User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
70 sonuçtan 58 ile 70 arası

Konu: Yetersiz Oyun Performansı

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı ekran kartını kullanıyorum son aldığım 2 oyun hakkaten tad vermedi bende oynamıyorum artık.donmalar oluşmaya başladı.Benim bildiğim zotac 9600gt 1 gb 256 bit en azından benim ki öyle.
    kullandıığım donanım
    quadcore q9400
    4gb ram ddr2
    1gb zotac 9600 gt ekran kartı

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak ettim yillar sonra bakinayim dedim, birsey gordum ki "Game Over ATI" dedirtti bana.

AnandTech | NVIDIA's G-Sync: Attempting to Revolutionize Gaming via Smoothness

NVIDIA buyuk sopalama pesinde Atiyi..
    ATI nin bu seneki acikladigi ortakliklar ile ( konsollar olsun, apple olsun, steam konsolu destegi olsun, EA games destegi olsun vs vs)Nvidia en az 5 sene ruyasinda sopalar ATI yi. Ki konsollara *** atmaya calisarak Nvidia cok buyuk hata yapti.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 ay önce kasa topladım. Ekran kartını çok araştırdım sonra çok para vermenin benim için bi anlamı olmıcağı kanısına varıp vatandan bunu almıştım 450TL'ye. Şimdi sıkıntısız şekilde oynuyorum. Totalda 2 sene idare etsın yeter, olmadı 1 sene sonra ucuza 2.el alır SLI denerim kasamda büyük sorun olmaz. Sizde GTX660 alarak bence iyi yapmıssınız.

VATAN COMPUTER - ASUS - GTX650Ti Boost DirectCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı - Ekran Kartı
    Vatan'da kampanya ile 354 TL'ye aldım geçen hafta.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana ne kadar harcayabileceğini söyle.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arastirdikca agzim acik kaliyor artik. Adamlar ATI'nin 290x kartini degisken frekansli yapmislar, 2 dakikalik benchmarklar yaparken alet 1000Mhz calisiyor, ama is 20dk lik bir teste geldi mi zart diye underclock yapiyor gpu'yu kart isinmadan oturu. Oha artik bu kadar mi dustun be ATI...

"NVIDIA made a test 20 minute Crysis 3 run with R9 290X and 780 TI. According to their data after 2 minutes R9 290X drops to 720 MHz, while GTX 780 Ti sustains 940 MHz clock. The average clock speeds are 799 MHz and 968 MHz for 290X and 780 Ti respectively."

Bu ekran karti piyasasi cok karismis, dallas gibi olmus vay be
    bu üst seviye prestij serisi kartları alanlar zaten oyun bile oynamıyor, alıyor overclock test kasıyolar. bunca zamandır bilgisayarla ilgili birisiniz, ekran kartı almak istiyorum orta sınıf yani şuanki 200-300 lira arasına bir kart alacak olsanız nvidia mı ati mi alırsınız ?

vezzy, exper bilgisayarlarda fx5200 çıktımı fifa açmazdı doğru düzgün, ati9550 ondan ucuz karttı fakat köpek gibi oyun oynatırdı bios flashıyla 9600pro bile olurdu
    turbocuk istiyoruz

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üzülmenize gerek yok, şayet battlefield 4 ü şu anda hakkıyla çalıştırabilen ekran kartı çok az var. Alacağınız orta segment ekran kartı yine istediğiniz performansı vermeyecek.

İlla ekran kartı alacaksanız hd7950 öneririm. f/p olarak başarılı.

Bu arada ati/amd oyun konsollarındaki (hem ps4 hem xbox one) parça tedariğinden zaten malı yeterince götürüyor, finansal bakımdan game over olması henüz güç.

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üzülmenize gerek yok, şayet battlefield 4 ü şu anda hakkıyla çalıştırabilen ekran kartı çok az var. Alacağınız orta segment ekran kartı yine istediğiniz performansı vermeyecek.

İlla ekran kartı alacaksanız hd7950 öneririm. f/p olarak başarılı.

