dükkan açılmadan önce önrezervasyon indirimi/kampanyası için bişeyler söylesin ki bu sayede ilk 1 ayı daha dükkan açmadan garantilemiş olsun![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
arkadaslar herkese hayırlı işler dileriz, aramızda karşılıklı tartışmayalım bence.
Onurcan dertsiz başına dert alıyorsun, insana hizmet vermek kadar zor birşey olabilir mi?
Built to fall....
Onlarca oto yıkama gezdim memnun olana kadar. Herbiri mutlaka birşeyleri eksik bırakıyor. 4 senedir en memnun olduğum yerdeyim ancak burada bile ara ara, çıkınca bezi elime almam gerekiyor. Ben kendimi hasta hissediyordum ama görünen o ki ben değil yıkamacılar hastaymış ! Herkes aynı dertlerden muzdarip.
Bir keresinde mecbur kalarak alakasız bir yerde arabamı yıkattım ; direksiyon, koltuk ve aynaların hepsinin ayarı değişmişti, karakolluk oluyordum neredeyse![]()
. Amip beyinli üç metre oynatacağın arabanın direksiyon ayarıyla niye oynarsın ki ? Rahatsızmıdır, ilk defa mı direksiyon ayarı görmüştür bilemedim. Bir de 4 senedir gittiğim yer dahil geri görüş kameramı kırmayan kalmadı
. Hepsine de girerken söylüyorum hee.
![]()
Bunlar dışında söyleyeceklerimi zaten bütün arkadaşlar söylemiş.
Ha bir de ; eğer kendimiz yıkamamız için yer olacaksa Pendik 'te olsun![]()
koltuğu oynatmadan altını tam olarak nasıl alacaklar veya direksiyonu oynatmadan arada kalan yeri nasıl alacaklar ?
oynatmasa da koltuğun altını tam almadı olur. çok fazla denyo var bu işi yapan ama şurada ki istekleri bile görünce allah sabır versin diyorum çalışanlara.
8 aydır yıkatmıyorum ben mutlu, huzurluyum. tavsiye
![]()
![]()
Direksiyonu oynatma sebebi arada kalan yerleri silmek mi sandın hemen ?
![]()
Yani sen böyle bir yıkamacı olduğunu düşünebiliyorsun da ben araları silmek için mi direksiyonu oynattı diye düşünemiyorum öyle mi ?
![]()
Ben arabayı teslim almaya gittiğimde üzerinde üç yerde kuş pisliği vardı diyim gerisini sen anla
![]()
Bugün bir çok yıkamada maalesef bırakın detayı, dış yüzeyde bile çamurlu silinmemiş yer görmeniz olası..
Pazar günü jip i yıkamacıya götürdüm ve süngerli yıkama istedim. genelde de genç bi arkadaş olur o gayet güzel ilgilenir çok nadir de olsa bmw yi de oraya bi kaç kez götürmüşlüğüm, bu vesileyle de tanışmışlığımız var.. Genç arkadaş yoktu bir baktım dayı elinde bezle köpüklü arabayı siliyor.. n'apıyosun dedim ? deri bez bu sıkıntı yok dedi.. hemen durdurdum durulattım ve çıktım.
Genel olarak bmw kapalı da yattığı için sadece toz oluyor ve sadece (reklam olmasın) s...x 'ta yıkatıyorum 2-3 bazen ayda bir.. ama yinede istediğim gibi olmuyor. isterim ki gerçekten heryeriyle ilgilenilsin karşılığıda alınsın.. veriyoruz 20-30 neyse yine sıradan kimyasal köpük ve ince detaylar atlanmış.. ama burda X-box 360 var onu diyeyim.. ve gönül rahatlığıyla bazen cumartesi hava güzelse sabah bırakıp akşam tertemiz alabiliyorum.. çay kahve ikramı sınırsız..
mesela bazı yıkamacılarda, arkadaşın üstünde kocaman bi kemer tokası, dayıyor arabaya tavanı silmeye çalışıyor.. veya ıslak iş elbisesiyle anahtar istiyor (ben vermem) birde recaro larıma dizleriyle basıyolar!! olmaz !
Zaten aracımı belirli yerlerde yıkatıyorum. Yıkattığım kişilerden memnunum. Ancak yani özendiğimiz ama kendi uygulama alanım olmadığı için ayapamadığım. wash coat uygulama ne bilim benzer nano ürünleri kullanacabileceğimiz yada uygulamasını yapacak detailing yer benim için yeterli. Tab
Çok beklentim yok , camlarla dış kısmı ayrı bezle silsin , birde aracın her tarafından su damlamasın yeter![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)