her araca sıfır bez açılsın yıkanan her araç için bi kompresör hazır beklesin hava vurmaya. lastik yanaklarının iç tarafları da parlatılsın. arabanın altı mazotla yıkansın. üstü ipek peluşlarla en kaliteli şampuanlarla yıkansın. ve yıkama 15 tl olsun. yıkamacı zarar ederse ? etsin ne var ki sanki dimi.
istekler çok saçma gerçekten. kimse bişeyi isterken detayını düşünmüyor bence. bir oto yıkamada 3 tane adam çalışıyorsa eğer o 3 adamın günlük maliyetleri sana ortalama 120 liradır. günde 20 lira su elektrik harcasan 10 lira malzeme harcasan 10 lira da ıvır zıvır çaya kahveye gitse 150 lira bi dükkanın açılış kapanış masrafı var. ps koysun kahve çay sınırsız olsun hava vursun bezler hep yeni olsun makinede yıkansın falan. istekler süper arkadaşlar. ama yaptıgım maliyet hesabına bi bakın. 150 lira açıp kapatınca masraf gidiyor. buna daha makine bakımları vergiler zart zurtlar dahil değil. 15 liradan araba yıkansa 10 araba sırf günü kurtarıyor. 10 arabadan sonra yıkamacı kar ediyor belki. belki o da yok.
ha benim burda dükkanımda ps var. arabalara hava da vururum müşteri isterse. bezlerim sürekli yenilenir. her arabada tekrar tekrar yıkanır. çay kahve sorulmadan gelir müşterinin önüne.
ama kimsenin arabasının iğne deliği noktalarına kadar girip temizlemem 15 liraya. adam rica eder koltugumda ufak bi leke var sil diye yaparım o ayrı. ama kapı lastiklerinin arasını açıp oralara ilaç sıkmam mesela. arabanın yıkanması temizlenmesi gereken her yeri eksiksiz temizlenir. mesela sunroof olan her aracın sunroof camının etrafı ve mümkünse eğer havuzu silinir. ama kalkıp ekstra incik boncuk yerlerin temizliği ne bilim her yıkamada araca wax falan atmak söylemesi kolay ama yapması zor şeyler. söylerken biraz düşünün arkadaşlar lütfen. bi cafeye gidip 10 liraya bi tavuk yemegi yerken yanına biraz da et koyun aynı paraya diyemiyorsan, bi ps cafeye gidip ps oynarken saat ücreti 10 dk geçince 2 saatlik ücret ödüyorsan oto yıkamaları da aynı gözle bi görün lütfen. hiçbir oto yıkama sahibi böyle deli paralar kazanmıyor emin olabilirsiniz.
örnek herkes diyo ki böyle uygulama tr'de yok. Benim dükkanıma arabasını bırakıp gerçekten bu işi hakkıyla isteyen birisi varsa eğer altından girip üstünden çıkarak komple bir uygulama yapmak istiyorum videosu fotoğrafı herşeyiyle. ama böyle bi uygulama yapıp 300-400 veririm hakkı budur fazlası saçma diyen varsa hemen hesap yapıp koyarım.
Topaz Detailing London - Ferrari Enzo Detail (120 hours) - YouTube
gerçekten bütün samimiyetimle soruyorum. bu videodaki gibi bir uygulamanın sizin gözünüzdeki bedeli nedir ? 5 gün sürecek kusursuz iğne deliğine kadar temizlenecek araç.