Çok Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış...
Printable View
Çok Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış...
geçmiş olsun, Allah ailenize bağışlasın.
'ölmek ne kadar kolay gördün mü?'.. çok etkiledi.
Verilmiş sadakanız varmış.Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun , her an hepimizin başına gelebilecek şeyler aslında... Allah Korumuş
Çok geçmiş olsun yaşayacak günlerin varmış demekki Allah korumuş .
çok geçmiş olsun ,
Geçmiş olsun abicim verilmiş sadakan varmış.. Okurken bile kötü oldum ben..
geçmiş olsun abi.
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.. Acil şifalar..
Abi çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış gerçekten de her an herkesin başına gelebilecek şeyler dikkatli olmak lazım pamuk ipliğine bağlı hayatımız gerçekten
Çok geçmiş olsun abi... Bende bu tür olaylarda zamanında yapılan bir hayrın bile etkili olabileceğini düşünürüm...
sol ayağım kötüydü ama kimse dinlemedi ki, ben boynumun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum çünkü tamamen on odaklandılar... sol ayakta ileri derecede bağ esnemesi olmuş, dizden aşğısı kütük gibi şimdi...
Çok geçmiş olsun.
Hayata gerçekten pamuk ipliği ile bağlıyız.
Coook gecmis olsun cidden hic beklenmedik bir anda olmus..
Çok geçmiş olsun abi Allah korumuş
Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Şu dünyada 2 saniye sonrasının bile garanti olmadığının en açık göstergelerinden birisi. İnsanlar hala yaşlanınca öleceğini sanıyor.
abi gercekten verılmıs sadakan varmıs sevılen bırısn kı allah onlardan ayırmamıs senı çok gecmıs olsun ınsallah kısa surede eskı halıne kavusursun :(
Abi ölümden dönmüşsün. Maalesef hayatımızın değerini ölümün eşiğine gelene kadar anlamıyoruz. Verilmiş sadakan varmış, hayatının geriye kalan günlerini çok daha keyifli yaşayacağına eminim. Tekrardan geçmiş olsun.
Teline ulaşılmıo teline. Yazana kadar aç aq
Cok gecmıs olsun, verılmıs sadakanız varmıs ALLAH beterinden saklasın .
Allah beterinden korusun.Sizi sevdiklerinize bağışlamış,çok geçmiş olsun.Buarada sizi hastaneye götüren kişlerdende Allah razı olsun.Ya onlar olayı görmeselerdi..
vakit gelmemiş. ama bu sıze ıbret olsun. once tedbır ondan sonra Allaha havale.
vakıt geldı mı ne 1sn once ne 1sn sonra anında can cıkar. bahanesız olum olmaz. kımse dunyaya kazık cakmayacak. olseydın senın bahanende bogaz kesıgı ev bakmaya gıtmıstı duvardan almaıstı olucaktı.
gecmıs olsun. ıbret almak gerek. paylasım ıcın tesekkurler
Ahmet
Allah korumuş,şükretmek lazım.
Büyük geçmiş olsun.
xx
Çok geçmiş olsun abi, Allah bundan sonra kaza bela vermesin, sevdiklerine bağışlasın..
Yaşamla öüm arasında 1 cm 1 sn ya da 1 dakika.Ucuz atlatmıssınız.Geçmiş olsun.
Abi çok geçmiş olsun Allahın taktiri.
Sevdiklerinle sağlıklı mutlu günler geçirmen dileklerimle.
Okurken çok kötü oldum geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.
çok geçmiş olsun okuyunca üzüldüm açıkçası allah sevdiklerine bağışlamış abi
Abicim cok gecmis olsun Allah korumus resmen
Abi Allah korumuş derler ya o hesap, büyük geçmiş olsun..
Bülent abi, çok geçmiş olsun. İçinde oraya gitme, ya da bahçeye atlama diyen cılız bir ses olmadı mı, ya da hiç tereddüt etmedin mi? Aklına ilk gelen bahçeye atlamak mıydı; yoksa emlakçıyı beklemekmiydi ?
Geçmiş olsun... Verilmiş sadakan varmış deyimi bu oluyor sanırım...
Rabbim sevenlerine bağışlamış seni
Allah korumuş abi çok geçmiş olsun :(
geçmiş olsun abi,Allah korumuş
geçmiş olsun. verilmiş sadakan, okunmuş duan varmış.