bende merak ettim soramadım nedir durum ?
Printable View
buyuk gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis hocam:(
Çok geçmiş olsun abi. Verilmiş sadakan varmış. Yeni ev de hayırlara vesile olur inşallah.
forumu takip etsemde hiç dikkatimi çekmedi konu...şimdi gördüm bende verilmiş sadakanız varmış büyük geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın
Çok geçmiş olsun.
Aman abim biraz daha dikkat..colugu cocugu sevindir kurban kes abim..basinin gozunun sadakasi olsun,yedir icir..2. Kez gelmissin dunyaya..bunla gelmis gecmis olsun....
Çok geçmiş olsun bütün mesajları okuyamadım ama kesiye yol açan neydi acaba ?
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın
İbretlik bir konu yarına çıkacağımızın garantisi yok gelmiş geçmiş olsun tekrar abi
çok geçmiş olsun abi Allah korumuş .
kanım dondu valla büyük gecmıs olsun
büyük geçmiş olsun, bende bu konuyu açtığınızdan yaklaşık 4 saat sonra büyük bi kaza atlattım sizinde dediğiniz gibi olayın olma anına kadar olan olaylar silsilesi orada olmamam gerektiğini hep tarif ediyor ama olacağın önüne geçilmiyor işte, yinede Allaha şükür bi ayak kırığı ve ufak tefek eziklerle atlattım sizinki biraz daha tehlikeli bi durummuş Allah beterinden saklasın ..
çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
paylasım için cok sagolun bir şeyi yapmadan once (bir hareket veya ani sinirlenme anı vb. ) 2 kez dusunmek gerek.
gercektende hayat 1 cm den'de yakın.
inşallah biran önce eski saglıgınıza kavuşursunuz. :(
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, boğazımdaki kesik iyileşti, izi görünmüyor çenemin altında kalıyor, sağ kulağımın 2-3 cm altından başlıyor diğer taraftan çıkıyor :) dünden beri de basmaya başladım ama insanın yürümeyi bile tekrar öğrenmesi gerekiyormuş bunu anladım...
her işin başı sağlık, kendi sağlığınıza çok dikkat edin...
Çok geçmiş olsun , Allah'im esirgesin ucuz atlatmişsin abi..
Abicim büyük geçmiş olsun, kanım dondu.
Bende konuyu yeni gördüm.Çok geçmiş olsun abi.
Abi Allah korumuş, seni sevdiklerine sevenlerine bagislamis. Okurken kanim dondu hep alıntıdır vs ciksin istedim yazi sonunda. Büyük geçmiş olsun. Saglik diliyorum