Okurkan kalbim sızladı geçmiş olsun
Printable View
Okurkan kalbim sızladı geçmiş olsun
İçim ürperdi valla geçmiş olsun.
Çok çok geçmiş olsun.
Kotu oldum valla boynumu falan tuttum allah beterinden saklasinn cok cok gecmis olsun
abi gecmis olsun,
Geçmiş olsun.
Dün yazınızı okudum, akşam üzeri eve gitmek yerine bir işim çıktı, neyse işleri halledip eve dönerken kaldırımda dalgın dalgın yürüyordum, birden bir gürültü duydum ve eğer o korku ile yanlışlıkla 1 adım sağa geçmiş olsaydım son sürat kaldırımdan süren o.ç. motorsikletli bir kurye ile çarpışacaktım. Işıktan dolayı duran trafikte o.ç motorcu beklemek veya aralardan geçmek yerine son sürat kaldırımdan gitmeyi tercih etmiş, çarpışsaydık kim bilir neler olacaktı. Karanlıktan ve hızdan dolayı plakayı alamadım yoksa şikayetçi olacaktım.
büyük geçmiş olsun üstad ...
tüylerim diken diken oldun.Allah korumuş. :(
çok acı bişey evden sabah süslenip püslenip cıkıyorsunuz işinize gücünüze bakmaya,akşam evinize dönemiyorsunuz :(
Abi geçmiş olsun :(
Yazı alıntı sandım ilk başta.
geçmiş olsun allah tekrarını göstermesin ...
Abi çok geçmiş olsun.
Allah korumuş büyük geçmiş olsun...
tüylerım dıken dıken oldu abıcım gecmıs olsun saglıgınıza en kısa zamanda donersınız ins
başkan büyük geçmiş olsun ya. şok oldum...
büyük geçmiş olsun. Ölümden dönmüş biri olarak anlıyorum yaşadıklarınızı. Bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı hatta eskisinden de iyi olmanızı en içten şekilde diliyorum :)
büyük geçmiş olsun abi, Allah seni sevenlerine bağışlamış bundan sonra daha dikkatli olman dileğiyle.
Çok geçmiş olsun abiciğim.
Gerçekten tüylerim ürperdi çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış..
Çok geçmiş olsun, sevdiğimiz bir abimizi böyle saçma sapan bir şekilde kaybetmiştik verilmiş sadakanız varmış.