aksiyon her gece bizde
Hazır mısınız.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Bende geliyorum hazır olun![]()
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
Simdi öncelikle bu oyun daki serverı babasının çiftligi gibi kullan kişılerı saygı ve sevgi ile anıyorum.Bu yasına kadar ılk defa server dahı olsa rutbe almıs olan adam zaten boyle davranabılırdı bana 111111 dk boyunca kıck atan kısıyı kac yasında olması umrumda degıl gercekten yaptıgı buyuk terbıyesızlıktır bu süreden sonra da o serverda kimseye oyun oynatmam onu da söyliyim.
Herkes b den giderse 1 bomba yıyoruz agzımıza dırek oluyoruz bazılarımız a dan gıdecek kı dıkkat cekelim mal gbı herkes b den gıdınce dırek oluyoruz.Ilk oyunda da da server dolu dıye bana 1 sn lık ban atan da sanırım sensın kım oldugunu bılmıyorum o an ban atan kım onuda bılmıyorum.Kendı arkadasını almak ıcın ılk oyun kıck attılar eyvallah dedım oyunda adam kafama sıktı gulduk eglendık ama 3. yapılan gercekten terbiyesızlıktır bana kimse ne yapacagımın EMRINI VEREMEZ.
Ben bu oyuna eglenmek ıcın gırıyorum hırsıma yenık dusmuyorum cevreye saldırmıyorum egomu tatmın etmeye calısmıyorum.
SENIN BABANIN CIFTLIGI DEGIL ORASI.
dostum bak sen bu oyunu bilmiyosun belli macta ff acik tararsın üstümüze bomba atarsin a deriz c gidersin kanser ettin beni en azından. Bu oynadıgımız takım oyunu herkes tt e uyuyo birseyler yapıyo ama sen bambaşka diyarlardasın.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Yanlış anlamada sen nasıl oynatmiyicaksın bana o sereverda orasını anlıyamadım![]()
Yüce F.U
hesap numaranızı verinde 5 er lira yollayım girmeyin bidaha adam gibi oynamayacaksanız.
silvia17 haklı her yazdıgında
ben kendi derdimi anlattım kardeşim her gece aynı muahbbet .. adminle olan konu onları bağlar ben kendi açımdan olanı yazdım.
Yüce F.U
Farkında mısın bılmıyorum bu oyun elımden gelenın en ıyısını yapmaya calıstım herkese uydum counter dayken gayet ıyı oynadım terorıst olunca da uymaya calıstım bır önce ki el bomba kurmak ıcın a ya gıderken herkes a ya yazan kımdı adını hatırlamıyorum a ya gıderken birisi bomba attı 5 kısı olduk aynı adama aynı bombaya.Bazılarımız dıger tarafa gıdecek kı dıkkat dagıtalım zaten herkes aynı yere gıdınce bırbırmızı vuruyoruz.Bu oyun kendı adamlarımdan kımseyı vurmadım elımden gelenın fazlasını yaptım.Bır oncekı oyun server dolu dıye 1 sn kıck attı bırısı baskasını aldılar anıl dahı gördu cıldırdım laptop basında.Burası kımsenın babasını cıftlıgı degıl neyse parası verırırz sorun degııl o bana ban atan 5 verıyorsa ben 50 verırım bana koymaz ama adam akıllı davransın herkes 2 dk gulup eglenıcez dıye oyuna gırıyoruz sınır hastas ıoluyoruz.
Neden sunucu dolu diyor 2 kişilik yer var
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)