Okumak bile beni benden aldı. Allah sevdiklerinize bağışlamış. Çok geçmiş olsun.
Printable View
Okumak bile beni benden aldı. Allah sevdiklerinize bağışlamış. Çok geçmiş olsun.
cok buyuk gecmış olsun...
Allah korumuş abi,çok üzüldüm zor okudum. Büyük geçmiş olsun. Allah birdaha vermesin.
Çok geçmiş olsun Bülent Abi, verilmiş sadakanız varmış. :( Değindiğiniz noktalar çok çok doğru, insan bir şeyi ne kadar çok isterse karşı bir güç mutlaka onu uzaklaştırıyor.
büyük geçmiş olsun abi..
çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm
Bence bir kurban kesin sadaka mahiyetine dağıtın, okurken boğazım düğüm düğüm oldu . Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
Çom büyük geçmiş olsun :(
biz toplantı için yer beğenelim senin başına neler gelmiş abi tekrardan çok geçmiş olsun
Abi cok gecmis olsun
allah korumuş , bileğim sızladı okurken böyle bi kesik olayı yaşamıştım bende.
Çok geçmiş olsun, endişeyle okudum. Umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.
Abi çok gecmis olsun verilmiş sadakan varmış. Bence o 2 kişi senin yardım meleginmis.Allah beterinden korusun ...
Bülent ne ile kesmiş olabilirsin boğazını ? Ciddi bir yaralanma geçirmişsin geçmiş olsun. Birde bişey soracağım o meşhur beyaz ışık ve aksakallı dede doğru mu? ahaha geyiğe vuruyorum kusura bakma nasılsa aramıza geri döndün diye :)
Çok geçmiş olsun
Abicim çok geçmiş olsun Allah Korumuş gerçekten okurken bende sonda bir alıntıdır bekledim ama maalesef kader yapacak birşey yok.Allah bu saatten sonra daha uzun ömürler versin..
Çok gecmis olsun abi, iyiki issiz biyerlerde degilmis veya kimsenin goremedigi cephede de olabilirdin..
Çok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun , acil şifalar.
Verilmiş sadakanız varmış... Geçmiş olsun
Buyuk gecmis olsun, Allah korumus ama mesaj buyuk abi :D benzer bi durumdaki bi rgenin hayatini kurtarmistim bende. Cok garip oluyo boyle durumlar hic alakasiz bi sekilde bi yyere gittigimde olmustu olay. Ben olmasan cocuk kesin olurdu. Vakit gelmeyince illa birileri oluyor veya bir sekilde kurtuluyor insan. Daha dikkatli ol abi allah korusun tedbirsizlikten gitme :D
[IMG]http://img89.imageshack.us/img89/8659/8viq.jpg[/IMG]
paint terk :)
geçmiş olsun abi
sende ne kastırmışsın be usta, inad etmişşin resmen
yazını okurken aynen böyleydim: aaa aaaaa aaaaaaa !!!!
ne enteresan sanki önceden ayarlanmış gibi herşey
tek kelimeyle büyük şans
Büyük geçmiş olsun, sizi hastaneye yetiştirenlerden de Allah razı olsun, yiğit adamlarmış...
Çok büyük geçmiş olsun,geniş açıdan düşünürsek bilgisayar başında bu yazıları okurken bile kalp krizi geçirmek,deprem olması vs.. gibi bir durum ve aklının ucunda bile yokken biranda ölüp gitmek hiçte uzak ihtimaller değil aslında,hayat pamuk ipliğine bağlı gerçekten de..Allah sizi sevdiklerinize bağışlamış,tekrar geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun ağabeyim verilmiş sadakanız varmış...
Ölüm gerçekten de çok yakın...
Allah şifa versin.
geçmiş olsun.acaba ölüyor muyum düşüncesini bende 5 sene önce trafik kazasında yaşadım.kolay değil.Allah acil şifalar versin.
Dikkatli olmak lazim.cok gecmis olsun acil sifalar dilerim
Şansmı yoksa Allah mı korudu ama büyük geçmiş olsun.
Beterinden korusun.
Geçmiş olsun abi.
Geçmiş olsun Abi verilmiş sadakanız varmış, ne kadar hayat koşuşturmacasında unutsakta her şey anlık, umarım eski sağlığınıza en kısa zamanda kavuşursunuz.
Çok geçmiş olsun abi
Allah korumuş ihtiyaç sahiplerine fakir fukaraya sadaka verin bence verdiyseniz gene verin Çok geçmiş olsun Allah uzun ömürler versin.
Çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış.
geçmiş olsun ne kadar yaşayacağımız hiç belli değil her şeyin bir nedeni var sırası va rsanırım