abi büyük geçmiş olsun , bende başka bir kişiden alıntıdır deyip okudum yorumları okurkende şok oldum
Printable View
abi büyük geçmiş olsun , bende başka bir kişiden alıntıdır deyip okudum yorumları okurkende şok oldum
çok büyük geçmiş olsun.ucuz atlatmışsınız.acil şifalar..
Buradan da büyük geçmiş olsun Bülent abi.
Büyük geçmiş olsun... :( Allah acil şifalar versin.
Çok geçmiş olsun. İşte hayat sizin anlattığınız kadar ince bir çizgi , siz zaten çok yakından bunu kötü bir şekilde tecrübe etmişsiniz . Şu an sağlıklı olduğunuza ve aramızda olduğunuza çok sevindim.
Her günümüzü doya doya insanları kırmadan mutlu ve sağlıklı bir şekilde yaşamak lazım. Ben artık bu şekilde düşünüyorum.
çok büyük geçmiş olsun
Bülent abi geçmiş olsun.
Abi çok geçmiş olsun, Allah sizi sevdiklerinize bağışlamış, yardıma koşan iki kişiye ne kadar dua etseniz azdır büyük geçmiş olsun.
Bu tarz bir olay bizimde başımıza geldi, dolaptaki soda şişesi yere düştü patladı, sıçrayan camlardan biri Annemin boğazına doğru fırladı ve can damarını falan ciddi şekilde kesmişti havlular havlular zar zor yetiştirmiştik, Allahıma çok şükür bizde ucuz atlattık.
- Siz siz olun soda şişesini vs. kesinlikle buzdolabındaki sebzelik ve civarı ilk üç kata hiç bir yere koymayın...
Tekrar geçmiş olsun iyi geceler.
Abi büüyk geçmiş olsun, Allah sevdiklerine bağışlamış valla.
Çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
Bugün 2 cocuk motosikletten düşmüş biri ölmüş ailelerinin durumu çok kötüydü babasının halini gördüm adam saçını başını yoluyor. evimiz hastanenin karşısında.
Ölümlü dünya kmseyi kırmamak lazım herşeyin üstesinden gelinir ama ölüm çok kötü bişey Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin...
okurken gerildim çok geçmiş olsun abi gerçekten verilmiş sadakanız varmış insanın başına herhan gerşey gelebiliyor.
Cok buyuk gecmis olsun insAllah en kisa surede sagliginiza kavusursunuz hala aramizda ve saglikli olmaniz keyif verici.Evide bosverin daha iyileri sizin olsun.Okurken gerildim benzeri sayesinde benimde on 3 disim orjinali degil 3 yil oluyor hala kokleri iceriden kirik :)
Bülent abi çok büyük geçmiş olsun. Kanım dondu okurken ALLAH sevdiklerine bağışlamış.
çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ve daha yiyicek lokmanız
ALLAH sevdiklerinize bağışlamış.
Allah korumuş sizi,inşallah en kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz. Ben kendi ölümümden değil de babamı ya da annemi kaybetmekten çok korkuyorum. Sürekli aklımda,Allah korusun bir sabah uyandığımda onlardan birinin haberini almaktan çok korkuyorum özellikle babamın. Sürekli bu korkuyla yaşıyorum,iyice sıkıntı olmaya başladı içime. Abi bilmiyorum çocuğun var mı yok mu ama varsa da Allah senin yokluğunu göstermesin onlara. Allah seni sevdiklerine bağışlamış,inşallah bundan sonra ki ömrün uzun ve sağlıklı olur.
çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
çok geçmiş olsun, Allah korumuş. araç kullanırken de 1 cmyi dikkate almak lazım.
Çok geçmiş olsun.. Sıhhatiniz yerindedir inşallah..
Güzel kardeşim yeni okuyorum, acil şifalar, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.
Her adımda, eve her girişte, evden her çıkışta, arabaya binerken, iş yerine girerken Ayetül Kursi okumanı öneriyorum.
İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.