User Tag List

Sayfa 342/511 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
9700 sonuçtan 6.480 ile 6.498 arası

Konu: TechTurkey CS 1.6 Pro Server

Silvia17
    Misafir
    Alıntı anilgny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle ban sebebi değil le10ur nickli arkadaş banladı sanırsam.
    Aynen oyle kanka ben a ya degil de b ye gittim diye kimse beni banlayamaz kimse bana emir veremez.Herkes a ya gitti bi önce ki el ResuscitateR bi bomba attı agzımıza girdi bomba hepimiz öldük direk el verdik.Bazılarımız b ye bagzılarımız rampaya gidecek ki dikkat dagıtalım digerler i de a ya gidip bomba kursun.Taktık vermek kolay asagıdan insanlara emir vermek kolay ama mantıklı olursa zaten herkes uyar.Kımse seni dinlemiyor diye ve ben sana kafa tuttum diye beni banlayamazsın yapılan büyük terbiyesizlik.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Silvia hakli banlanma konusunda onceki banlanma olayindan sonra sxe ban aticam demisti biri goruruse yazar zaten

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen oyle kanka ben a ya degil de b ye gittim diye kimse beni banlayamaz kimse bana emir veremez.Herkes a ya gitti bi önce ki el ResuscitateR bi bomba attı agzımıza girdi bomba hepimiz öldük direk el verdik.Bazılarımız b ye bagzılarımız rampaya gidecek ki dikkat dagıtalım digerler i de a ya gidip bomba kursun.Taktık vermek kolay asagıdan insanlara emir vermek kolay ama mantıklı olursa zaten herkes uyar.Kımse seni dinlemiyor diye ve ben sana kafa tuttum diye beni banlayamazsın yapılan büyük terbiyesizlik.
    Kardeşim yazdıklarının bazılarında haklısın.. Hepimiz oraya eğlenmek için giriyoruz.. Bu bir takım oyunu bildiğin üzere.. Genelde de takımda komutları veren kişiler bellidir.. Ha dersin bu el taktiği ben vericem. Mikrofonun vardır, takım sana da uyar o konuda sıkıntı yok.. Biz neler neler yapıyoruz.. Ben bi gaza geliyorum 12 kişilik takımı intihar komandosu gibi rush'a kaldırıyorum.. Gülüyoruz geçiyoruz..

Ama adamlar seni kaç günden beri uyarıyor. Friendlyfire diye bir olay var. Maç esnasında kendi arkadaşına ateş edersen canını alırsın. Buna dikkat et dendi. Ateş etmeye devam ettin. İstemeyerek yapmışsındır ama dikkat etmek gerekiyor. Her ne kadar eğlence için girsekte millet güzel bir şekilde keyif alarak oynamak istiyor. Onurun seni banlaması hata.. Banın kaldırılır o konuda sıkıntı yok. Ama sen gelip burda sizi oynattırmam falan dersen olmaz o iş.. Derler adama sen kimsin de oynattırmıyosun diye..

Server hepimizin.. Kimsenin değil.. Herkes 3-5 bir şey atıyor. Giriyoruz oynuyoruz.

Şunu yazsaydın konuya keşke daha güzel olurdu.. Beyler beni banladınız ama yeni oynuyorum, öğrenmeye çalışıyorum kızdırdıysam kusura bakmayın vs. gibi olumlu yazsaydın emin ol kimse böyle tepki vermezdi.. Ama sen gelip oynattırmam falan diyosun.. Ben girip oynıcam şimdi nasıl oynattırmıcan

Neyse.. Konuşulur düzeltilir.. Onurun yaptığı hatadır ama karşındaki adamla aranda yaş farkı var. Saygı önemli..

Alper abi ben oyunda değilim şu an nuke'ü değiştiricez. Ben admin olarak girerim yer olur o zaman server'da.

