abi büyük geçmiş olsun, Allah sevdiklerine bağışlamış
eksik olmayın arkadaşlar çok teşekkür ederim, doktor ameliyattan önce kulağıma 'ölmek ne kadar kolay gördün mü?' dedi.. ya da o doktor değildi
bu akşam o haldeyken beni o hastaneye götüren kişilere götürün beni dedim, önce itiraz ettiler ama zor götürttüm kendimi, hala insanların kalmış olması ne kadar büyük şans... kendilerine teşekkür ettim, şimdi durum stabil, bir müddet yatacağım, bu kadar yoğun çalışırken garip olacak benim için ama her şeyin başı sağlık...
geçmiş olsun abi dedikleriniz ve nasihatlarınız gerçekten çok doğru allah tekrarını göstermesin inşallah
Çok geçmiş olsun valla sonuna kadar neden böyle hikaye paylaştı ki diye düşündüm ama kendi başınıza geldiğini anlayınca yook artık dedim... Allah korumuş...
Ev n'oldu bu arada
Geçmiş olsun abi gerçekten çok büyük bir olay atlatmışsın 17 cm kesik ne demek ya üstelik boğazında... Allah sevdiklerinize bağışlamış sizi. Bence o ev sizin için hayırlı değilmiş, her şeyin hayırlısı.. Tekrardan geçmiş olsun
Geçmiş olsun abi.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış insan hayatının bir pamuk ipliğine bağlı olduğunu hergün duyuyor,görüyor yada yaşıyoruz...Ancak vakti saati gelmeyince o iplik kopmuyor,Allah sizi sevdiklerinize bağışlamış,tekrardan büyük geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun Râbbim acil şifa versin inşallah
Bu tip olaylardan ders çıkartmak lazım ölüm her insana eşit mesafede
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
geçmiş olsun,
ecel işte, ne zaman ne olacağı belli olmuyor, alacak nefesiniz varsa yaşıyorsunuz, yoksa herşey bitiyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)