User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
223 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Bir detailing dukkanindan+yikamadan neler beklentiniz nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazan arkadaşların çoğu kendine özel garaj yaptırmalı bence, afaki istekleri var çünki, unutmayın bunu yapan bundan para kazanıyor, eğer size araba yıkattırırsa, çamaşır makinasında bez yıkayıp onla silerse, ps3 internet gibi özellikleri olursa bu araba 50tl'den aşşağı yıkatmaz, 15 20 lira veripte bu kadar afaki istekler çok saçma.

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu biraz geç gördüm Onurcan şimdiden hayırlı olsun öncelikle.Dogrusu eskisi kadar titizliğim kalmadı otoparkım musait kendim yıkayıp cilalıyorum.Hem hızlı yıkıyorum hem cillop gibi oluyor.Yıkamacılarda hödük herifler çalışıyor zevkle yıkaması imkansız zaten sürekli suyun içinde ağır iş butun gun araba yıkamak 2 kuruş maaş alıyorlar kim bahşiş veriyorsa onunkine özeniyorlar.Uzun süredir kendi arabamı kendim yıkadığım için ve kızıltoprak meguıars el değiştirdiğinden ve eski haliyle (Keremde iken) alakası kalmadığı için senelerdir gitmiyordum.Son zamanlarda birkaç yıkamacıya gittim hepsiyle neredeyse karakolluk oluyordum.

Gözlemlerim neticesinde gerekirse iç dış yıkamaya 50tl verecek birsürü arkadaşım olmasına ragmen guzel araba yıkayan yıkamacı yok.Beklenti yuksek değil jantlar guzel yıkansın arabanın sagından solundan su damlamasın camlar guzel silinsin bu başka birşey değil.Davlumbaza su tutmaktan aciz yıkamacılar var.

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya çoğu kişi arabanın sağından solundan su akmasın diyor iyi hoş güzelde bu arabalar suyla yıkanıyor samanla değilki ne kadar hava tutsanda iyi kurulasanda genede akacak o su başka çaresi yok..

MMMacit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi Kere Dükkana Bakan Adam Suratsız Olmayacak Abi. Tanıdık Tanımadık Kim Varsa Güler Yüz Göstermeli.

xcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok uzun uzun okuyamadım. ama benim en çok dikkat ettiğim meselelerden biride aracın altını lipini vurmadan kırmadan girip çıkabileceğim bir yer olmalı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özenli, dikkatli çalışmaları, kalorifer petekleri vs kırmamaları lazım öyle ince yerleri dikkatli silmeliler
    etek altlarında filan toz kalmamalı..
    + en ayar olduğum şey benim aracımı çekerken kendi arabası moduna girmeyecek basmayacak sis filan yakmayacak emanet kullandığının farkında olacaklar.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isteklere bittim yemin ediyorum cem yılmazın sahnesi aklıma geldi

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış mesaj....
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslinda beklenenden cok once acilacakti, gecen hafta dukkan kiraladik fakat sahibi gevsek oldugu icin iptal etti.. Su an mart 10 gibi hesapliyoruz, yilbasinin arkasindan cok cesitli urun siparisi de gececegiz ; )
    Benim Minion sana emanet abi he, sonra yan çizme tükkan açılmadan bana haber et günü o güne izin alıyorum ilk araç ben olucam makinemle geliyorum çatur çutur dalıcam fotoğrafları. Tükkanın fotoğraflarını da alırım, oda benden olsun.
    Otomobil Fotoğrafcısı

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fbc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazan arkadaşların çoğu kendine özel garaj yaptırmalı bence, afaki istekleri var çünki, unutmayın bunu yapan bundan para kazanıyor, eğer size araba yıkattırırsa, çamaşır makinasında bez yıkayıp onla silerse, ps3 internet gibi özellikleri olursa bu araba 50tl'den aşşağı yıkatmaz, 15 20 lira veripte bu kadar afaki istekler çok saçma.

20 liraya hiçbir sektörde bahsedilen gibi bi hizmet olamaz

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her araca sıfır bez açılsın yıkanan her araç için bi kompresör hazır beklesin hava vurmaya. lastik yanaklarının iç tarafları da parlatılsın. arabanın altı mazotla yıkansın. üstü ipek peluşlarla en kaliteli şampuanlarla yıkansın. ve yıkama 15 tl olsun. yıkamacı zarar ederse ? etsin ne var ki sanki dimi.

istekler çok saçma gerçekten. kimse bişeyi isterken detayını düşünmüyor bence. bir oto yıkamada 3 tane adam çalışıyorsa eğer o 3 adamın günlük maliyetleri sana ortalama 120 liradır. günde 20 lira su elektrik harcasan 10 lira malzeme harcasan 10 lira da ıvır zıvır çaya kahveye gitse 150 lira bi dükkanın açılış kapanış masrafı var. ps koysun kahve çay sınırsız olsun hava vursun bezler hep yeni olsun makinede yıkansın falan. istekler süper arkadaşlar. ama yaptıgım maliyet hesabına bi bakın. 150 lira açıp kapatınca masraf gidiyor. buna daha makine bakımları vergiler zart zurtlar dahil değil. 15 liradan araba yıkansa 10 araba sırf günü kurtarıyor. 10 arabadan sonra yıkamacı kar ediyor belki. belki o da yok.

ha benim burda dükkanımda ps var. arabalara hava da vururum müşteri isterse. bezlerim sürekli yenilenir. her arabada tekrar tekrar yıkanır. çay kahve sorulmadan gelir müşterinin önüne.

ama kimsenin arabasının iğne deliği noktalarına kadar girip temizlemem 15 liraya. adam rica eder koltugumda ufak bi leke var sil diye yaparım o ayrı. ama kapı lastiklerinin arasını açıp oralara ilaç sıkmam mesela. arabanın yıkanması temizlenmesi gereken her yeri eksiksiz temizlenir. mesela sunroof olan her aracın sunroof camının etrafı ve mümkünse eğer havuzu silinir. ama kalkıp ekstra incik boncuk yerlerin temizliği ne bilim her yıkamada araca wax falan atmak söylemesi kolay ama yapması zor şeyler. söylerken biraz düşünün arkadaşlar lütfen. bi cafeye gidip 10 liraya bi tavuk yemegi yerken yanına biraz da et koyun aynı paraya diyemiyorsan, bi ps cafeye gidip ps oynarken saat ücreti 10 dk geçince 2 saatlik ücret ödüyorsan oto yıkamaları da aynı gözle bi görün lütfen. hiçbir oto yıkama sahibi böyle deli paralar kazanmıyor emin olabilirsiniz.

örnek herkes diyo ki böyle uygulama tr'de yok. Benim dükkanıma arabasını bırakıp gerçekten bu işi hakkıyla isteyen birisi varsa eğer altından girip üstünden çıkarak komple bir uygulama yapmak istiyorum videosu fotoğrafı herşeyiyle. ama böyle bi uygulama yapıp 300-400 veririm hakkı budur fazlası saçma diyen varsa hemen hesap yapıp koyarım.

http://www.youtube.com/watch?v=KYPDs2ls0NY

gerçekten bütün samimiyetimle soruyorum. bu videodaki gibi bir uygulamanın sizin gözünüzdeki bedeli nedir ? 5 gün sürecek kusursuz iğne deliğine kadar temizlenecek araç.

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek beklentim işin salla paça yapılmaması...aracıma özen gösterip yıkanması ve sonrası sağdan soldan su damlamadan temizlenmesi bunun sonrası aracımı alıp çıkmıyorum ben,ufak tefek detayları kendim yapıyorum ztn

bu tarz 1-2 sürekli müşterisi olduğum yer var ztn senelerdir onlar beni ben onları iyi tanırız benim aracım 2-3 saatte yıkanır temizlenir mesela

detailing işine gelince kesinlikle kullanılan ürünlerin kalitesi önemlidir,yapılan işlem sonrası yüzümün gülmesi için araçta herhangi bir leke,hare vs kalmaması kafi

ücret olarak her zaman yapılan işin hakkını verme taraftarıyım,beğenmediğim işe,işçiliğe saçma paralar vermek istemem
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Camları adam gibi silsin yeter.
    .

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Topaz Detailing London - Ferrari Enzo Detail (120 hours) - YouTube

gerçekten bütün samimiyetimle soruyorum. bu videodaki gibi bir uygulamanın sizin gözünüzdeki bedeli nedir ? 5 gün sürecek kusursuz iğne deliğine kadar temizlenecek araç.[/QUOTE]

Benimde türkiyede olsun istediğim tarz budur , hatta nasip olursa kendiminde düşündüğü dükkan tarzıdır , ingililterede çok sık böyle klasik yıkama anlayışında deil ''az ama öz'' anlaşıyışında olan bir yer.

En önemliside bu gibi bir yeri işleten biri uygulamaya yaptığı aracı müşteri olarak deil kendi arabası gibi görüp ona göre özveri göstermeli..

