Güzel bombalı map yok mu yahu beyler standart dışına çıkalım biraz da? Westwood dönsün, Filistin dönsün ki 12 şer kişi filistin çok zevkli olur..
kanki emin degilim ama ww de sınır vardı galiba. geçen biri yırtınıyodu aztec aztec diye onuda oynamıyoruz hiç valla d1 var cincik gibi rehine mapları var canavar gibi
1881 - 193∞
Rehine'de maç olmaz onu unutucaz
D1 de de keyifli olur bi de dust benzeri bi map vardı, 2-3 tünelli bombalı yine gayet büyük bi map, eski sw varken oynuyorduk ara sıra.. bomba alanına giderken tahta kapı vardı hatta, sola ileri devam edersen tünelden gidiyordun bomba alanına.. adını hatırlayamadım![]()
d1 in kopru altının oldugu kısımda sol tarafa dalının bir yer vardı merdivenler oluyodu orda hata balkonla tunel arasında tahta vardı galıba orada iyidi
1881 - 193∞
bi de bakınırken italy nin bombalı versiyonu da varmış de_italy adında onu buldum şimdi google da
italy de bomba kurulsa güzel olur![]()
şifre nedir arkadaşlar![]()
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Bu iki yoruma bakilirsa ben gene insafli oynuyormusum
ben anlamiyorum zaten surekli cbble d2 atiyoruz hadi d2 neysede cbble yi annenizin karnindami ogrendiniz sanki kimse bilmiyordu onceden simdi vazgecemiyorsunuz. Okadar soyledim train oynayalim diye kimse bilmiyo diyorsunuz en fazla 1 gun surer ogrenmeleri oynayip oynayabilecegimiz en heycanli ve zevkli map train Allah icin 1 gun acinda ogrensin insanlar hic oynamiyoruz kinse bilmiyo diyorsunuz oynamadan nasil ogrenecekler
DR. OWL
Biraz maç map'i araştırıp yükleyim.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 konuk)