User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Yeni Audi A3 Sedan (2014)

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cla'dan iki gömlek üstündür a3 sedan. cla; kalitesi, konforu ve iç mekan genişliğiyle mercedes yıldızını hak etmeyen bi araç. epeydir incelediğim ve üzerinde durduğum bi modeldi ama maalesef o sağlam alman üretim felsefesinin oldukça dışında kalıyor. a3 sedan ise saydığımız kriterlerde çok başarılı.

tdi'larına birşey demiyorum ama tfsi'larda silindir kapatma teknolojisini bizzat yaşayan birisi olarak söyleyim, muhteşem. yakıta ciddi ciddi etki ettiğine bizzat şahidim. motorlarının ve kabinlerinin sessizliğine diyecek laf yok. malzeme ve işçilikte kalite ise birinci sınıf, kusursuz.

bakın bu fiyatlara alınır demiyorum asla, harbiden çok pahalı. ayrıca içi ve dışı çok da alımlı değil ama asla kalitesindenden, tekniğinden çalınmış bi araç da değil. çok satmaz ve başarısız olur gibime geliyor. zamanında başarısız olan a2, bundan çok daha mantıklı bi araçtı bence. o da tutmadı ayrı konu...

100.000 seviyesini geçmesi arkadaşımızın dediği gibi yüksek euro kurundan. 2.700 olmuş yediğimin euro'su... neyse, s60 alırım kapı gibi.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun gördüm bende gözüme kücük jette gibi geldi

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın fiyatını eleştirenler haklılar kendilerince ancak piyasa böyleyken clio sümbüller 30 lira , clio4 40-45 lira , c sınıfı dizeller 60 65 lira olmuş , çok da farklı bişey beklememek lazım hele ki bu kurlar ile..

Ben de katılıyorum alınmaz diyenlere, almayın o zaman. Örneğin çocukluk arkadaşım siparişi verdi 65 liraya golf 1.6 tdi manuel geliyor. Highline bile değil. Çok kızdım. Git 35 liraya işini görcek tertemiz bi focus al , üstüne de bi Alfa gtv alalım bak eğlenceye diye..

Fakat çoğunluk bizim gibi düşünse , bu fiyatlara 0 araç satılamazdı , bu sitede de 25 milyon üye olurdu. Bunu unutmamak lazım.

İnsanlar 0 olsun , benden baskası kullanmamıs olsun , dizel az yaksın güvenli olsun , tok kapansın kapısı diyor ve gidip golf ü alıyor yapacak bir şey yok , mantıklı gelmeyen almaz

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zorlama bir tasarım olmuş sanki.genel olarak hb'den sedana çevrilen araçlarda öyle oluyor.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cla ve a3 sedan aynı sınıf, diğerleri konusunda haklısınız.

bu fiyatlar kurların aşırı artışı sebebiyle bu halde, Euro 2.7 2.8 lerde dolar 2 nin üstünde gezinirken fiyatların bu şekilde olması kaçınılmaz. Ucuz araba kalmadı artık ama a3 sedan gereğindende pahalı olmuş. Sonuçta aynı sınıf olsalarda tasarım olarak bir cla havası yok bu araçta.
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cla'dan iki gömlek üstündür a3 sedan. cla; kalitesi, konforu ve iç mekan genişliğiyle mercedes yıldızını hak etmeyen bi araç. epeydir incelediğim ve üzerinde durduğum bi modeldi ama maalesef o sağlam alman üretim felsefesinin oldukça dışında kalıyor. a3 sedan ise saydığımız kriterlerde çok başarılı.

tdi'larına birşey demiyorum ama tfsi'larda silindir kapatma teknolojisini bizzat yaşayan birisi olarak söyleyim, muhteşem. yakıta ciddi ciddi etki ettiğine bizzat şahidim. motorlarının ve kabinlerinin sessizliğine diyecek laf yok. malzeme ve işçilikte kalite ise birinci sınıf, kusursuz.

bakın bu fiyatlara alınır demiyorum asla, harbiden çok pahalı. ayrıca içi ve dışı çok da alımlı değil ama asla kalitesindenden, tekniğinden çalınmış bi araç da değil. çok satmaz ve başarısız olur gibime geliyor. zamanında başarısız olan a2, bundan çok daha mantıklı bi araçtı bence. o da tutmadı ayrı konu...

100.000 seviyesini geçmesi arkadaşımızın dediği gibi yüksek euro kurundan. 2.700 olmuş yediğimin euro'su... neyse, s60 alırım kapı gibi.

cla'dan gram haz etmem kalitesizlik akıyor ama yalan yok a3 sedanla yan yana dursun suratına bakılmaz. sline/amg farkını karıstırmyıorm zaten hiç

ayrıca haklısınız kur arttıda bu kur a3 sedanımı artıyo sadece 3'e c'ye falan artmıyo galiba
    1881 - 193

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    b5 kasa a4 boyutlarında

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birçoğu a3 sedanın 3 ve c'den pahalı olduğunu zannediyor. a3 sedan 88.000'den başlıyo, 3 ise 100.000'den. 105.000'e bomboş 3 alacağıma 110.000'e dopdolu a3 sedan alırdım şahsen. bomboş beyaz 3.20d kullandım, araç hem çirkin hem de kalitesiz geldi gözüme. premium araçlar doldukça kendilerini gösteriyolar. boşları harbiden diğer basit araçlardan farksız duruyolar. doldurdukça da fiyatları tavan yapıyo.

off topic olacak; bmw 3 ve mercedes c serisi, benim gözümde eski kasaları gibi sağlam ve marka kimliğini yansıtan araçlar değiller. maliyet kaygısıyla üretilmiş ve firmanın sürümden kazanması için yapılan ürünler. zaten c'leri ve beyaz e90'ları şahin doğan gibi her köşe başında görünce anlıyoruz ne olduklarını. a ve cla'yı söylemiyorum bile...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickbuttowski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabanın gücü o arabanın ederini belirlemez özellikle ülkemizde araçların değerini belirleyen kriterler bu kadar farklıyken..

Siz bir araç seçimi yaparken belki gücüne bakıyorsunuz ama misal ablama 65 beygir fiesta gayette yetiyor hatta kadran fotosu çekip gönderiyor bana..
    Veyahut ben az yaksın çok kaçsın, şehir içinde rahat kullanım sağlasın ama lüks donanımlara da sahip olsun, aynı zamanda sattığımda zarar ettirmesin hem de lüks araçlar gibi vergisi, bakımı pahalı olmasın istiyorum.. Aklınıza 1.6 tdi highline golf'den başka araba geliyor mu?

O paraya şunu bunu alabilirdik evet.. Varsa paranız buyurun alın bu araba da volkswagen tarihine başarısız yatırımlardan biri olarak geçsin ama bu şekilde düz mantıkla yaklaşırsanız burda kahve muhabbetinden bir adım ileri gidemeyiz..
    öncelikle herkezin beklentisi farklıdır siz masrafsız ve iş görsün mantığı ile araç alıyosunuz bu belli.. ama benim araç alma mantığım farklı belki ee yorumum da benim beklentim le alakalı..ve benim beklentilerimi 80 liralık 105 hp golf karşılamıyo...

evet 1.6 hıgline golften başka bir çok araç aklıma geliyor 83.5 liraya sıfır dsg passat comfort 1.6 tdı aldı tanıdığın biri sence golf mü mantıklı passat mı ?? bunun mondeo su var s60 ı var var da var .. olaya sadece güç alarak baksam sizce 320 d mi yazarım 80 liraya o kadar yürüyen araç var evolar golf gtı lar valla kim ne derse desin ben c sınıfı 105 beygir arabaya 80 lira vermem siz verebilirsiniz orası beni ilgilendirmez.

sonuç olarak isteyen golf alır isteyen almaz bu kimseyi ilgilendirmez ama herkezin beklentisi farklı benim beklentimi karşılamıyo golf ..

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir ben begendim galiba. Tipi falan
    74 model sehpa...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)