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farkında mısın bılmıyorum bu oyun elımden gelenın en ıyısını yapmaya calıstım herkese uydum counter dayken gayet ıyı oynadım terorıst olunca da uymaya calıstım bır önce ki el bomba kurmak ıcın a ya gıderken herkes a ya yazan kımdı adını hatırlamıyorum a ya gıderken birisi bomba attı 5 kısı olduk aynı adama aynı bombaya.Bazılarımız dıger tarafa gıdecek kı dıkkat dagıtalım zaten herkes aynı yere gıdınce bırbırmızı vuruyoruz.Bu oyun kendı adamlarımdan kımseyı vurmadım elımden gelenın fazlasını yaptım.Bır oncekı oyun server dolu dıye 1 sn kıck attı bırısı baskasını aldılar anıl dahı gördu cıldırdım laptop basında.Burası kımsenın babasını cıftlıgı degıl neyse parası verırırz sorun degııl o bana ban atan 5 verıyorsa ben 50 verırım bana koymaz ama adam akıllı davransın herkes 2 dk gulup eglenıcez dıye oyuna gırıyoruz sınır hastas ıoluyoruz.
    oncelıkle takım oyunu bu bırısı a dıyor kısı fark etmez hepımız ordan gıdıyoruz olebılırz kalanları ıle b baskınlarında el alıyoruz gerekırse 10 kısı olsun 1 kısı el alır 10 seneden fazla cs oynuyorm cs hakkında bılgı vermene gerek yok kardesım saol server dolu dıye 1 dk kıck ben yapmadım gulup eglenmek dıyorsun evet sen oyunda baska yerlere gıdınce kımse gulmuyor bız yerı gelıyor bı bombada 5 kısı patlıyoruz ama gulmesını bılıyoruz bu oyun bu forumda ılk defa oynanmıyor baska kısılerde hata yaptı bomba cozerken vuran takım arkadasını bılıyoruz bız gulduk gectık dıger konu ben kımseye emır verme egosu gutmem cunku senın yasında askerlerım var kıme nasıl davrancagını cok ıyı bılırım.

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    dust2 açılıyor hadi gelin.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

anilgny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun zamandır server da oyun oynuyoruz le10ur seninle ama bu yaptığın gerçekten gereksizdi. Oyuna zarar vermediği sürece birinin banlanmasına karşıyım ben.
    US Performance

Silvia17
    Misafir
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim yazdıklarının bazılarında haklısın.. Hepimiz oraya eğlenmek için giriyoruz.. Bu bir takım oyunu bildiğin üzere.. Genelde de takımda komutları veren kişiler bellidir.. Ha dersin bu el taktiği ben vericem. Mikrofonun vardır, takım sana da uyar o konuda sıkıntı yok.. Biz neler neler yapıyoruz.. Ben bi gaza geliyorum 12 kişilik takımı intihar komandosu gibi rush'a kaldırıyorum.. Gülüyoruz geçiyoruz..

Ama adamlar seni kaç günden beri uyarıyor. Friendlyfire diye bir olay var. Maç esnasında kendi arkadaşına ateş edersen canını alırsın. Buna dikkat et dendi. Ateş etmeye devam ettin. İstemeyerek yapmışsındır ama dikkat etmek gerekiyor. Her ne kadar eğlence için girsekte millet güzel bir şekilde keyif alarak oynamak istiyor. Onurun seni banlaması hata.. Banın kaldırılır o konuda sıkıntı yok. Ama sen gelip burda sizi oynattırmam falan dersen olmaz o iş.. Derler adama sen kimsin de oynattırmıyosun diye..

Server hepimizin.. Kimsenin değil.. Herkes 3-5 bir şey atıyor. Giriyoruz oynuyoruz.

Şunu yazsaydın konuya keşke daha güzel olurdu.. Beyler beni banladınız ama yeni oynuyorum, öğrenmeye çalışıyorum kızdırdıysam kusura bakmayın vs. gibi olumlu yazsaydın emin ol kimse böyle tepki vermezdi.. Ama sen gelip oynattırmam falan diyosun.. Ben girip oynıcam şimdi nasıl oynattırmıcan

Neyse.. Konuşulur düzeltilir.. Onurun yaptığı hatadır ama karşındaki adamla aranda yaş farkı var. Saygı önemli..

Alper abi ben oyunda değilim şu an nuke'ü değiştiricez. Ben admin olarak girerim yer olur o zaman server'da.
    Ben bu oyunda arkadaşlarımdan kimseye ateş etmedim herkeste gördü.Elimden geldiğince de saygıyı bozmadan konuya yorum yaptım.Benim ses sistemim açık evde son ses oyun oynuyorum bana kimse tt vermedi verilenlere elimden geldiğince uymaya çalışıyorum.Oyunun 5-6 el öncesine de mahsen de birisi kafama sıktı şaka yaptım dedi bende güldüm geçtim oraya eğlenmeye giriyoruz gülüp geçiyoruz.Ben o el de elime awp almış rampayı kovalıyordum ve daha ölmemiştim.Hatta 1 kişiyi öldürdüm o an biraz önce murat abi ile de görüştük ayıp olmuş gerçekten dedi ve kabul etti keşke biraz daha sakin olsaydın diye beni uyardı.

Buraya da yazıyorum server parası neyse ben karşılarım sorun değil yeter ki kimse egosuna yenik düşmesin oyunun asıl amacı olan EGLENMEK olan kısmından dışarıya cıkmayalım.

