User Tag List

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
223 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Bir detailing dukkanindan+yikamadan neler beklentiniz nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kopek derisinden bez mi? Butun dunyayi takip ediyorum ilk defa boyle bir iddia duyuyorum.
    evet cinden geliyor kopek derisinden yapıldıgı soylendi bizede fakat bu bezi kullandıktan sonra diger mikrofibez bezlerin hepsini cope attım cok guzel su emiciligi var ve kesinlikle iz bırakmıyor bursada iseniz dukkana gelip gorebilirsiniz gordugunuzdede cok sasıracaksınız
    SEDAN RED VTİ

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    white@ iyide abi her yıkama dükkanı aynı diğilki tamam sen işini iyi yapıyosundur 15-20 den fazlasını hakediyosundur ona bişey diyen olmaz ama dün gittim yıkamacıya adam tek bi bezle arabayı tavaf etti etek altına vurduğu bezi kaputa da vuruyo bu ne şimdi bu adama 20 lirayı hakediyomu sizce ? lastikleri bile parlatmadı adam bide tanıdık olcak kan beynime çıktı.. çok mecbur kalmadıktan sonra yıkamcıya araba vermem .. ki zaten kendi arabamı kendim yıkarım götürmem asla .

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendıme gore yazayım , kendı arabamı cok goturmem ama arkadaslarmla falan gıttgımzde olanlardan toplıyayım.

araba yıkama yerı kesınlıkle ayrı olacak veya oturma yerıne ses gelmıyecek abı az gelecek.ne konustugumuzu duyamıyoruz.

musterının ayakları oturma yerıne gecene kadar kesınlıkle ve kesınlıkle ıslanmayacak.

oturma salonunda xbox veya turevlerı olabilr.

kendı arabanı kendın yıka veya kendı pasta cılanı yap bi nevi makına kıralama gıbı bır bölüm ufak ayırabılr ( alan buyukse yer varsa ) koyucan bı makıta devam hevesı olan gelsın.

fıyatları pahalıda olabilr hc sknytı degl yeterlı ıs gorulsun.

kullanılan ürünler kesınlıkle kolpadan olmıcak ıcerıde lastık mermı 1 saat sonra kımse yok urunu olmaz.

aklıma gelenler bunlar
    DynoDynamics in Ecutuned

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakkıyla araç yıkama 20tl

orta sekerli yıkama 15

girçık tek posta 10 tl .

kostik denen illeti kullanan yıkamalara gitmeyin bnmde sizlere tavsiyem budur.hatta kendi köpügünüzü yanınızda götürün kostik lastikleri resmen eritiyor çok zararlı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    white@ iyide abi her yıkama dükkanı aynı diğilki tamam sen işini iyi yapıyosundur 15-20 den fazlasını hakediyosundur ona bişey diyen olmaz ama dün gittim yıkamacıya adam tek bi bezle arabayı tavaf etti etek altına vurduğu bezi kaputa da vuruyo bu ne şimdi bu adama 20 lirayı hakediyomu sizce ? lastikleri bile parlatmadı adam bide tanıdık olcak kan beynime çıktı.. çok mecbur kalmadıktan sonra yıkamcıya araba vermem .. ki zaten kendi arabamı kendim yıkarım götürmem asla .
    babacan senin goturdugun yer yıkamacı degil o zaman adı yıkamacı oranın... yerinde olsam mekanın kalabalık oldugu bir zamanda ayıbını yuzune vururum ki bu isin nasıl bir iş oldugunu anlasın .. ayrıca tanıdık falan bunlar boş iş sen destek olma amaclı gidiyosun cokta guzel bi dusuncen var ama adamın senin aracına uyguladıgı muameleye bak...

diger yaptıgım yorumlarda biraz sert eleştiri yaptım bunun sebebi bakıyorumki yorumların hepsi aynı her yıkamacıyı aynı kefeye kosmuslar veriyolar ayarı boyle bi mantık yok .. ayrıca arkadasın birisi yazmıs maliyeti 3 lira 5 lira + kendiside yıkamacı suyu yerden cekiyosa kirecli su... tabi maliyeti 3 lira olur nede olsa su bedava bide ne oldugu belirsiz urunler kullanıyo oh ne guzel valla boyle işe can kurban o zaman biz yıllardır bosuna tırmalıyoruz eywallah benimde suyum yerden geliyo fakat arıtma tesisi koydum her ay tuzu var bilmemnesi var belediye suyu kullansam daha karlı fakat oda kirecli oldugu icin bu sistemi uyguluyorum pahalıda olsa kısacası benim mantıgım şu kardeşim sokaktaki her araba ne kadar arac sahibininse bi o kadarda benim kardesim.... cunku biz bu işten ekmek yiyoruz colugumuz cocugumuz var bilmem anlatabildimmi eksigim varsa duzeltin keyifli forumlar
    SEDAN RED VTİ

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya çok yabancıyım ama artık butik yıkamacı açılmalı

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsteyen müşterinin girip kendi arabasını kendi yıkayabileceği ve cilasını atabileceği bir bölüm olmalı bence (tabi alan genişse) . Saçma gelebilir ama ben kendim yıkıyorum girtiğim zaman, meg şampuanıda reyondan alıp makinayı ayarlatıyorum. Kısacası biraz kendi rahat hissetmeli gelen müşteri ve memnun kalmalı her açıdan
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıkamacı olayı gerçekten önemli.
    Gittiğim 3 mekan var benimde.
    Evime yakın olan.
    1. SONAX AKADEMİ
    2. CAR WASH İKBAL
    3. AUTO JOY ( AVCILAR )
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı White Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babacan senin goturdugun yer yıkamacı degil o zaman adı yıkamacı oranın... yerinde olsam mekanın kalabalık oldugu bir zamanda ayıbını yuzune vururum ki bu isin nasıl bir iş oldugunu anlasın .. ayrıca tanıdık falan bunlar boş iş sen destek olma amaclı gidiyosun cokta guzel bi dusuncen var ama adamın senin aracına uyguladıgı muameleye bak...