Eğer araç komple baştan aşşağı sıfırlanıyorsa en ufak deliğine kadar şahsen 1000 tl olsa yapılabilir + olarak örneğin araç satılacak olur bu uygulamanın satışta bile mutlaka yararı görülür verilen para bile çıkar..

excellency23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her araca sıfır bez açılsın yıkanan her araç için bi kompresör hazır beklesin hava vurmaya. lastik yanaklarının iç tarafları da parlatılsın. arabanın altı mazotla yıkansın. üstü ipek peluşlarla en kaliteli şampuanlarla yıkansın. ve yıkama 15 tl olsun. yıkamacı zarar ederse ? etsin ne var ki sanki dimi.

istekler çok saçma gerçekten. kimse bişeyi isterken detayını düşünmüyor bence. bir oto yıkamada 3 tane adam çalışıyorsa eğer o 3 adamın günlük maliyetleri sana ortalama 120 liradır. günde 20 lira su elektrik harcasan 10 lira malzeme harcasan 10 lira da ıvır zıvır çaya kahveye gitse 150 lira bi dükkanın açılış kapanış masrafı var. ps koysun kahve çay sınırsız olsun hava vursun bezler hep yeni olsun makinede yıkansın falan. istekler süper arkadaşlar. ama yaptıgım maliyet hesabına bi bakın. 150 lira açıp kapatınca masraf gidiyor. buna daha makine bakımları vergiler zart zurtlar dahil değil. 15 liradan araba yıkansa 10 araba sırf günü kurtarıyor. 10 arabadan sonra yıkamacı kar ediyor belki. belki o da yok.

ha benim burda dükkanımda ps var. arabalara hava da vururum müşteri isterse. bezlerim sürekli yenilenir. her arabada tekrar tekrar yıkanır. çay kahve sorulmadan gelir müşterinin önüne.

ama kimsenin arabasının iğne deliği noktalarına kadar girip temizlemem 15 liraya. adam rica eder koltugumda ufak bi leke var sil diye yaparım o ayrı. ama kapı lastiklerinin arasını açıp oralara ilaç sıkmam mesela. arabanın yıkanması temizlenmesi gereken her yeri eksiksiz temizlenir. mesela sunroof olan her aracın sunroof camının etrafı ve mümkünse eğer havuzu silinir. ama kalkıp ekstra incik boncuk yerlerin temizliği ne bilim her yıkamada araca wax falan atmak söylemesi kolay ama yapması zor şeyler. söylerken biraz düşünün arkadaşlar lütfen. bi cafeye gidip 10 liraya bi tavuk yemegi yerken yanına biraz da et koyun aynı paraya diyemiyorsan, bi ps cafeye gidip ps oynarken saat ücreti 10 dk geçince 2 saatlik ücret ödüyorsan oto yıkamaları da aynı gözle bi görün lütfen. hiçbir oto yıkama sahibi böyle deli paralar kazanmıyor emin olabilirsiniz.

örnek herkes diyo ki böyle uygulama tr'de yok. Benim dükkanıma arabasını bırakıp gerçekten bu işi hakkıyla isteyen birisi varsa eğer altından girip üstünden çıkarak komple bir uygulama yapmak istiyorum videosu fotoğrafı herşeyiyle. ama böyle bi uygulama yapıp 300-400 veririm hakkı budur fazlası saçma diyen varsa hemen hesap yapıp koyarım.

Topaz Detailing London - Ferrari Enzo Detail (120 hours) - YouTube

gerçekten bütün samimiyetimle soruyorum. bu videodaki gibi bir uygulamanın sizin gözünüzdeki bedeli nedir ? 5 gün sürecek kusursuz iğne deliğine kadar temizlenecek araç.
    baya ekstrem bi örnek olmuş bu verdiğin. enzo sahibi nerden baksan 3-4bin euro bayılmıştır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurt dışında bu uygulama 4bin sterlindir tahmini, TRde böyle işyeri açmayı umanlar bence vazgeçsinler o işten, çünkü yurt dışındaki araçlarla trdeki araçlar arasında ciddi fark var, ve insanlar arasında, işin içinde olan arkadaşlar doğru bir şekilde açıklamasını yapıyor zaten, benim düşüncem de tr'de ne kadar salaş o kadar iyidir, günde arabasına özenen insan 1 2 tane gelir gerisi, tozu pisi gitsin tarzı müşterilerdir ve insanlar da para kazanmak istiyor, kişiye özel hizmet beklemek saçma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazın soğuk, kışın sıcak bekleme salonu,
    Enazından çay, kahve makinası
    Güleryüz ve samimiyet,
    Yaptığı işi sevmesi

Bunlar yeterlidir, 9 sayfadır bahsedilenlerin çoğunu içine alıyor zaten. Bazı arkadaşların yorumlarına baktım da çok ütopik beklentilerde bulunmuşlar. O kadar hizmeti adam verir vermesine de sen 30-40 liraya " çok yeaa" deme bi zahmet. Dile kolay geliyor söylemesi.
    Drive to win!

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıkama 20 bizim gibi adamlara 40 lira olsun ama en azından araba cıktıktan sonra tekrar bezle silmiyim.spoilerın altı camur olup temizlenmemiş olmasın vs vs he bide bakırköy taraflarında olursa yıkamacı süper olur

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bir detailing dukkanindan+yikamadan neler beklentiniz nedir?

Kendisini anadilinde ifade edebilmesini beklerdim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)