Abi verilmiş sadakan varmış. Allah korumuş. Çok çok geçmiş olsun. Bende okurken alıntıdır diye okudum sonunda hep onu bekledim ama ilk ağızdan yaşanmış.
Printable View
Abi verilmiş sadakan varmış. Allah korumuş. Çok çok geçmiş olsun. Bende okurken alıntıdır diye okudum sonunda hep onu bekledim ama ilk ağızdan yaşanmış.
Abi cok gecmis olsun ben alinti zannettim megersem direk senmissin. Ayak icin muhakkak onlem al en kisa zamanda. Bag hasarlari cok illet lanet bir seydir, kemigini kir daha iyi derler bilirsin. Ben de sol dizden agir ameliyat oldum bu yuzden, hala da gecmedi. Aman diyim... sinirini bozuyor adamin rahat rahat hoplayip ziplayamamak.
Gecmis olsun abi
Allah korumuş abi çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
Çok gecmiş olsun
olayı okurken sankı kendım yasıyormuscasına dusundum nefesım kesıldı Allah göstermesın ınsallah beterınden saklasın..
geçmiş olsun abi
Çok geçmiş olsun görecek gününüz varmış cidden
Büyük geçmiş olsun, Allah tekrarından, beterinden korusun.
Abi çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun..
arayan soran mesaj atan iyi dileklerde bulunan dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim...
abi büyük geçmiş olsun :(
Çok geçmiş olsun, acil şifalar.
Geçmiş olsun abicim. Allah korumuş.
allah sevdiklerinize bağışlamis çok geçmiş olsun
Abi çok geçmiş olsun Allah korumuş.
Abicim cok geçmiş olsun tekrar, telin dün kapalı idi kaç kere aradım , tez zamanda iyileşirsin umarım..
Geçmiş olsun Bülent abi..
Buyuk gecmis olsun