diger yaptıgım yorumlarda biraz sert eleştiri yaptım bunun sebebi bakıyorumki yorumların hepsi aynı her yıkamacıyı aynı kefeye kosmuslar veriyolar ayarı boyle bi mantık yok .. ayrıca arkadasın birisi yazmıs maliyeti 3 lira 5 lira + kendiside yıkamacı suyu yerden cekiyosa kirecli su... tabi maliyeti 3 lira olur nede olsa su bedava bide ne oldugu belirsiz urunler kullanıyo oh ne guzel valla boyle işe can kurban o zaman biz yıllardır bosuna tırmalıyoruz eywallah benimde suyum yerden geliyo fakat arıtma tesisi koydum her ay tuzu var bilmemnesi var belediye suyu kullansam daha karlı fakat oda kirecli oldugu icin bu sistemi uyguluyorum pahalıda olsa kısacası benim mantıgım şu kardeşim sokaktaki her araba ne kadar arac sahibininse bi o kadarda benim kardesim.... cunku biz bu işten ekmek yiyoruz colugumuz cocugumuz var bilmem anlatabildimmi eksigim varsa duzeltin keyifli forumlar
    noktasına kadar katılıyorum abi sizin gibi emek verenlere 15-20 az ... ama bahsettiğim yıkamacılar 5 lira bile verilmez ve piyasada çoğunlukta bunlar...

bol kazançlar, hayırlı işler

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. yıkama suyunun basıncı düşük tutulmalı ( park sensörü -ayna ısıtması -geri görüş kamerasını bozuyor farların içine su almasına sebebiyet veriyor, boyada çatlak varsa avuç içi gibi kaldırıyor)

2. kesinlikle sünger kullanılmalı

3.bilindik kaliteli malzeme yıkama şampuanı kullanılmalı

4.torpiya sürürülen malzeme mutlaka iyi bişey olmalı leke bırakmamalı aşırı parlak durmamalı.

5. araç paspasları ıslakken araca koyulmamalı ( koku yapıyor)

6. Gerisi işçilik

7. Aşırı sıra beklememeliyim

8. fiyat en son baktığım şeydir. 5-10 fazla olması sorun değil.

genelde kendim yıkarım özelliklede güzel havalarda çünkü basınçlı arabayı yıpratıyor. geçen tipin biri şort varken ayağına tutmuşlar suyu bacak param parça dikiş üstüne dikiş 3 ay üzerine basamadı. basıncı sen düşün ayağı jilet gibi kesiyor boyaya napar bu anlamda basınç önemli
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birşey sormak istiyorum, aracınız yıkandıktan sonra işletme arabaya kendi reklamı olan koku bırakıyor ya, onun ayna askısı olanından mı olmasını tercih edersiniz, 100 ml sprey şeklinde olanından mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben genelde sprat kullanmıyorum. bir kere kullandım nasıl olduysa akmış temizlemesi daha sorun oldu. kokularımıda kendim alıyrum. forumdan birinden nurburgring kokusu almıştım hala kullanıyorum. oto yıkamaların bıraktıkları kokuların etkisi kısa oluyor zaten.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.kendim yıkamak istersem 5-7 tl gibi bir rakama yıkamalıyım
    2.kesinlikle bir lift alıp araçların altını sıcak suyla yıkamalısınız isteğe göre
    3.paspas üstüne gazeteler olmalı
    4.kendinize ait little trees tarzında kokular olmalı
    5.çay-kahve-internet olan bir bekleme salonu olmalı güzel dekore edilmiş
    6.ben sölemeden ekstra ücret almadan jantları vs ilaçla temizlemeniz lazım
    7.her araca kuaför misali farklı bezler kullanmalısınız küçük bir çamaşır makinasında bezleri yıkayarak döngülü şekilde kullanabilirsiniz.
    8-kesinlikle kompresörle her araca aynı özeni gösterip depo kapağı fitiller gibi yerlere hava verilmeli

ben bunlara bakarım genelde yıkamacılarda. bu yazdıklarımı yapıpta güzel işçilik varsa ve ben tekrar elime bez almıyorsam su damlamıyorsa 20 tl çok değildir bence.
    Hakkı Can Eryüzlü...

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hala dukkanin acilmasini bekliyorum arabami getirmek icin,son durum nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hala dukkanin acilmasini bekliyorum arabami getirmek icin,son durum nedir?
    Aslinda beklenenden cok once acilacakti, gecen hafta dukkan kiraladik fakat sahibi gevsek oldugu icin iptal etti.. Su an mart 10 gibi hesapliyoruz, yilbasinin arkasindan cok cesitli urun siparisi de gececegiz ; )

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslinda beklenenden cok once acilacakti, gecen hafta dukkan kiraladik fakat sahibi gevsek oldugu icin iptal etti.. Su an mart 10 gibi hesapliyoruz, yilbasinin arkasindan cok cesitli urun siparisi de gececegiz ; )
    hayırlısı olsun ınşallah,ben bekliym ozaman sizi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun ınşallah,ben bekliym ozaman sizi
    Saolasin tesekkur ederim bizde insalah herkese faydali olacagiz

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anadolu yakasında açmayacaksanız kendimi katmıyorum
    Sahi,mekan nerede açılacak

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anadolu yakasında açmayacaksanız kendimi katmıyorum
    Sahi,mekan nerede açılacak
    insallah iki yakanin ortasinda bi nokta olur maslak vb
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)