User Tag List

Sayfa 4/61 İlkİlk ... 234561454 ... SonSon
1157 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Lg G2 hakkında bilgi

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba
    Hayır değil , Avea'nın orjina l micro sim'i önceden S4'de problem yaşadığım için almıştım.Telefon kullanan arkadaşlar arasında böyle bir problemden bahsediliyor ama garantiye göndermicem S4 garantiye 3 defa gitti artık bıktım garanti olaylarından.Ama ses daha da rahatsız ederse , sonra bir ara garantiye verebilirim.Ama başka bir problem yok ölü piksel-kasasında genleşme veya çıtırtı-kamerası vs. çok iyi yani aldığıma çok memnunum.16 gb. aldım-uygulama ve oyun yükledim yetti bana.Resim ve video şu an hiç yok 5.5gb boş alan var.Onun içinde otg tarzı bir aparat aldım istersen sana da link vereyim bak istersen seninde işine yarayabilir. Mini MicroSD Card Reader by Meenova
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin hattn kesik dimi ?

Büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor orginal bayilerden 10 tl ye micro sim al düzelir problemin

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ip ten sıkıldım şarjla dolaşmaktan note 3 ve lg g2 arasında kaldım ...ip5 versem lg alırım direk note için para koymak lazım

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tekos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba
    Hayır değil , Avea'nın orjina l micro sim'i önceden S4'de problem yaşadığım için almıştım.Telefon kullanan arkadaşlar arasında böyle bir problemden bahsediliyor ama garantiye göndermicem S4 garantiye 3 defa gitti artık bıktım garanti olaylarından.Ama ses daha da rahatsız ederse , sonra bir ara garantiye verebilirim.Ama başka bir problem yok ölü piksel-kasasında genleşme veya çıtırtı-kamerası vs. çok iyi yani aldığıma çok memnunum.16 gb. aldım-uygulama ve oyun yükledim yetti bana.Resim ve video şu an hiç yok 5.5gb boş alan var.Onun içinde otg tarzı bir aparat aldım istersen sana da link vereyim bak istersen seninde işine yarayabilir. Mini MicroSD Card Reader by Meenova
    Abi bendede bogukluk sorunu var ama hattm kesik ondan kaynaklanıyor bir çok kişide düzelmiş micro simi değiştirince 64 kb ise 128 ile değiştir abi bayiye git.Telefon baya baya hoşuma gidiyor bendede ölü piksel kamera focuslama veya gıcırtı problemi yok

Evet aslında bana da otg lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ip ten sıkıldım şarjla dolaşmaktan note 3 ve lg g2 arasında kaldım ...ip5 versem lg alırım direk note için para koymak lazım
    Şu an piyasada en iyi F/P ürünü ben tavsiye ederim sırf aldığım için değil s4 de kullandım İp 5 de kullandım ama sadece eline alman yeter telefonu anlayacaksın ne demek istediğimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an piyasada en iyi F/P ürünü ben tavsiye ederim sırf aldığım için değil s4 de kullandım İp 5 de kullandım ama sadece eline alman yeter telefonu anlayacaksın ne demek istediğimi
    daha önce android kullandım s3 te s2 de felan kullandıkça donmalardan felan sıkıldığımdan tekrar iphone döndüm ama artık illallah ettim şarjdan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Snapdragon 800 4 çekirdek ve 2.26 ghz işlemcili bir telefonu kasmak imkansız bunu bil ram 300 mb e kadar düşüyor yine kasmam diyor

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Jerky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LG G flex çıkıyor şimdi. G2'de gördüğünüz tüm eksiklikleri gidermişler.

LG G Flex Self Healing Demo! - YouTube

BORKED
    Flex acaip ilgimi çekti benim günlük kullanımda yaşanan minik hasarları yaşatmıcak gibi gözüküyor. g2 'de baya iyi bir cihazmış, sıkıldım artık samsungdan değişiklik iyi olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    G flex 6 inç
    2 günlük note 3 maceram oldu, ben geriliyorum bu kadar büyük telefon taşırken

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VWci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LG G PRO kullaninan arkadaslar yorumlarini paylasabilirler mi? G Pro ile G2 arasinda kaldim.
    2 aydır g pro kullanıyorum .. G pro sayfasına bir gözatın forumlarda birtane şikeyet veya sorun bulamazsınız.

G pro nun g2 ye göre avantajı sd kart yuvası ve cıkarabilir batarya + daha büyük ekran.

g2 nin artısı ise snapdgrn 800 işletim sistemi kullanması g proda (600) 2.2 ghz hızı g proda (1.73)

ama inan ben telefonu bitirene kadar zorladım en iyi grafik oyunlarında bile kasma donma vs yaşamıyorsun. cok cok yeterli fazlası bir telefon

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Snapdragon 800 4 çekirdek ve 2.26 ghz işlemcili bir telefonu kasmak imkansız bunu bil ram 300 mb e kadar düşüyor yine kasmam diyor
    ram 300 e düşüyor aslında bu kotü birşey degil. mantıgı tam anlamamışsın. android linux tabanlı işletim sisteminde ram kullanımı arttıkca cihazın daha hızlı calışır.

bende g pro var bazen 200 mb lara düşüyor arka planda cok uygulama acık kalıyor. ama bastıgım anda tak diye acıyor.

