruyor.
    Ramazan sonuna kadar bi 2 3 kilo daha gider tahminim.Şuan yapamam ama ramazan sonrası göbeği eritmek için ne tür hareketler yapabilirim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    115 den 111e indim 15 gün önce paylaştığım yazının üstüne totalde 13 kiloya ulaştım hedefe az kaldı yarısı gitti yarısı kaldı 2 bedende inceldim

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göbeği eritebilmek için çok sağlam kardio yapman lazım sadece hareketle falan malesef gitmiyor. 20 kilo verdim 6-7 aydırda ağırlık çalışıyorum hala duruyor benim göbek daha yeni ağırlık sonrası kardioya başladım bakalım nolcak.

Şuan ki halimden mumnunumda gerçi bu sene geçti seneye yazın six packleri çıkarmak istiyorum

resim yuklemek

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soya protein tozu hakkinda ne dusunuyorsunuz aklimi hardline vmax karistiriyor ogrenci isi ama whey gibimidir ?
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin parmağı tetikte

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göbeği eritebilmek için çok sağlam kardio yapman lazım sadece hareketle falan malesef gitmiyor. 20 kilo verdim 6-7 aydırda ağırlık çalışıyorum hala duruyor benim göbek daha yeni ağırlık sonrası kardioya başladım bakalım nolcak.

Şuan ki halimden mumnunumda gerçi bu sene geçti seneye yazın six packleri çıkarmak istiyorum
    iyi yol almışınız kullandığınız takviyeler neler

bu arada kalitesiz protein tozu yüzünden sırtımı sivilce bastı geçmiyoda kafayı yicem bunlar hep kalıyomu ? şimdiden teşekkürler
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi yol almışınız kullandığınız takviyeler neler

bu arada kalitesiz protein tozu yüzünden sırtımı sivilce bastı geçmiyoda kafayı yicem bunlar hep kalıyomu ? şimdiden teşekkürler
    sağolasın sadece protein tozu kullanıyorum optimum gold tavsiye ederim bende sivilce v.b bi sıkıntı yaşatmadı

http://www.supplementler.com/urun/op...FQnLtAodMRIMRg

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.83 boy ve 88 kilodayım.
    spora da başladım da yemek programı olarak önerileri olan var mı internette dünya kadar liste var kafam karıştı.
    Göbeğimi eritsem yeter aslında.Spor olarak günde 7-10 km arası yürüyorum.
    günde 2 öğün yiyorum şuan sabah domastes,salatalık,ufak parça peynir,ekmek yok,çay yok.
    öğlen yemeği yok,direk akşam yemeği.yanlış mı yapıyorum acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar doğrudur bilemem ama zamanında bir boks antrenörü ile tanışmıştım.

kilo vermenin neredeyse en kritik sporlarından birinin boks olduğunu antremanlarda serbest olduklarını ama maçlardan hemen önce hızla kas kütlesinden vermeksizin yağ yakarak kilo verdiklerini söylemişti.

onun tavsiyesine göre kilo vermek isteyen birinin muhakkak sabah koşması gerektiğini ve bunu aç karnına yapıp en az 45dk koşarak vede aynı tempoda kalmayarak yapması gerektiğini söylemişti.

1) sabah aç karnına koşarken vücut ne carbonhidrat ne protein nede şeker yüklü ve yakabilecek tek besin olarak kendi depoladığı yağı yakıyor

2) vücut ancak 20-25dk dan sonra gerçekten ısınmış gerçekten yağ tüketiyor hale geliyor ve bu noktadan sonrası asıl amacına uygun olduğundan koşunuzu minimum 30-45dk tutmanızda fayda var derdi.

3) aynı tempoda ise değişken tempoda mesela 3dk orta hızlı şöyle hızlı yürüyüş sonrasında 2 dk koşu ve tekrar tekrar bu şekilde değiştirirerk koşmanın daha çabuk yağ yakacağını söylemişti.

ben asla çok kilolu olmadım ama bunları öğrenmeme yakın arkadaşım sebeb oldu antrenörü ile tanıştırarak, söz ettiğim arkadaşım bu yöntemlerle boks antremanları da dahil tabiki 9 ayda 43kg vermişti ve diyebilirimki son derece sağlıklı görünüyordu yıllardırda orada sabit kaldı haftada 1-2 20dk koşarak. adam 120lerden 70-80lere düştü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

resim yuklemek

aynen araban gibi kendinde gayet iyisin kardeşim, sen sendeki göbek diyorsan biz ölelim maşşallahın var 300 spartalıdan biri gibi olmuşsun şimden allah emeğinin karşılığını vermiş her daimde verir inşallah sabredip,gayret eden,tembel olmayan insanlara herzaman saygım var.

