Gireceksek, kola sigara alıp geliyim, sonrasında girerim..
Adminlik isteme nedir yahu işiniz yok muoyunda belli başlı aktif olanlara zaten adminlik veriliyor. Ağrımayan başınızı ağrıtmayın en güzeli free user
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Sıkıntı yapmayın beyler, alt tarafı oyun. Oyun içindeki şeyler oyun içinde kalsın, yeri geliyor küfürde ediyoruz ama diğer mapta aynı takıma girip gülüp eğleniyoruz.
İnternet ortamında en ufak şey ters anlaşılabiliyor, insan kendini ifade edemiyor.
Bana kaç kere ban attılar bu sw de, onurla birbirimize bile girdik ama şimdi gülüp geçiyoruz![]()
4 serverda adminliğim yazılı ama hiçbirine girip oynamıyorum bile, sadece gece 'techturkey'e girip bot levoyla-berkanı vuruyorum mutlu oluyorum![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
tahmini 5-6 yıl önce bende bi heves edip oyun yöneticinde sw kiraladım 95.173.173.28 ipli sw yi.. çoluk çocuk doldu sw ye muratın dediği gibi o gelip abi adminlik ver diğeri gelip abi ben bakabilirim sw ye vb şeyler.. baktım olacağı yok teşkalesi çok verdik tekrar sw yi.
Rakı balık sw sine takılıyordum ozmnlar.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Giremeyeceğiz bugün biz.Orhan'la dükkandayız azcık iş-güç var.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
yahu gelinsenize.. Murat abi gece kalacak 1-2 kişiye adminlik yazın abi admin yok oyun başlatamıyoruz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)