geçmiş olsun,ucuz atlamışsınız.
Printable View
geçmiş olsun,ucuz atlamışsınız.
geçmiş olsun.Allah korumuş :(
duvarın üzerinde yatay duran kalın taşa 'küpeşte' deriz... normalde kenarları kimseyi kesmesin diye yuvarlatılır, bu keskin bırakılmıştı, ayağımın altındaki taş kırılınca çenemin altı direk olarak o keskin taşa vurdu ve de 85 kg lık yüke maruz kaldı bir anda...
abi çok üzüldüm, geçmiş olsun. herzaman derim bu dünyada boşa insanların birbirini üzmesine gerek yok. Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış
Abi olay bu geçtiğimiz pazartesimi oldu?
çok geçmiş olsun. siz bir daha kan görmek istemezsiniz ama bir kan akıtın vekaleten horoz falan.
Çok geçmiş olsun abi, kalıcı bir hasar yoktur umarım :(
abi gerçekten verilmiş sadakan varmış Allah korumuş sevdiği kuluymuşsun yinede. Allah seni sevdiklerine tekrar bağışlamış gerçekten. inş. kısa sürede iyileşir sağlığınıza kavuşursunuz . tekrar çok geçmiş olsun bence bi kurban kesin bağışlayın
evet bir kurban keseceğim, kalıcı hasar için bir şey söylemek istemiyorum, şu nda olumsuz bir şey görünmüyor, iyileşme sürecinde her şey yolunda giderse, gırtlakta izle kurtarmış oluruz inşallah, sinirler sağlam, bağlarda biraz kesik var onu içten diktiler, ana damarda sorun yok küçük damarları da yaktılar kanı durdurmak için...
Abi büyük geçmiş olsun, korkuttun bizi, Allah korumuş. aradım tel kapalıydı acil şifalar.
abi geçmiş olsun benimde bi kaç kere başıma böyle olaylar geldi bi adım atarken 10 kere düşünüyorum artık .
çok üzüldüm geçmiş olsun neyse ki Allah sizi sevdiklerinize bağışlamış..
Abi çok geçmiş olsun yakın zamanda benim kızkardeşiminde başına talihsiz bir olay geldi o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Saniyeler santimetreler aslında hayatımız. Bir damarın kalınlığını düşünün işte o kadar herşey.
Bir dakika sonra ne olacağını hiç bilmiyoruz.
Allah sizi sevdiklerinize bağışlamış.
Daha büyük belalardan kurtarmıştır İNŞALLAH.
Kısa zamanda eskisinden iyi olursunuz.
Allah şifa versin abi
abi geçmiş olsun, daha seninle otobanda roll İstanbulparkta time trail yapacağız :)
Cok gecmis olsun okurken bile bir fena oldum :(
çok çok geçmiş olsun
Abi geçmiş olsun. Babam gitme oğlum derse gitmem. 1 kere o hatayi yaptim. Sonuçları ağır oluyordu. Özellikle ana-baba, ana babanın bilmediği durumlarda ise bir his ya da güç sizi uzak tutuyor :)
çok geçmiş olsun abicim, ucuz atlatmışsınız.
Çok çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsiniz...
tüyler ürpertici,harbıden az daha taklaya gelıyormussunuz abıcım geçmiş olsun gerçekten.Aynen hayat böle bı varsınız bir yok.. :(
Çok büyük geçmiş olsun.Acil şifalar.
büyük geçmiş olsun
çok geçmiş olsun abi
gecmiş olsun. ben de alıntıdır falan diye bekledim ama.. neyse allah bağışlamış.. benim de başımdan buna benzer 2 olay geçti. 3. de zıplayamayız heralde..
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. İzlerken elim ister istemez boğazımdaydı. Zaten ya 1 cm ile kurtuluyor ya da 1 cm ile kurtulamıyoruz. Siz o 1 cm ile kurtulanlardan olduğunuz için şanslısınız.
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış yine sevdiklerinize bağışlamış rabbim..
çok geçmiş olsun
abi geçmiş olsun .
abi çok geçmiş olsun, Allah beterinden esirgesin
okurken sıkıntılandım gerçekten allah korumuş çok büyük geçmiş olsun...
Gecmiş olsun cidden kıl payı atlatmıssın abi okurken bende bi garip oldum
Çok büyük geçmiş olsun. Okurken diken diken oldum. Allah sevdiklerinize bağışlamış.
geçmiş olsun acil şifalar.
geçmiş olsun abi verilmiş sadakan varmış
Çok geçmiş olsun abi ALLAH ailene sevdiklerine bağışlamış.