Buyuk gecmıs olsun..
Printable View
Buyuk gecmıs olsun..
geçmiş olsun ya gerçekten şu bitmeyecek gibi yaşan hayat bu kadar da uzun değil. Pamuk ipliği dediğiniz gibi...
Vay be muhabbete bak.
Verilmiş sadakan varmış abi geçmiş olsun
Geçmiş olsun abi Allah korumuş. Bende dediğin gibi ne zaman alakasız bir işe kalksam kesin patlak veriyor başıma bir iş alıyorum standartlardan pek çıkmamak lazım diyorum bende.
Çok geçmiş olsun, okurken irkildim resmen, verilmiş sadakanız varmış Allah beterinden saklasın.
Abi çok geçmiş olsun okurken tüylerim diken diken oldu. Verilmiş sadakan varmış harbiden.
verilmiş sadakanız varmış abi..
büyük geçmiş olsun.. vay bee kanım dondu...
Büyük geçmiş olsun okurken bir an bende o halde olabileceğimi düşündüm ve düşünmeside çok kötü gerçekten...
Daha gününüz gelmemiş. Allah korusun.
Geçmiş olsun.
İnsanoğlu yaşarken değilde yaşadıktan sonra anlıyor aslında bazı şeylere bile bile lades dediğini.
Tekrardan geçmiş olsun. Şu an sağlık durumunuz nasıl?
çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.
doktorların dediğine göre iyileşme süreci iyi gidiyor, sol bileğim yük altında zor hareket ediyor ama düz basarak yürüyebiliyorum, drain i aldılar artık boynumda açık hava filtresi ile gezmiyorum :) bu halimize çok şükür...
Geçmiş olsun abi.
Allah korumuş sanırım başka açıklaması yok, geçmiş olsun.
Alacak nefesiniz varmış hala...
Allah sevdiklerinize bağışlamış...
Büyük geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun
Abi team sayfasında gördüm çok geçmiş olsun cidden verilmiş sadakan varmış , Allah seni forumlardan eksik etmesin.
Çok geçmiş olsun.