Dikkatli olmak lazim.cok gecmis olsun acil sifalar dilerim
Printable View
Dikkatli olmak lazim.cok gecmis olsun acil sifalar dilerim
Şansmı yoksa Allah mı korudu ama büyük geçmiş olsun.
Beterinden korusun.
Geçmiş olsun abi.
Geçmiş olsun Abi verilmiş sadakanız varmış, ne kadar hayat koşuşturmacasında unutsakta her şey anlık, umarım eski sağlığınıza en kısa zamanda kavuşursunuz.
Çok geçmiş olsun abi
Allah korumuş ihtiyaç sahiplerine fakir fukaraya sadaka verin bence verdiyseniz gene verin Çok geçmiş olsun Allah uzun ömürler versin.
Çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış.
geçmiş olsun ne kadar yaşayacağımız hiç belli değil her şeyin bir nedeni var sırası va rsanırım
Çok çok geçmiş olsun gerçekten.... verilmiş sadakanız varmış
Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.
Büyük geçmiş olsun.
Annemi karşıdan karşıya geçerken kaldırıma 1 metre kala araç çarpması sonucu kaybettim. Muhtemelen 1sn den az bir süre farkla. Oysa bir kaç saat önce telde konuşmuştum, sapasağlam kadındı. Belki de azıcık daha hızlı yürüseydi, ya da çarpan araç azıcık daha yavaş olsa şimdi hayattaydı.
Ölüm gerçekten çok yakın ve de doktorun dediği gibi çok kolay. Özellikle böyle pisipisine ölümler.
Verilmiş sadakanız varmış, daha zamanı değilmiş, Allah sevenlerinize bağışlamış. Acil şifalar diliyorum...
Abi büyük geçmiş olsun.
Geçmiş olsun
Çok büyük geçmiş olsun..
Büyük geçmiş olsun.
Büyük geçmiş olsun Bülent abi Allah korumuş
Abi çok geçmiş olsun , verilmiş sadakan varmış valla.
Çok geçmiş olsun , büyük tehlike atlatmışsınız .
Allah acil şifalar versin.
Allah sizi sevdiklerinize ve sevenlerinize bağışlamış. Bazı hırslara kapılınca insan dünyayı unutuyor. Ama gelin görünki hayat pamuk ipliğine bağlı. Allah kalan ömrünüzü sağlıklı huzurlu mutlu ve uzun kılsın..