Silvia17
    Misafir
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oncelıkle takım oyunu bu bırısı a dıyor kısı fark etmez hepımız ordan gıdıyoruz olebılırz kalanları ıle b baskınlarında el alıyoruz gerekırse 10 kısı olsun 1 kısı el alır 10 seneden fazla cs oynuyorm cs hakkında bılgı vermene gerek yok kardesım saol server dolu dıye 1 dk kıck ben yapmadım gulup eglenmek dıyorsun evet sen oyunda baska yerlere gıdınce kımse gulmuyor bız yerı gelıyor bı bombada 5 kısı patlıyoruz ama gulmesını bılıyoruz bu oyun bu forumda ılk defa oynanmıyor baska kısılerde hata yaptı bomba cozerken vuran takım arkadasını bılıyoruz bız gulduk gectık dıger konu ben kımseye emır verme egosu gutmem cunku senın yasında askerlerım var kıme nasıl davrancagını cok ıyı bılırım.
    Farkında mısın bilmiyorum ılk oynadıgım gunler ıle son oynadıgım günler arasında farklılıklar var.Eskiden kendi adamıma sıkıyorum diye laf ediyordunuz kendimce oyunu baya ogrendim.Bugun yapılan 1 sn lık kıck olayını sen yapmamıs olabilirsin ama en son yaptıgın gercekten terbiyesizlıktı.Ben rampaya gıdıp elıme awp alıp kacanları avlıyordum ve evde son ses oyun oynuyorum verılen tt lerı dınlıyorum.En son verdıgın tt yı duymamıs olabilirim ama daha ölmemiştim elimde awp beklerken ban yemek gercekten benı delı ettı.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Mesela o bombayla 4-5 kişinin öldüğü el bomba bende olsaydı el alırdık A bomboştu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu oyunda arkadaşlarımdan kimseye ateş etmedim herkeste gördü.Elimden geldiğince de saygıyı bozmadan konuya yorum yaptım.Benim ses sistemim açık evde son ses oyun oynuyorum bana kimse tt vermedi verilenlere elimden geldiğince uymaya çalışıyorum.Oyunun 5-6 el öncesine de mahsen de birisi kafama sıktı şaka yaptım dedi bende güldüm geçtim oraya eğlenmeye giriyoruz gülüp geçiyoruz.Ben o el de elime awp almış rampayı kovalıyordum ve daha ölmemiştim.Hatta 1 kişiyi öldürdüm o an biraz önce murat abi ile de görüştük ayıp olmuş gerçekten dedi ve kabul etti keşke biraz daha sakin olsaydın diye beni uyardı.

Buraya da yazıyorum server parası neyse ben karşılarım sorun değil yeter ki kimse egosuna yenik düşmesin oyunun asıl amacı olan EGLENMEK olan kısmından dışarıya cıkmayalım.
    Slivia haklı olduğun noktalar var haksız olduğun noktalar var hoparlörümün sesi kısık bomba ver dedı süre azdı sen de beklıyodun o yuzden senı vurup bombayı aldı

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    He bu arada silvia, kusura bakma da T iken benim net gidene kadar gördüğüm kadarıyla sadece GEZDİN mapte. Bilmiyorsan bilmiyorsundur o ayrı mevzu da, adamı vurabilecek pozisyonda elinde colt varken bıçak çekmek nedir

D.Demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hocam ben CT olmak istedim T olmadım die attılar canları sağolsun takılma böle şeylere))

Silvia17
    Misafir
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slivia haklı olduğun noktalar var haksız olduğun noktalar var hoparlörümün sesi kısık bomba ver dedı süre azdı sen de beklıyodun o yuzden senı vurup bombayı aldı
    O bana sıktıgı el bomba bende degıldı mahsende sıktı zaten.gulduk gectık kımse de bısı demedı hatta bırısı kokaın kulalnıyor felan demıstı gulduk gectık.

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel kurmay baskani sizi banlasa hoşunuza gidermi

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel kurmay baskani sizi banlasa hoşunuza gidermi
    Genelkurmay baskani goreve git dediginde ben emir almam dersenbanlamayi birak bitarafina sokar o silahi hahauha
    DR. OWL

Burak Demirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    server dolu ya bu saatte yer acın ya la
    Mahşein üç atlısı
    dmrc garaj
    35 cvk 31 s2000
    35 eu 122 vti
    35 ke 9481 egk20

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genel mi kurmay baş mi kanı

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    integra oem parts bura hit konuymuş parçaları satım burdan hahahahahaha

Silvia17
    Misafir
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genelkurmay baskani goreve git dediginde ben emir almam dersenbanlamayi birak bitarafina sokar o silahi hahauha
    Askerlık ıle oyunu bırbırıne karıstırmayalım lutfen.Askerligin ciddiyeti bu oyun ıle olculemez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)