Bu arada ati/amd oyun konsollarındaki (hem ps4 hem xbox one) parça tedariğinden zaten malı yeterince götürüyor, finansal bakımdan game over olması henüz güç.
    Asus 7950 dctv2 kullanıyorum ve çok memnunum. Yeni oyunları denemedim bf4 gibi ama işlemcim tam koşturamasada ekran kartını yinede şuanlık yetıyor. Yetmedığı yerde ıslemcıyı değiştiricem. Hem asus kalitesı hemde fiyatı epey uygun.

Providence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GTX 690 gibi kendiliğinden sli lı kartlar 2k çözünürlükte 2500x1600 monitör yoksa çok manasız , güneşin dediği gibi gtx770 ideal bencede full hd çözünürlük için . Yada 2. el gtx 580 yada biraz daha bütçe ile gtx680 zorlanabilir.

jb1919 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    verildiyse kusura bakmayın,
    systemrequirementslab.com bu siteden oyun seçerek, pc'de neyin yetersiz kaldığını görebilirsiniz

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu üst seviye prestij serisi kartları alanlar zaten oyun bile oynamıyor, alıyor overclock test kasıyolar. bunca zamandır bilgisayarla ilgili birisiniz, ekran kartı almak istiyorum orta sınıf yani şuanki 200-300 lira arasına bir kart alacak olsanız nvidia mı ati mi alırsınız ?

vezzy, exper bilgisayarlarda fx5200 çıktımı fifa açmazdı doğru düzgün, ati9550 ondan ucuz karttı fakat köpek gibi oyun oynatırdı bios flashıyla 9600pro bile olurdu
    200-300 TL'ye ibre ATI'den yana olabilir buna bir sozum yok zaten benim hedefim $350-400 arasi kartlar hep ekran karti alirken. Altina inmek olu yatirim, ustune cikmak para kaybi. Ha USA fiyatlari icin konusuyorum TR degil bu arada.

Yanliz bu G sync muhabbeti ciddi bir gelisme. Su an kimse farkinda degil belki ama butun pazarda belirleyici olabilecek bir teknoloji gibi gozukuyor.

Dusunsenize 4k reso'da hersey acik oyun oynuyorusunuz ve fps dusse bile ne akilicik azaliyor, ne de tearing yapiyor grafikler. Valla ben gormeden inanamam ama dedikleri gibiyse bambaska bir oyun deneyimi demek oluyor bu yeter ki ekraniniz ve ekran kartiniz desteklesin...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Providence Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GTX 690 gibi kendiliğinden sli lı kartlar 2k çözünürlükte 2500x1600 monitör yoksa çok manasız , güneşin dediği gibi gtx770 ideal bencede full hd çözünürlük için . Yada 2. el gtx 580 yada biraz daha bütçe ile gtx680 zorlanabilir.
    Bunun Türkçesi nedir
    Kusura bakma cidden çok yakın değilim bu terimlere o yüzden soruyorum. Ayrıca daha önce de belirttiğim gibi GTX660 aldım, muhtemelen bugün elime ulaşır. Bakalım sonuç nasıl olacak

Alıntı jb1919 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    verildiyse kusura bakmayın,
    systemrequirementslab.com bu siteden oyun seçerek, pc'de neyin yetersiz kaldığını görebilirsiniz
    İnceleyeyim bunu, teşekkürler

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kart geldi, Bir güzel taktım kurdum.. Kurulum öncesi de temiz iş olsun diye format attım. Battlefield 4'te ayarlar High iken herhangi bir takılma / atlama olmaksızın gayet sorunsuz oynayabiliyorum.

Şuan tek endişem, acaba PSU yetiyor mu? Muhtemelen limitlerde geziyordur. Yetmediği zaman bunu nasıl anlarım?

Sistem Şöyle;

550 W Thermaltake PSU
    i3 CPU
    4 adet 2 GB RAM
    3 Adet Sata HDD
    GTX660 Ekran kartı

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gtx 660 a 550w thermaltake yeter

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)