En az 10 el almak gerekiyo yenmek için sizin takım gerçekten efsaneydi her zaman fragda başı çekenler bir takıma toplandı ki ct üstünlüğü olan bir mapta da o kadroyla size karşı koyamazdık zevk alınmazdı ki bizde vakti boşa harcamayalım diye map değiştik ikinci map ta takımlar eşiti ve keyifli iki tarafında zevk alıcağı oyun lar ortaya çıktı biz daha başta dedik güçlü oluyo diye takımlar iyi oynıyan bir kaç kişiyide biz almayalım diyip karşı takımada bırakılabilirdi![]()
Levo haklı. Bana farketmez 15 e tek de oynarım işin gırgırına döktükten sora umrumda olmaz. Cbble da açıkcası basan eden biri değilimdir ne tt verdim ne yer söyledim her el gittim b tunelden daldım ölme pahasına adam vurdum. Eşitmiydi takımlar değildi ilk eldende söyledim zaten boşa kasmayın yenemeyız dedım öylede oldu zaten. Dediğim gibi benim için sorun yok ama adamlar gördüğünüz gibi zevksiz bir maç olduğu için 2. maça kalmadan kaçtı. Ben kalabalık şekilde hiç değilse 2 maç atalım dıye hesaplarken ilk maçtan adamların hevesı kaçtı zaten.
-
DR. OWL
Lan şu fpsyi 17-20 bandından bi tırmandırabilsem#packed bell alma aldırtma. İ7 işlemci var sözde pembe samsung intel atomla aynı
levent nolmus lan bana
buarada bu yazılan muhabbetleri aylarca kaç kere yazdım kimse s.klemedi. aynılarını sizde bana dediniz zamanında aglıyor ediyor diyip durdunuz oyun sırasında. adamları aldıktan sonra kabaca bakılınsa dert tasa kalmaz basit 1-2 adam yeri degismeyle enfes takımlar cıkar ama kimse he demeyi sectiniz banane dedikten sonra bir *** olmaz acıkcası
cbble T nin 2-3 den fazla el aldıgı takımda sıkıntı vardır ayarsız olmuştur![]()
1881 - 193∞
bızde dun aksam cbble da frag kasan 3 adam vardı serkan benotekı kımdı hatırlamıyorum onun harıcınde herkezın fragı normal gorunuyodu bızde ? hayırdır arkadasım sız neyın pesındesınız yenıldınız dıye aglamayın
:P sankı bılerek gectık takımlara alısan adamlara soyleyın
ulan bı mıcrofon bulım ben alısıcam her aksam![]()
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Ben bu yüzden ilk maçta adam almıyorum Uğur. Bir kere aldım istediğim adam karşıya geçti diye daha da almam. 2. Maçlarda alıyorum. İlk 3 el diyorsun da cbble ct mapı ilk el zaten armo çekmiyorsun ikinci el eko kaldın. Hala burda yok oynasanız yenerdiniz muhabbetleri yapmayın. Bu oyunda yeni değiliz neyin ne olduğunu biliyoruz.
Prof adamlar ya(!) eşitsizliği görüp takım değiştirmiyorlar. Yersen..
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisa...ouse-151972257 Bu mu istediğin?
N11 ve gittigidiyor a baktım var bisürü kullanılmamış ürün![]()
Model numarası benim x7 ile aynı ama 2 click demiş açıklamada ne alaka ?
Bende bulabilsem alıcam 10 senedir aynı mouse artk uzatmaları oynuyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)