Bülen bey İstanbula gelince muhakkak telefon et sana Bacağın için Saruhan İşkembe çorba, Tadı Damağın için MerkezEfendi Köfte üstüne Birde Starbucks Kahve değme keyfime, Ankarada bulamazsın..
Printable View
Bülen bey İstanbula gelince muhakkak telefon et sana Bacağın için Saruhan İşkembe çorba, Tadı Damağın için MerkezEfendi Köfte üstüne Birde Starbucks Kahve değme keyfime, Ankarada bulamazsın..
tam 1 sene geçti ölüm teğet geçeli... yürümem neredeyse 5 ayı buldu son 1 aydır da sekmiyorum hiç, çok uzun bir süreçti, hamdolsun atlattık... hayatımdan 1 seneyi aldı, evlilik dahil her şey ertelendi ama buna da şükür... siz siz olun bastığınız yere iyi bakın, spor yapın, tendonunuza iyi davranın..
Verilmiş sadakan varmış abi. Büyük geçmiş olsun.
hayata artık daha farklı gözle bakıyorsunuzdur. Tekrardan geçmiş olsun..
tekrar geçmiş olsun Bülent abi Allah beterinden korusun..
Abi geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış. Benim merak ettiğim evi tuttunmu ? :)
Yeni görüyorum olayı, büyük geçmiş olsun, ALLAH bir benzerini bile yaşatmasın cümlemize.
Bende yeni okudum. Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
abı cok gecmıs olsun konuyu yenı gordum.
buyuk gecmıs olsun.
Vay be 1 sene mi gecti. Gecmis olsun abi tekrar. Zaman nasi bereketsiz ya 365gun sanki 6 ay gibi
Bununla Geçmiş olsun
abi tüylerim ürperdi valla :S
inşallah bir daha yaşamazsın böyle bir olay
gerçekten ders niteliğinde
Çok çok geçmiş olsun abi, Allah ailene sevdiklerine bağışlamış valla.
Abi bunu yeni okudum ben, cok buyuk geçmiş olsun, resmen Allah sevdiklerine bagıslamıs.
Çok geçmiş olsun
Abi hikayeni tekrar okudum da büyük geçmiş olsun. Tekrar sıkıntısız yürüyor olmanız sevindirici haber.
"uzatmaları yaşamak" talihsiz bir yorum olmuş bence. kimin uzatmaları oynadığını nereden biliyorsunuz? şu anda sizin "uzatmaları yaşamadığınız" ne *****?
bende yeni görenlerdenim bu konuyu, tekrar geçmiş olsun abi. anlatmak istediğin şeyi bir kaç defa yaşadım, gayet iyi anlıyorum. o yüzden ne zaman alakasız birşeye girişmeye kalksam frenlemeye çalışıyorum kendimi. ama ne kadar dikkat edersen et, basiretin bağlandıktan sonra olacağı varsa da oluyor..
ama kazaya sebebiyet verdiği gibi kazadan kurtaran şeyler de olabiliyor bu alakasız davranışlar.. hani bazen bir yere giderken her zaman gittiğin yoldan gitmezsin, hiç yapmayacağın birşeyi yapıp bi anda direksiyonu kırarsın başka bir yola girersin, niye ben buradan girdim ki lan derken bir bakarsın her zaman gittiğin yolda zincirleme kaza olmuş..