cok gecms olsun
Printable View
cok gecms olsun
Geçmiş olsun. Fena oldum okurken Allah Korumuş.
çok büyük geçmiş olsun, hayatın anlamını değerini böyle müsibetler göstermesin inşallah..
çok geçmiş olsun
şimdi nasılsınız, durumunuz daha iyidir inşallah?
Bülen bey..Neden bilmiyorum bu gün birdenbire aklıma düştün senin yazılarını epeydir okumadığımı fark ettim ve özellikle araştırmak için senin isminden mesaj ve açtığın konulara girdim ve bu konuyu okudum, kendime çok kızdım, benim öyle forum internet sanal ortam vs konulara usta olmadığımı anladım veya her konuyu okumam gerektiğini anladım..Gerçekten hem kendime kızdım hem çok üzüldüm.. Büyük geçmiş olsun. Olayın farkında olmadığım için lütfen beni affet..İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun..
abi yemin ediyorum iş yerinde elim ayağım boşaldı su vardı elimde birden yere düştü çok üzüldüm geçmiş olsun harbiden ucuz atlatmışsın şuan durumunun iyi olmasına sevindim sağlıklı bi yaşam geçirmen dileği ile :)
Okurken tuyledim urperdi Allah cumlemizi sevdiklerimize bagislasin Hayirli cumalar
bu gün ayağımla nihayet ilgilenebildiler, tendonda (aşil) kısmı kopuk var, MR çekildi, prof inceledi şimdilik ameliyata gerek yok dedi ama salı günü MR ın sonuçları detaylı yorumlanacak, ROM WALKER denen bir hadahöde aldırdılar, 2 hafta basmayacağız üzerine... Allah daha beterinden korusun, son durum bu şekilde:
http://img24.imageshack.us/img24/5172/3fuf.jpg
bu hadahödenin kamber caster ayarı da var :D
Abi inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun tekrardan geçmiş olsun
aşil tandonu çok kotu bir sakatlık
babam komple koparmıştı çok farklıydı durumu ama bir yakınım uzun sure bu şekilde durup sonradan mecbur ameliyat olmak zorunda kalmıştı doktorlar dikilince eskisinden sağlam olduğunu soyluyorlardı :D
arkadaşlar kazanın üzerinden 67 gün geçti, dün gece kontrolüm vardı, doktor ilk defa ayağımın üzerine basabileceğimi söyledi... sağlam olan sağ bacağın 2 aydır tek başına çalıştığı için hayvan gibi oldu :) ağırlık çalışırken bile öyle olmamıştı... diğer bacakta ise neredeyse bütün kaslar eridi, ilk başta basamadım hiç güç yoktu, sonra ufak ufak değnek yardımıyla basmaya başladım... yürüyerek güçleneceksin dedi doktor... hayatımda hiç bu kadar sabrettiğimi hatırlamıyorum, hayat neler öğretiyor insana, bu halimize şükürler olsun, 1 ay sonra ayağımdaki botu da çıkartacağım inşallah ve de değneksiz-botsuz hayata kaldığım yerden devam edeceğim...
Çok geçmiş olsun, Allah sevdiklerinize bağışlasın.
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. Evi tuttunuz mu peki?
Çok büyük geçmiş olsun...
Allahım korudu...