Özledik seni Atam
Fikirler Ölmez | Koç Holding
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
İzmir yine en güzel şekilde Atamızı anmış.
Onun sayesinde bu günlere geldik,rahmetle anıyoruz.
İzindeyiz Atam!
OEM+
Sabah erkenden kalkmayıp , sirenleri duyup tüyleri diken diken olmayan bizden değildir...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Aslinda Dolmabahce ye gitmeye calisirken sisli de araba kullanirken denk geldi. Indim saygi durusunda durdum yanimdan cak cak sakiz cigneyerek gecen kiza, durmayip hicbirsey yokmus gibi devam eden taksicilere cok saydim cook.
Her nekadar ugrassalarda icimizde yasayan ATAmizi olduremeyecekler, izin vermryecegiz.
Bugün gururla Türk'üm diyebiliyorsak, bu bu topraklar üzerinde rahat rahat geziyorsak ve camılerımızde ezan seslerı yukselıyorsa senın sayendedır Atam... Varlıgını ve yaptıklarını ınkar edenlerın sonu mutlaka ve mutlaka musalla taşı olacaktır...
Saygıyla ve özlemle anıyoruz...
Ne Mutlu Türk'üm diyene....
Mesaimden dolayı Karşıyaka'ya gidemedim, orda toplanılmış sanırım.
Bu yüzden sırf saygı duruşunda durmak için caddeye çıktım. 2 başörtülü kadın umursamadan yürümeye devam ettiler. Yazıklar olsun dedim içimden..
Saygı ve rahmetle anıyoruz.. Ne mutlu TÜRKÜM diyene !..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye