arkadaşlar mobil şebekeden twitter-youtube bağlanabilmenin en iyi yolu nedir şuan ?
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
Sadece sunu cozenedim yazarken alta cizgi cekiyor. Bunu nasil duzeltirim?
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Yaklasik 1 gundur kullaniyorum. Ekran gecisleri hizlanmasi didinda cok buyuk bir fark yok. Hatta ikiside ayni ayni. Benim v20a gecmeden onceki sururun 10f idi. Cok da memnundum. Yani demek istedigim guncelleme gelmeyenler icini ferah tutsun...yani telefon normalde 1.0 bar da yuruken 1.5 bara vs ciktigi yok....![]()
Men plan God laughs...
Ki bana sorarsanizda kitkata guncelleme lazim ufak tefek sorunlar var.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Kitkat ile beraber benim telefon sanki daha cok isiniyormus gibi geliyor. Ozellikle ses acma kapama dugmelerinin orasi daha oncesinde bu isinma yok gibiydi.
Men plan God laughs...
Yaklasik 1 bucuk saatlik surekli internet kullanimi wifi uzerinden sarjim 100 den 65 dustu...
Ben bu v20a dan hoslanmadim. Geri nasil donebilirim 10f e?
Men plan God laughs...
Depolamada ön bellekteki veriye tıkladığım zaman bütün uygulamaların ön bellek verileri silinecek diyor ne işe yarıyor acaba siliyim mi ?
beyler lg g2 pembe kapak arıyorum yardımcı olabılcek varmı hedıye alcam
www.honda-tech.com
Ya kesin bileniniz vardır belkide buraya yazmışsınızdır ama ben bugün telefonu kurcalarken video modları buldum gülmekten öldüm dudakları büyütüyor agzı küçültüyor falan aynı zamanda hem ön hem arka kamera kullanılabiliyormuş bende iyi cahilmişim
Hala benim gibi Bilmeyenler için telefonun kamerasını açın videoya geçin orda mod yazan yere basın çok eğlenceli şeyler var![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
ben kitkat ı sevmedim eski stabilite yok bana kalırsa.bence en kısa sürede bi güncelleme çıkar
remaps.tr & Turbo Zone Garage
malesef kitkat a güncelleme lazım sıkıntı yasıyan cok kişi var gps prblemi wifi problemi pil dah az gidiyormus cihaz biraz daha fazla ısınıyormus gibi ... bende 10f deyim kitkat gelmesine ragmen gecmedim 1-2 versiyon gelsin ondan sonra yüklerim10f halinden oldukca memnun oldugum icin simdilik gerek görmedim
geri dönmek için cihazınızın hangi bölge icin üretildigini bulup orarnın stock romunu indiriceksiniz , sonrasında hard reset atmanız gerekiyor (celar cache ve data yapmanız lazım yoksa cihaz başlatma ekranında kalıyor versiyon düşürürken) daha sonra indirdiginiz dosyayı cihaza kurucaksınız
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)