Geçmiş olsun..
Printable View
Geçmiş olsun..
abi çok büyük geçmiş olsun
Allah sevdiklerine bağışlamış seni
Geçmiş olsun acil şifalar
Büyük geçmiş olsun. Okurken yaşarmış gibi kanım dondu benimde.
bugun alanya eskişehir maçında kaleciyle oyuncu çarışti bi anda alanyalı oyuncu yere düştü adamın titreyişini görmeliydiniz eyer müdahale birazdaha geç kalsa adam orada ölecekti dili boğazına kaçtı Allah korusun ölüm birkaç saniyelik bişey
büyük geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış...
Büyük geçmiş olsun hocam. Acil şifalar.
abi çok geçmiş olsun. allah korusun. çok güzel yazmışsın. dikkatli olmak gerek. Verilmiş sadakan varmış.. umarım başındaki bir dert gitmiştir bu çektiklerinle..
geçmiş olsun şanslıymışsınız.
Çok geçmiş olsun; kıl payı dediklerinden olmuş resmen...
Büyük geçmiş olsun.
abi büyük geçmiş olsun allah seni sevdiklerine bağışlamış , bende bugün döner kavşaktan çıkarken önüme 50 yaşlarında bir amca ekobis ile atladı. resmen sıyırma mesafesi 1cm e kadar düşmüştür ve arkasına bakmadan hiçbirşey olmamış gibi devam etti benim elim ayağım titredi korkudan,sonuç olarak insan hayatı her zaman bir iplik kadar ince o yüzden her zaman dikkatli olmalıyız.
çok geçmiş olsun abi
vaaay anasını yaa büyük geçmiş olsun vallahi ALLAHın sevgili kuluymuşun derlerya ne diyim geçmiş olsun abi tekrar tekrar.İyisindir umarım,bunla atlatıldıgına sevindim.
dipnot
tutma abi o evi :o
cok cok gecmis olsun
gercekten aldigimiz her nefes buyuk bir nimet
bende o tarz bir kaza atlattim
hayat o kadar degerli ki... ama nelerle ugrasiyoruz
Allah sonumuzu hayretsin
Abi büyük geçmiş olsun. Allah korumuş.
geçmiş olsun, Allah sevdiklerinize bağışlamış.
cok gecmis olsun...
Geçmiş olsun allah korumuş büyük bir sadaka vermelisiniz bence tekrardan geçmiş olsun