Turkiyedesin :)
Printable View
dün sabah bindim en son 45 dk da gıdınce içime bi kurt düştü... Yarın bi aksilik olmazsa eski sistem vapura dönücem... Görüntü cok inandırıcı değil ama yine bi güvensizlik oldu.
İnsan hayatı bu kadar ucuz ; Pamukova tren kazası - Vikipedi
Belki asparagas belki değil marmaray haberi, ama bu ülkede insan hayatı kesinlikle ucuz.Hele ayaklardaysan, baş olmazsan çok çok ucuz.***** da alıp gitmen gerekiyorsa çok çok ucuz.
36.500 lira kadar ucuz ;Tersane işçisinin can bedeli: 36 bin 500 TL - Ekonomi Haberleri - Radikal
inşallah yoktur böle bişey kimsenin canına bişey gelsin istemem orayı kullanan binlerce insanın çoluğu çocuğu var allah korusun
1 haftadır kullanıyordum, japonlardan açıklama gelene kadar metrobüs ile işe gidip geleceğim.
bende 1 haftadır kullanıyordum ama bugun sanırım vapur yapıcam insanın içine kurt düşüyor
:D
Zaytung - Marmaray'daki Su S1z1nt1s1 Sebebiyle Bölgeye 0ntikal Eden 0lk Tesisatç1 Ekibinden Kötü Haber: ''Tesisat1n komple dei_mesi laz1m...''
bu ülkede bu adamlar işsiz kalmaz..
Geçen yabancı bi kaynakdan vermişlerdi dünyada ilk defa 1. derece deprem bölgesi olan bir yere tüp geçit yapıldıgıyla ilgili.