Ram kullanması avantaj zaten 2gb ram var. şu ana kadar telefonumda 200 e yakın uygulama var bir kere gık demedi ram enfazla 200 mb lara geldi. cok sıkıntı yaratmamak lazım.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LG G2 simdi inceledim o kadar buyuk degil ki tel de kesinlikle olmazsa olmazlarimdan . Menu karisik gibi geldi ama alisilabilir . Zaten sarj omru yeterince tatminkar. IP5 lanetinden kurtulup muhtemelen gecis yapacagim LG ye.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    abi menü karışık falan değil, tüm iphone kullanıcıları bunu söylüyor ama neye göre karışık? alışık olmadığınız için öyle

kullanmaya başladınmı gözün kapalı yapıyorsun zaten herşeyi

fiziksel orta tuş olmaması kötü çoğu telefonda, seçimlerimde tercih sebebi oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LG G2 video inceleme "LG'nin süper telefonu testte""

incelemekte fayda var lg alasım geldi..yarın ola hayrola

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi menü karışık falan değil, tüm iphone kullanıcıları bunu söylüyor ama neye göre karışık? alışık olmadığınız için öyle

kullanmaya başladınmı gözün kapalı yapıyorsun zaten herşeyi

fiziksel orta tuş olmaması kötü çoğu telefonda, seçimlerimde tercih sebebi oluyor
    Menu olayi dedigin gibi alisilabilir yani benim icin almama sorunu olamaz kesinlikle. iPhone daki gibi teli hemen off konuma getirebilecek tus olmamasi biraz dusundurdu ama genel olarak hosuma gitti diyebilirim. Kontratsiz uygun fiyatli bulabilirsem alacagim olmadi $199 kontratli yada kontratsiz aylik $20.70 e alacagim .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    super telefondur
    cyanogenmod u destekler
    tr de 3000 mah lik pillisi vardır. guney kore den 2600 mah lısı gelir ama micro sd kart slotu var guney kore den gelenlerde.
    an itibariyle bir arkadaşım guneykore'de lg nin fabrikasında. ama fiyat tr fiyatı nerede ise. 1300 tl ye falan geliyor güney kore den haberiniz olsun.
    ama android e geçsem sadece bunu kullanırdım.

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler,Tamam 128'lik alalım bakalım.Belki bir artısı olur.Eğer olursa burdan sana haber veririm.Birde sen orijinal kapak bulabildinmi ucuza ? çok işe yarıyormuş ? çünkü lg g2 biraz hassas ekran kenarlarla birleşik olduğu için köşeli düşme anında direkt ekran kırılıyor haberin olsun.Kılıf şart yani , kendi orijinal kılıfı çok iş görür.
    Abi bendede bogukluk sorunu var ama hattm kesik ondan kaynaklanıyor bir çok kişide düzelmiş micro simi değiştirince 64 kb ise 128 ile değiştir abi bayiye git.Telefon baya baya hoşuma gidiyor bendede ölü piksel kamera focuslama veya gıcırtı problemi yok

Evet aslında bana da otg lazım

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LG G2 simdi inceledim o kadar buyuk degil ki tel de kesinlikle olmazsa olmazlarimdan . Menu karisik gibi geldi ama alisilabilir . Zaten sarj omru yeterince tatminkar. IP5 lanetinden kurtulup muhtemelen gecis yapacagim LG ye.
    iostan sonra androide alışman 1 hafta alır en fazla, yaşamış biri olarak diyebilirim

Mümkün olan en yüksek hafıza kapasitelisini almanı öneririm yükseltilemediğinden ötürü.

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Canselmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 aydır g pro kullanıyorum .. G pro sayfasına bir gözatın forumlarda birtane şikeyet veya sorun bulamazsınız.

G pro nun g2 ye göre avantajı sd kart yuvası ve cıkarabilir batarya + daha büyük ekran.

g2 nin artısı ise snapdgrn 800 işletim sistemi kullanması g proda (600) 2.2 ghz hızı g proda (1.73)

ama inan ben telefonu bitirene kadar zorladım en iyi grafik oyunlarında bile kasma donma vs yaşamıyorsun. cok cok yeterli fazlası bir telefon
    Ben ikisini de inceledim. Kasa olara: Siyah G Pro, beyaz G2'dan daha cok hosuma gitti. Ancak G2'nin teknik ozellikleri insanin kafasini karistiriyor. Bir de fiyatlar cok yakin olunca...iyicene karasiz kaldim. Benim Nokia 700 kasilmaya ve pili erken bitmeye basladi. Yeni bir sey almam lazim. Samsung telefonlara oldum olasi alisamadim. Apple'lar guzel onlarda cok pahali. Bir cok LG urunu kullandim telefon harici hepsinden cok memnun kalmistim...
    Men plan God laughs...
    I have reset it....Aal izz well....
    Alıntı Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
    Even the Porsche 959 is subject to the laws of physics.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefona alistiginzda fiziksel tus aramiycaksiniz bile oyle diyim

Ayrica telefonu off konuma getirmek icin sihirli tusa basmaniz yeterli
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)