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1,93 boyunda 123,7 kiloydum ve bende diyet yapmaya başladım. şuana kadar başarılı gidiyorum. Tamamen yemeklerimden hiç kısmadan hatta istediğim kadar yiyerek zayıflıyorum. yaptığım tek şey düzenli saatinde beslenmek ve birkaç maddeyi hayatımdan çıkardım Kola-Şeker-Unlu mamülleri ve meyve suyunu hayatından çıkardım geri kalan herşey sınırsız bir şekilde yiyerek 26. günümdeyim ve 123,7 kilodan 115,5 kiloya düştüm 8,2 kilo verdim. Hedef 99 inşallah. sonrasını düşünmedim. hiç spor yapmıyorum muhasebeciyim günde 7-8 saatim oturarak geçiyor. spora da inşallah geçirmiş olduğum ameliyatlarım kapandıktan sonra başlamayı düşünüyorum kesin bir şekilde. detayını öğrenmek isteyene yardımcı olabilirim özel mesajla ulaşabilirler herhangi bir ücret felan istermi düşüncesine kapılmayın bende sizin gibi vatandaşım amaç yiyerek zayıflayın aç kalmayın arkadaşlar
    abi ben de 1.98 boyunda 95 kiloyum. Aslında kilo problemim yok gayet zayıfım fakat bel fıtığı dolayısıyla o kısım tamamen hareketsiz olduğu için bel çevremde yağlanma var. Tavsiyelerini duymak isterim. bi beslenme programı oluşturmak istiyorum.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hndcrx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.83 boy ve 88 kilodayım.
    spora da başladım da yemek programı olarak önerileri olan var mı internette dünya kadar liste var kafam karıştı.
    Göbeğimi eritsem yeter aslında.Spor olarak günde 7-10 km arası yürüyorum.
    günde 2 öğün yiyorum şuan sabah domastes,salatalık,ufak parça peynir,ekmek yok,çay yok.
    öğlen yemeği yok,direk akşam yemeği.yanlış mı yapıyorum acaba
    Bence dengesiz bir beslenme olmuş bu şekilde yağ gitse bile kas kaybı da yaşanır hem uzun saatler aç kalmak yerine dengeli beslenip hafif ara öğünler koyarsanız bu iş daha uzun soluklu olacaktır bu şekilde işkence gibi gelip bir süre sonra bırakmanız olası

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ramazan ayindan 15 gun once diyete basladim ekmek vs turu urunleri kestim klasik diyet uyguladim sabah yumurta kahvalti ufak ara ogun yogurt lifalif , oglen salata ,aksam bol salata tavuk veya somon yedim mumkun mertebe duzenli olabildim , oruc zamani sahurda genel hatta cogu gun yogurt lifalif yanina bazn yumurta hasladim arada kacirmama ragmen iftarida cok abartmadim ki midem almadi zaten 92-93 arasi kilodaydim suan 81 kiloyum baya farketti olmayan kiyafetlerim oluyor sevindim karli oldu . ama yag kismi yogunlukta duruyor odem attim siskinlik gitti simdi spor zamani bakalim

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eti lifalif inanilmaz iştah azaltiyor bn cok faydali gordum diyette tavsiye ederim yogurtla iyi gidiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emir91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence dengesiz bir beslenme olmuş bu şekilde yağ gitse bile kas kaybı da yaşanır hem uzun saatler aç kalmak yerine dengeli beslenip hafif ara öğünler koyarsanız bu iş daha uzun soluklu olacaktır bu şekilde işkence gibi gelip bir süre sonra bırakmanız olası
    haklısın diyetisyene gitsem daha iyi olacak sanırım.ezbere yapıyorum sağlıklı olalım derken daha da sağlıksız olabilirim

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu kilo alamama sorunu hale çözmüş deilim abi bu nasıl metabolizmadır hıc bı kg aldırmaz bır ınsanı ne yapcaz nasıl halledıcez bu kg alamama sorununu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu kilo alamama sorunu hale çözmüş deilim abi bu nasıl metabolizmadır hıc bı kg aldırmaz bır ınsanı ne yapcaz nasıl halledıcez bu kg alamama sorununu

hocam burada herkeste tersi sorunken benim lise yıllarım geçti gözümden aynen senin gibi bende alamazdım zapzayıftım nefret ederdim kendimden.

doktora gittiğimde bana doktorum içine 2 kaşık bal atılmış bol muzlu süt tavsiye etmişti şöyle hayvani boyut bardakta, akşam yatmadan içmemi önermişti.

bende oldukça işe yaramıştı, eğer deneyip sonuç alamadıysan saatine dikkat et çünkü ilk etapta bende sabahları içiyordum pek fayda etmedi akşam içince kaç kg dı hatırlamasamda hatrı sayılır kg almıştım

şimdi aradan 25 yıl sonra keşke halen o derdim olsaydı diyorum yemek yemeye bayılan tiplerdenim, yemin olsun bazen seksten daha tatmin edici hele hele benim gibi memlketin çoğu ilini gezen b

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam burada herkeste tersi sorunken benim lise yıllarım geçti gözümden aynen senin gibi bende alamazdım zapzayıftım nefret ederdim kendimden.

doktora gittiğimde bana doktorum içine 2 kaşık bal atılmış bol muzlu süt tavsiye etmişti şöyle hayvani boyut bardakta, akşam yatmadan içmemi önermişti.

bende oldukça işe yaramıştı, eğer deneyip sonuç alamadıysan saatine dikkat et çünkü ilk etapta bende sabahları içiyordum pek fayda etmedi akşam içince kaç kg dı hatırlamasamda hatrı sayılır kg almıştım

şimdi aradan 25 yıl sonra keşke halen o derdim olsaydı diyorum yemek yemeye bayılan tiplerdenim, yemin olsun bazen seksten daha tatmin edici hele hele benim gibi memlketin çoğu ilini gezen b
    abicim bal ve muz karısmını denıyecegım peder arıcı bal cok zaten bırde bu netten magamax denılen urunu sıparıs etım cogu yorumlar olumlu bakalım

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim bal ve muz karısmını denıyecegım peder arıcı bal cok zaten bırde bu netten magamax denılen urunu sıparıs etım cogu yorumlar olumlu bakalım
    Hocam bu tarz boş kaloriler alacağın yerine bol protein içeren bol öğünlü bir beslenme düzeni oluştursan nasıl olur ? O tarz bir beslenme uzun vadede senin yağlanmana sebep olur.Tabi yine de kendi tercihin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)