Olum çoluk çocukla uğraşma, veledin verdiği cevaba bak.
Olum çoluk çocukla uğraşma, veledin verdiği cevaba bak.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Acilin ben doktor degilim !
Ama hastamiz cok bööö
Onurjdm ozur dileyip blabla aciklama yapmak yerine kendince komik bir cvp vermissin ama olmamis be arkadas kusurabakmayasin,hadi git simdi oyna baska swlerde kendi basinaveya botlarla oyna daha ii ,herif merif sheriff te yok ooh miss cicek.
- K -
________
Dr.Ecu
şununda boku çıkmasın stres atalım eğlenelim diye giriyoz bi arada gülüyoz eğleniyoz.. 18 19 yaşında olanda var 31 32 yaşında olanda var oyunda.. insanlar günün işin vs. stresini atmaya eğlenmeye giriyo oyuna.. adminler düzenli olarak SS alsın vs. kullanan yakalanırsa ban verilsin..
wall acıcak olan gitsn başka sw lerde açsın oynasın.. işin eğlencesinde olun piçliğinde değil.net
dün dust2 oynarken hackler yüzünden quit çektik cbble maçına kalmadık kendi aramızda yapmayalım bari
araba dediğin gidecek dekor isteyenler diecast alsın
Afedersinizde icinde itlik puatluk olan girmesin,admin oyunmu oynasin ss mi alsin amk olaya bak,ub sw adminligi yapilmiyo sitrde map deisilsin oylama yapilsin vs diye adminler var ki kolaylik olsun amaci o.
Hile acan,acicak olan girmesin kisacasi bu kadar basit. Hicbir admin surekli ss almakla kasamaz hele hele sw de 32 kisi varken ki 1kisi varkende ayni durum soz konusu.
Acikca siktirinizgidinizefendim hile acicaksabiz eger.
- K -
________
Dr.Ecu
serkan bos yapma.Kardesim bi yanlis yapti gerekeni yazdim buraya 2 gundur adam gibi servera girmiyorum zaten.Her dakka oturup forumu takip edemiyoruz whatsapp grubundanda facebooktanda bana ulasip ne dusunuyosan soyleyebilirsin.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Açıkçası ben Serkan ın boş yaptığını düşünmüyorum o konuda.
Çok anlamam ss işinden falan ama çok güzel yalan atıyorsun çok zaman, ne hikmetse bazen de uzun Süreli adam vuramıyorsun erkan.
Ayni seyler e.bozoglunda da qatrioda da serkanda da oluyor.Acikcasi bende serverda basi cekenlerden 2-3 kisinin aim actigindan eminim.Elimde bunu ispatlayacak birsey olmadigi icin kimseyi yargilayamam.Ben eskisi gibi girmeye devam edecegim.İstediginiz zaman ss alabilirsiniz kardesimin yasi 13 o yaslarda insan hata yapabilir bende bununla ilgili yazdim bu konuya zaten.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Şimdi bu kadar şey yazıldıktan sonra utanmadan o terbiyesizliği yapacak kadar yüzsüz bir forumdaşım var mıdır ?
Varsa hiç heves edip girmeyelim kalp kırmayalım.
Yazar mı sence buraya diyecek olan olacak da şu güzel ortamda yıllardır csden aldığımdan fazla keyif alıyorum ; bu ortamda wall açan sıfat , ben hala açarım yüzsüzüm diyebilir bence , utanmaz yani![]()
-Fırat
Sayılan isimlerin ortalamaları belli bence, ama sende o aradaki sayısal uçurum bence çok daha fazla.
Bazen kafaya oynarken bazen en sonlarda görüyorum seni Erkan ama ne Emre ne Serkan ne de melihi öyle sonlarda hiç görmedim![]()
Ya diyorum size bu eziklikten baska bisey değil.
Buraya ali,veli cok iyi oynuyor yazsinlar diye,takim secilirken benim icin kavga etsinler diye herkes beni konussun diye yapilan bu eziklik.Baska bi aciklamasi yok
Cok sinir bozucu gercekten.
Sanal ortamda yapilmak istense her türlü dalavere yapilir aama surda samimi bi ortam var.%50 miz birbirimizi taniyoruz. Yapmayin soyle seyler
bız ctrlsı kırık laptop 15.6 ekran da ufacık kablosuz mouse da zevk atalım dıye gırıyoruz yanı hırs yaparak wall acarak elınıze ne gecıyor? burda cıddı bırsey yok arkadaslar bırıncı olana tt araba vermıyor amk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)